2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285657 بازدید | 69146 پست
مستقل بچه های الان اصلا قابل مقایسه با زمان ما نیستنمن خودمم همیشه زرنگ کلاس بودمیکبار نشده بود به م ...

امیدوار جان من می خوام از دید پسرتون ماجرا رو بشکافم

چون خودم به خاطر خواهر کوچک ترم که ۱۸ سالشه خیلی خوب با مسائل این نسل آشنا هستم.

از رو این پیامتون مشخصه که شما هم متوجه تفاوت نسل ها هستین

زندگی خیلی تغییر کرده، این بچه ها خیلی گناه دارن چون می بینن تو دنیا چه خبره، تیک تاک و اینستاگرام و هزار تا پلتفرم هست که منعکس کننده دنیای همسالانشون تو کشورای دیگه هست

می بینن که چقدر زندگی نابرابر و متفاوته

خب الان یه بچه با شرایط پسر شما دو تا انتخاب تو ایران داره، یا درس بخونه و حداقل ۷ سال دیگه تو مسیر تحصیل باشه یا اینکه وارد بازارکار بشه اونم اگر شما شغل خانوادگی داشته باشین وگرنه باید بره با حقوق حداقل یا بی حقوق خاک خوری کنه که خب حق میدم که پسندش نباشه

اما یه بچه تو کشور دیگه بعد از دبیرستان هیچ لزومی به درس نداره، می تونه با کار حداقلی مثل صندوق داری یه زندگی خیلی معمولی رو داشته باشه و کم کم راهشو پیدا کنه.

اینکه ما انتظار داشته باشیم بچه ۱۴, ۱۵ ساله ما فکر آینده باشه و یک رویکرد دقیق و شسته رفته داشته باشه به نظرم توقع بی موردیه!

اون بچه الان فوران هورمون ها، هیجانات و کشف خودش رو داره تجربه می کنه که به اندازه کافی سخت هست.

تا اینجا می خوام بگم شرایط پیش اومده تقصیر شما یا فرزندتون نیست ولی نگرانی تون کاملا به جاست.

اما اینکه چیکار باید کنید؟ به نظر من تو این شرایط شما نباید دغدغه مندی تون برای پسرتون رو با مسائلی که با همسرتون دارید قاطی کنین. اول مسائل پسرتون رو با یک روان درمانگر متخصص حوزه نوجوانان مطرح کنین تا راهنمایی تون کنن.

و در کنارش فکر حل مسائل شخصی و تعارضات بین خودتون و همسرتون باشین.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل به خداممنون از همفکری اتامیدوارم خدا خودش همتی به جوونای الان عنایت کنه

ان شاالله 

واقعا زمان ما چقد همه چی خوب بود 

الان انقد چیزای عجیب میشنویم 

چند روز پیش یه تاپیک خوندم نوشته بود مدیر مدرسه ی راهنمایی چندتا دختر رو تو نمازخونه لخت و کبود گیر انداخته ......انقد حالم بد شد خدایا مدرسه اونم نماز خونه تصورشم وحشتناک

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وای فدات شم مرسی عزیزم میدونی چند وقت پیش جیران گفت یکی تاپیک زده دعا کنین دخترم امتحان شیمی داره دا ...

کار خوبی میکنی.

میدونم ولی من حدی واسه بچه هاتون دعا میکنم. همشونو چه دیده چه ندیده دوست دارم. ❤️❤️

منم همینمبرای همین قهرم یا عصبی شدنم خریدار دارهباورت میشه پارسال آخرای اسفند از سرکارم سوپرایزم کرد ...

یاخدا چکار کردی😅😅 دوست داشتی تعریف کن 

من اگه مامان بودم سخت گیر میشدمبچه رو‌ مینداختم تو اتاق صبح تا شب درس بخونهدهه🤬

مستقل پسر منو ببینی 😉😁

انگار پسر بسیجی دهه شصتی با ریش و سیبیل 

یقه لباس کیپ

دیگه روم نمیشه دعواش کنم

یه وجب ازم بلندتره

کم کم باید بهش بگم حاجی 😊😊😊

کار خوبی میکنی.میدونم ولی من حدی واسه بچه هاتون دعا میکنم. همشونو چه دیده چه ندیده دوست دارم. ❤️❤️

هزار برابرش برگرده سر راه خودت و پسرت 

العی پسر گلت همیشه در مسیر نور باشه

مستقل پسر منو ببینی 😉😁انگار پسر بسیجی دهه شصتی با ریش و سیبیل یقه لباس کیپدیگه روم نمیشه دعواش کنم ...

عه جدی ؟انگار این تیپ براشون جالبه .پسرمنم چندماهه ریش گذاشته و بسیجی فعال هست مسحد میرفت و...اردوهای جهادی 

الانم میگع برم راهیان نور که نزاشتیمش الیته 

بعد یهو اینهفته رفت خموم اومد بیرون سه تیغه کرده بود 

رفته بود مسجد میگه رییس پایگاه چند ثانیه نگام کرد گفت بابا تحول 😂😂 انگار یه سنی دوست دارن بزرگ به نظر برسن 

امیدوار جان من می خوام از دید پسرتون ماجرا رو بشکافمچون خودم به خاطر خواهر کوچک ترم که ۱۸ سالشه خیلی ...

شرایط کاری اینجا خیلی سخته یکی از اقوام اینجا مغازه داشت، تصمیم به مهاجرت گرفت همسرش برای ادامه تحصیل اپلای کرد، خودشم رفت یه صنعتی یاد گرفت که خودش از کار خودش خندش میگرفت. 😬انقدر مبتدی بود. کارش درست شد رفت با تمکن مالی خوبی رفت. خیلی زود کار پیدا کرد به عنوان دستیار تو کارگاه با حقوق خوب میگه اکثر دوستایه ایرانیم استودیو اجاره کردن ولی خودش تونه ی یه توابه میگه اجاره و خرجمونو میدم تهش پولم میمونه برام. میاد ایران میگه بالایه 100 میلیون هزینش میشه اونجا رفته ایتالیا یا فرانسه نهایت با 20 تومن به پول ایران... تازه ساعت کارشم مشخصه اینجا صبح باید 7 تا 10 شب جون بکنی تا بتونی خرجتو در بیاری.. 

عه جدی ؟انگار این تیپ براشون جالبه .پسرمنم چندماهه ریش گذاشته و بسیجی فعال هست مسحد میرفت و...اردوها ...

اره ریش سنش. میبره بابا دوست دارن😍😍وای من خودم انقدزر ذوق دارم پسرم بزرگ شه ریش در بیاره🤣🤣

شرایط کاری اینجا خیلی سخته یکی از اقوام اینجا مغازه داشت، تصمیم به مهاجرت گرفت همسرش برای ادامه تحصی ...

دقیقا همینطوره فدات شم

زندگی برای ما خیلی سخت و ناعادلانه هست

حق دارن بچه ها... ما همسن اونا بودیم خبر از دنیا نداشتیم

می گفتیم درس بخونیم یه چیزی بشیم

اما الان بچه ها مطالبه گر و با ذهن های باز هستن

عزیز منیامیدوارم که پسرت موفق باشه و نتیجه زحماتتون رو ببینین و کیف کنین♥️

مرسی عزیزم الهی بتونه مث شما که باعث افتخارید اینم خوشخالمون کنه با موفقیتهاش 

توکل برخدا 

خدا اوضاع کشورمون رو درست کنه حیف از جوونهامون