2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286074 بازدید | 69171 پست
سلام خانمها من خدمات کارت بانک رسالت رو فعال کردم ام خدمات سپرده رو نمیتونم یعنی میزنم گوگل ولی متوج ...

خودم یاد گرفتم چقدررررر تیغ میزنن بانک‌ رسالت 

بانک خصوصی پاسارگاد صفر تا صد یک قرون نمیگیره ...تاسف....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رقابت چی تبسم؟بچه سر کلاس درس یاد بگیره، بیاد خونه ده بار تکرار کنهزمان ما هم یه چیزایی بودمن خودم ی ...

بعضیام شاید از اون ور بوم افتادن 

اما استرس کنکور دیگه اومده بین خانواده ها 

دیگه مثل زمان ما نیس که پدر ومادر سرگرم کار خود بودن 

از بچه های این زمونه غافل شی بیچاره ای 

انقد ارتباط مجازی زیاده دیگه کنترلی روی روابط خوب و بد نیس 

قبلا از کلاس 20نفره شاید پنج نفر کلاس تست میرفتن که هدفشون دانشگاه بود بقیه حذب بازار کار میشدن 

الان همه کلاس میرن همه دانشگاه میرن و بازم جذب بازار نمیشن مجبورن رقابت کنن برا شغل و درامد

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دختر دوستم یه جیغایی میزد سرت سوت میکشید بردش آزمایش بعد اهن خوردن عالی شد با حوصله و آروم

این خیلی بدم نیستا من یه ذره حساسم.. یه ذره لجباز شده یه چیزی بخواد داد میزنه... اهنشو شروع کنم ببینم چی میشه.. 

این که گفتی جوک نیست مهسان جونحرف یک روانشناس بزرگه اسمش یادم نیش

اره میدونم 

برا مستقل گفتم جوک  مانند بهش گفتم که خودت هم اینجوری میگی بعدها

انشالله که نمره ی خوبی میگیره... من دعا کردم براش که تمرکزش بره بالا تو امتحان، خوب بده امتحانشو.. ❤ ...

وای فدات شم مرسی عزیزم 

میدونی چند وقت پیش جیران گفت یکی تاپیک زده دعا کنین دخترم امتحان شیمی داره داشتم اونو میگفتم 

خودم هم صبح چندتا صلوات فرستادم گفتم یکم اروم باشه چون استانی بود مهم بود نمره اش 

الان تازه وارد این مدرسه شده میخوام جاشو سفت و محکم کنه 

توی همین سه ماه دوبار تقدیر کردن هم بهاطر رتبه اول استان در ورزش هم بخاطر نظم و انظباط در همیار معلم

کلا مادر ایرانی دوست داره همیشه بهتر و بالاتر از بقیه باشه بچش 

اما خدایی بین خودمون بمونه خواسم هم هست زیاد الکی غرور نگیره تعریف الکی نمیزارم بکنن ازش که هم خودش مغرور شه هم انتظار زیاد باشه که تبعاتش فشار و استرس بیشتری هست 

مصلا عمه هاش همچین با افتخار از مقام ورزشی تعریف میکنن من نمیزارم زیاد پرو بال بدن نمیخوام یجوری بشه اگر یوقت شکست داشت افسرده شه

در مورد خانم خونه دار بله حق با شماستآقا بیرون بوده خسته استخانم خونه بوده اعصابش ارومترهاما در مورد ...

بشینین سه نفری جدی صحبت کنین 

هدف رو براش مشخص کن 

واقعا سخت هست این دوره زمونه آدم پول و وقت و انرژی بزاری و در اخر بچه قدر ندونه و حیف و میل شه ...

ان شاالله انگیزه ی خوبی پیدا میشه براش 

😀😀بهار من به عمرم داد نزدم سر کسی یه دونه جیغ زدم از خستگی اونم سر پدر شوهرم که تا سالها از خجالتش ...

منم همینم

برای همین قهرم یا عصبی شدنم خریدار داره

باورت میشه پارسال آخرای اسفند از سرکارم سوپرایزم کردن رئیسم برام لوح تقدیر و کارت هدیه و اینا داد، اخراش جو خودمونی شد همکارام میگفتن خانم فلانی(من) خیلی آروم و خوش برخورده یهو رئیسم گفت شما عصبانیت خانم فلانی رو ندیدین من تو این چندسال فقط یکبار عصبانیتش رو دیدم ولی واقعا ترسناک بود🤣🤣