2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286072 بازدید | 69171 پست
بچه ها شوهر من اصلا با پسرم کار درسی انجام نمیده کامل به عهده ی خودم هست یعنی بلدم نیس یه طرف خستگی ...

در مورد خانم خونه دار بله حق با شماست

آقا بیرون بوده خسته است

خانم خونه بوده اعصابش ارومتره

اما در مورد خانم شاغل این صدق نمیکنه

خانم شاغل انرژی خیلی بیشتری باید بزاره تا بتونه هم خونه رو مدیریت کنه هم محل کارو 

وقتی زن شاغل کل حقوقشو میاره تو خونه 

شوهرم وظیفه اشه کمک کنه 

ناراحتی منم از این بود که شوهرم سفت و سخت با پسرم رفتار نمیکنه

وگرنه خودم بارها گفتم تو به پسرمون بگو 

بیاد من باهاش کار کنم

اینطوری چون میدونه باباش گفته میاد

چون تو درس از من حرف شنوی نداره

وگرنه توی بقیه موارد خیلی خیلی خوبه 

مهسان یه چیزی میخام بگم😬چرا با بچه کلاس دهمی باید درس کار بشه؟مگه بچه سر کلاس نیست؟نهایتا رفع اشکال ...

مستقل بچه های الان اصلا قابل مقایسه با زمان ما نیستن

من خودمم همیشه زرنگ کلاس بودم

یکبار نشده بود به من بگن خوندی ؟

خودم عاشق درس خوندن بودم

الان هر بچه ای رو میبینم همینطورن

علاقه ای به درس ندارن

راحت طلب شدن

غیر از چند مورد استثنا 

همین سایت رو ببین

هر بار چند نفر تاپیک میزنن 

دختر ۲۰ ساله عاشق مرد ۴۰ ساله شده

چند صفحه تاپیک میره جلو معلوم میشه آقا پولداره 

دختره نمیخواد تو زندگی سختی بکشه 

میخواد از روز اول خونه و ماشین داشته باشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده،،من عفونت مفصل دارم گفتم شاید برا اون باشه اما واقعا خونریزی و دردم وحشتناک

من همیشه کیسه ی ابگرم میذارم. روز اول سریع اب آناناس میخورم شدتش کم شه😬😬اگه نخورم داغون میشم

مهسان یه چیزی میخام بگم😬چرا با بچه کلاس دهمی باید درس کار بشه؟مگه بچه سر کلاس نیست؟نهایتا رفع اشکال ...

مستقل منم عین خودت .یعنی پدر مادر نمیدونستن کلاس چندمم فقط سالی سه بار میومدن کارنامه پر از 20میگرفتن میرفتن .

الان نمیدونم شاید توجیه هست ولی از زمان کرونا که مجازی شد دیگه معلما دل به کار نمیدن .همش کانال دارن تو شاد و جزوه میزارن فیلم میرارن 

اگه نظارت وکار کردن نباشه مخصوصا پسرا کلا نصفه میخونن 

دختر خواهرم یازدهمه 

میری خونشون فقط اگه بیاد سر سفره این دختر رو میبینی چون خودش انگیزه داره و میخونه اما پسرای فامیل دیدم همه ازدم بازیگوش اخلاقا متفاوتع 

تابستون امسال من اتمام حجت کردم که .‌‌...پسر جان خودتی و خودت دیگه من نمیام باهات خط به خط کار کنم 

باز دیدم نه نمیشه اگه ولش کنم به امان خودش کاملا از خط منخرف میشه 

کلاس دوازده نفرشون امروز فقط سه نفر کامل از برگه پسرم تقلب کردن مراقب هم چیزی نگفته چون یه خط هم نخوندن 

هی بهم نگا میکنن وقتشونو صرف سالن و بازی و ...میکنن 

من از چهارشنبه با پسرم کار کردم 

میدونی امروز که برگه ها رو اورده میگه مامان اگه کار نمیکردی جزوه ی معلم کلا فرق داره با متن سوالات ...

معلم زوم کرده روی فرمولا و سختی سوالا اما امتخان نهایی روی تشریخات و مفهوم و جایگذاری و درک مطلب  بیشتر مانور داده و کلا پنج نمره برا مبحث فرمولا بوده 

حالابزار بچه بیاد فشنگ یاد اون جمله میفتی که میگفت قبل از فرزنداوری ده تا تز داشته برای تربیت یه بچه و حالا ده بچه داره بدون یه تز و ایده و روش تربیتی 

البته جوک هست 

شما که ماشاالله مادر مدیری خواهی بود 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
پسر منم چند وقته خیلی عصبیه هرچی بخواد داد میزنه و حرص میخوره از شبر گرفتم اینجوری شده.. از یه طرف ح ...

وااای اره اینم عصبانی بشه خودشو میزنه موهاشو میکنه خیلی ناراحت میشم 

خیلی بده،،من عفونت مفصل دارم گفتم شاید برا اون باشه اما واقعا خونریزی و دردم وحشتناک

تبسم من انقدر بدحال میشم انقدر درد دارم انگار پاهام دارن قطع میشن 

یه کیسه نمک میزارم رو بخاری بعد میزارم رو پاهام پاپوش زمستونی هم میپوشم اون چند روز 

حالا منکه کلا یه نمونه عحیب تخقیقاتی هستم درمورد درد 

ولی اینم امتخان کن بعد کاچی بم بخور رحم گرم بشه درد کمر و پا هم کمتر میشه

مستقل الان مثل قبل نیست الان به خاطر این کلاسا و برنامه ها بازار رقابت زیاده تو آمار گفت بودن درصد ق ...

واقعا هم درسته 

هرچقد تلاش کنی وقت بزاری همونقدر نتیجه میگیری 

در کنار هوش و ذکاوت و انگیزه خب کسی که کلی کلاس رفته جزوه خونده تست زده مشخصه بلد هس 

مستقل منم عین خودت .یعنی پدر مادر نمیدونستن کلاس چندمم فقط سالی سه بار میومدن کارنامه پر از 20میگرفت ...

این که گفتی جوک نیست مهسان جون

حرف یک روانشناس بزرگه اسمش یادم نیش

ببین مهسان همسر تو شرایطش یکم خاص تره خیلی دیر میاد خونه، من همسرم نهایتا ۴ خونسمن کلا آدم آرومی هست ...

😀😀بهار من به عمرم داد نزدم سر کسی 

یه دونه جیغ زدم از خستگی اونم سر پدر شوهرم که تا سالها از خجالتش درحال موت بودم 

اره بتونن و وقت کنن کار کنن که خوبه 

ولی همسر من شش میاد خونه هفت میره سالن ده میاد 

شام و خواب ..

اصلا هم تجربه و توان و بلد ی نداره برا درس وکمک 

نه نبردم. کلا کم خونی داشت کوچیک بود. میبرمش ازمایش بذگده چند وقته اهن ندادم دوباره شروع میکنم بدم.

دختر دوستم یه جیغایی میزد سرت سوت میکشید 

بردش آزمایش بعد اهن خوردن عالی شد با حوصله و آروم 

من میفهممت بهارواقعا سخته ولی انتظار درک انچنانی نمیشه داشتهمین دمت گرم یعنی خیلی فهمیدمت( از زبون ش ...

نمیدونم مستقل

شاید روحیه ام ضعیف شده

شاید که نه حتما، بخاطر افزایش قیمت ماشین خیلی اذیت شدم خیلی روحیه ام بهم ریخت

حالا طفلی همسرم خیلی بیشتر از من اذیت میشه چون کلا کارش با ماشینم هست یعنی کارمنده ولی باید به اداره ها هم سر بزنه خیلی بیشتر اذیت میشه

شاید منم دارم سخت گیری میکنم

امروز بهش بگم میخوام بدم دستت حداقل یه ۴ تا حرف دلگرم کننده بزنه بلکه از خر شیطون اومدم پایین😅🤣