2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286044 بازدید | 69171 پست
درمورد مخارج خونه همببین من سالهاس مخارج دستِ خودمه، اون اوایل دست همسرم بود میدیدم مدیریتی نداره یا ...

بهارجون

تو که میدونی دوباره نمیتونه مدیریت کنه، چرا میخای بدی دستش؟

راحت بگم

ببین کسی که مدیریت بلد نیست، نمیشه روش حساب کرد

پولی که با زحمت بدست میاد رو نمیشه دست هر کسی سپرد

خستگیت کاملا منطقیه ها

راجع به بدهی به برادرش هم کاری نداشته باش

اصلا به طلات فکر نکن

میدونم که خودت خیلی عاقلی

مشاوره چندین بار رفتمشوهرمم اومدهولی شوهرم فقط تا سه روز تحت تاثیرهبعدش میگه روانشناسا خودشون زندگیش ...

عزیزم 

احساس می کنم از این همه مسئولیت ها خسته شدین

و این درس پسر تون شد بهانه و ی تلنگری برا خستگی ها تون عزززیزم

همه چیز درست میشه 

اگر مدیر اینجوری حرف نزده بود

شما خستگی تو تن تون نمی موند

و از عاقبت کارتون لذت می بردین

بیشتر بچه ها توی این سن ی کم بی انگیزه میشن

با حرف زدن تشویق ش کن بهش انگیزه بده

همسر رو بیار وسط و ازش کمک بگیر

ولی اینکه الن بخواهی مسئولیت رو بهش واگذار کنه

سختش میشع

و شاید این مسیری ک شما ساختین رو نره

و بازم براتون فکر و خیال درست میشه

اینکه مدیریت دست شماس سخت هست ولی چون خوب پیش رفتین پس بزار باشه

و پسر هم  که گفتین خیلی پسر خوبیه 

خدا رو شکر عزیزم

باید بهش انگیزه بدین

و اگر ب مهارت علاقه دارن یا استعدادش رو دارن

در کنار درس بزارین کلاس برن

من خودم خیلی دوس داشتم تو شهر مون کلاس عکاسی باشه دخترم بفرستم ولی هیچ کلاس مفیدی اینجا نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان مخارجم بدم بهش تو سختی نمی‌افتهقسطها ثابته و درآمد هم تا حدودی ثابتالبته گاهی معوقه و پاداش ...

امیدوارجان الان دغدغه ت پسرته فکر کنم

دیگه بعد این همه سال کار و تلاش و مدیریت شما، بایدم تو نقطه امن میبودی… اگر نبودی باید دنبال دلیلش میگشتی

بنظر من چون از وضعیت پسرت ناراحتی، الان میگی مسئولیت همه چیز با منه و و و 

من که مادر نیستم و اطلاعات کافی ندارم

تنها چیزی که میدونم اینه که اصولا( نه همه) دخترا از مادر الگوبرداری میکنن، پسرا از پدر

بعد اینکه احتمالا از قبل نشونه هایی از وضعیت پسرت دیده بودین

همه چی هم درس نیست

من همینا رو میدونستم

بچه ها شوهر من اصلا با پسرم کار درسی انجام نمیده کامل به عهده ی خودم هست یعنی بلدم نیس یه طرف 

خستگی و ...داره از بیرون میاد اصلا کتاب و دفتر نمیزارم جلومون باشه وقتی پدر خونه اس بچه ها یکم میشینن دور هم بعد میرن اتاقشون سراغ درساشون 

فقط کارای اسون مثل املا گفتن یا معنی لغات پرسیدن و اینجور کارای راحت دخترم رو میزارم باباش انجام بده هم برا بچه ها خوبه هم باباشون خب بیخبر نمونه از اوضاع 

اخه چجور میشه انتظار داشت پدر بیاداونم هشت نه شب بعد بره فیزیک شیمی هندسه کار کنه با بچه ؟

میشه مگه ؟

روشنم کنین لطفا

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بهارجونتو که میدونی دوباره نمیتونه مدیریت کنه، چرا میخای بدی دستش؟راحت بگمببین کسی که مدیریت بلد نیس ...

مستقل جان ببین فقط میخوام عمق مطلب رو درک کنه

این دوماهی هم که میخوام بدم دستش کلا از حقوق ۶ تومن میمونه میخوام متوجه بشه این دوسه ماه چقدر اذیت شدم

من این ماه کلا ۴،۵۰۰ از حقوقمون موند من از اعتبار تارا ۱ تومن خریدای ضروری رو انجام دادم یکونیم هم تا الان خرجای مدرسه ی دخترم ۱ کیلو چرخی و یدونه مرغ خریدم، ۳ تومن مابقی روزی ۱۰۰ تومن حساب کردم دیگه خودت ببین چقدر سخت یه سری چیزام فریزر داشتم

بعد میام بهش توضیح میدم میگه من نمیدونم چیکار میکنی ولی خدایی دمت گرم میرسونی😐 این شد حرف اخه

میخوام شده حتی یکماه بدم بخودش ببینه چه استرسی به ادم منتقل میشه چقدر باید دودوتا ۴ تا کرد

وگرنه شرایطم عادی بود پول فراوون بود که اونقدری سختی نمیکشیدم و تحت فشار نبودم که بخوام متوجه ی چیزی بکنمش

این شرایطم تا دوماهه دیگس انشاالله از بعدش اوضاع میوفته رو روال

در کل مرد خوبیه من خیلی چیزارو به همین خوبیش میبخشم میدونم مدیریت نداره ولی تا امروز به جز همون اوایل هیچوقت تحت فشارش نذاشتم همیشه هم ممنون بوده به زبون اورده تشکر کرده ولی فقط حس میکنم عمق سختی که من دارم میکشم رو متوجه نیست که باید متوجه بشه

بچه ها شوهر من اصلا با پسرم کار درسی انجام نمیده کامل به عهده ی خودم هست یعنی بلدم نیس یه طرف خستگی ...

مهسان یه چیزی میخام بگم😬

چرا با بچه کلاس دهمی باید درس کار بشه؟

مگه بچه سر کلاس نیست؟

نهایتا رفع اشکال

سنگدل نیستما

بچه رو یه کم به حال خودش رها کردن بد نیست بنظرم

کلاس خصوصی و پرش و و رو هم هزینه اضافه میدونم

من یادمه خودم به خودم دیکته میگفتم

عمدا هم یکی دو تا غلط مینوشتم که معلمم شک نکنه

همیشه م شاگرد اول بودم و در حال تحسین و تشویق

وای بیچاره بچه نداشته من😂

مهسان یه چیزی میخام بگم😬چرا با بچه کلاس دهمی باید درس کار بشه؟مگه بچه سر کلاس نیست؟نهایتا رفع اشکال ...

مستقل الان مثل قبل نیست الان به خاطر این کلاسا و برنامه ها بازار رقابت زیاده تو آمار گفت بودن درصد قبولی کسایی که هیچ کلاسی نرفته بودن کمتر از ۱۰درصد بود

بچه ها شوهر من اصلا با پسرم کار درسی انجام نمیده کامل به عهده ی خودم هست یعنی بلدم نیس یه طرف خستگی ...

ببین مهسان همسر تو شرایطش یکم خاص تره خیلی دیر میاد خونه، من همسرم نهایتا ۴ خونس

من کلا آدم آرومی هستم و سعی میکنم همیشه منطقی باشم، یعنی گره ای که با دست باز میشه رو هیچوقت با دندون باز نمیکنم بنظرم گفت و گو خیلی مهمه، درمورد خودم همسرم انگار فراری بود از درس دادن میگفتم ریاضی کار کن میگفت باشه اینو ببینم ظرفارو بشورم برم بیرون بیام یعنی حاضر بود هرکاری کنه الا درس دادن، اون روز که داد زدم چون خیلی آدم آرومی ام داد زدن واقعا تو کارم نیست مگر شرایط بحرانی انگار قشنگ گرفت منظورمو، قبلش زبون خوشم جواب نداده بود😁

الان با عشق کار میکنه با دخترم

من واقعا فقط منظورم درس دادنش نبود میخواستم باهم تعامل بیشتری داشته باشن، دخترا پدرشون هرچه بیشتر اهمیت بدن بهشون اعتماد بنفس و عزت نفس بیشتری پیدا میکنن

مهسا ببین آهن خونش کم نشده چکاب بردی به تازگی ؟بعضی از جیغها دلیلش بی اعصابیع که از فقر اهن هس

نه نبردم. کلا کم خونی داشت کوچیک بود. میبرمش ازمایش بذگده چند وقته اهن ندادم دوباره شروع میکنم بدم. 

مستقل جان ببین فقط میخوام عمق مطلب رو درک کنهاین دوماهی هم که میخوام بدم دستش کلا از حقوق ۶ تومن میم ...

من میفهممت بهار

واقعا سخته ولی انتظار درک انچنانی نمیشه داشت

همین دمت گرم یعنی خیلی فهمیدمت( از زبون شوهرت میگم)

برای ما کلا مواد غذایی بعهده شوهرمه( حتی نون😂)

چیزی کم یا تموم شده باشه بهش میگم میگیره

یوقتایی خودم نیاز باشه خرید میکنم

من فقط پرداخت اقساط رو مدیریت میکنم( ربطی به حرف تو نداشت)

بعد اینکه دقیقا چالشا تو سختی شروع میشه

همینکه میگی با فلان قدر باید تا سر ماه رو گذروند

باور کن بیای بسپری بهش، خودتم حواست هست کم نیارین

مستقل الان مثل قبل نیست الان به خاطر این کلاسا و برنامه ها بازار رقابت زیاده تو آمار گفت بودن درصد ق ...

رقابت چی تبسم؟

بچه سر کلاس درس یاد بگیره، بیاد خونه ده بار تکرار کنه

زمان ما هم یه چیزایی بود

من خودم یه دونه کلاس کنکور نرفتم، دوستم که رفت رتبه ش ۵ برابر من شده بود

همیشه من شاگرد اول بودم، اون دوم( با من رقابت داشت)

این مامانا هستن که با هم رقابت دارن وگرنه بچه ها تو این باغا نیستن

جدی میگما

بچه ها رو ورزش باید بفرستن

موسیقی بفرستن

یه کلاس هنری حتما بابد بفرستن

راستی زبانم باید برن

بعد ببینید چند تا بچه تو یکی از این شاخه ها موفق میشه؟

راستی نون شب نداشته باشن ولی بچه مدرسه غیرانتفاعی بره

پیش دبستانی دو زبانه بره ولی نتونه یه سلام فارسی بده( دختر ۶ ساله همکارم)

خانمای عزیزی که دیشب در مراسم هیات دعا همکاری نکردین نیومدین فقط رعدی جونم اومد امشب قیمه داریم جهت ...

انشالله که نمره ی خوبی میگیره... من دعا کردم براش که تمرکزش بره بالا تو امتحان، خوب بده امتحانشو.. ❤️