2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286079 بازدید | 69171 پست
امید حان الان شما مشکلت رو یکی یکی حل کن هم خرج ومخارج هم راخت گیری شوهرت درنورد بچه ها هم وضعیت تخص ...

پسرم از اول دبستان همین بود

ولی چون خیلی خوش برخورد و خوش اخلاقه معلمها همیشه ازش راضی بودن

خدایی خیلی پسر خوبیه

فقط این بی خیالی و درس نخوندنش رو اعصابمه

پدرشوهرم تو ۸۰ سالگی هنوز خونه نداره

اونم با بی فکری به اینجا رسیده 

میترسم پسرمم به اونا شبیه بشه

وای خدای من 😅😅همگی رفتین طبیعت لخوابین مردا که قبول شما چرا دیگه 😂😂وای نگو اش من هی دلم آش میخوا ...

خوابیدیم دیگه... 🤣🤣ولی هنوز یادم میاد خندم میگیره من رو خواب حساسم جام باید حتما گرم و نرم باشه پتو و بالش خودم باشه کلی هم کوسن باشه دور و بذم ولی اونجا همه به قول پسرا خیاری خوابیدیم،. منم دلم خواست😋😋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوار جان ببین شما همین الان مراجعه کنی مشاوره اولین حرفی که بهت میزنه اینه پدرومادر تو تربیت بچه ...

مشاوره چندین بار رفتم

شوهرمم اومده

ولی شوهرم فقط تا سه روز تحت تاثیره

بعدش میگه روانشناسا خودشون زندگیشون داغونه🙄🙄🙄🙄

شوهرم ترجیح میده ذهنش آروم باشه 

پس تمام مسئولیت‌ها رو رو دوش من گذاشته

شغل خیلی پر مشغله ای هم نداره بگم ذهنش مشغوله

تنها مشغله ذهنش اینه ناهار چی بخوریم شام چی😄😄😄😄

تو اینستا دنبال رستوران میگرده 

برای هر شهر کلی رستوران ذخیره کرده 😁😁😁😁

من تو فکر چی هستم ایشون تو فکر چی😪😪😪😪

پسرم از اول دبستان همین بودولی چون خیلی خوش برخورد و خوش اخلاقه معلمها همیشه ازش راضی بودنخدایی خیلی ...

نگرانیتو درک میکنم واقعا منم شاید الان یه ساله دیگه هر روز فکر و خیال نگرانی و استرس دارم از اینکه خدایا چی میشه چطور میشه 

درساشون ماراشون یه. عاشق دلباخته نشن ....ادمیزاده دیگه شیر خام خورده 

هرچقدم خوب تربیتش کنی باز یه دوست پیدا میشه که انچه نباید میشه 

پسرت خون تو توی رگاشه هیچ وقت مثل بقیه نمیشه الهی که راه درست پیدا کنی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
امیدوار جان ببین شما همین الان مراجعه کنی مشاوره اولین حرفی که بهت میزنه اینه پدرومادر تو تربیت بچه ...

درمورد مخارج خونه هم

ببین من سالهاس مخارج دستِ خودمه، اون اوایل دست همسرم بود میدیدم مدیریتی نداره یا پول سریع تموم میشه یا خریدهای هیجانی تا دلت بخواد، انداختمش تو قسط و قرض دیگه خریدای هیجانی نداشت ولی پول کم میاورد

میخوام بهت بگم خیلی سعی کردم دست خودش باشه منم کنارش پس انداز مخفیمو داشته باشم ولی نشد هر راهی رفتم نشد

الان دقیقا همین ماه واقعااا خسته شدم ازینهمه مسئولیت و بار مالی، ببین الان بهش بگم فلان کارو بکنیم محاله نه بگه، بگم اینجا ضرر کردم محاله بگه چرا، بگم بریم فلان وام رو بگیریم محاله بگه نه ولی انگار مثل من دغدغه پول و بدهی رو نداره میدونی چی میگم؟مثلا بخواد یه کود برای گلاش بخره اول از من میپرسه که پول هست بعد میخره ولی الان ۵۰ میلیون بدهی داریم خیلی مث من اذیت نیست زودتر بدیم از برادر خودشم گرفتیما، بهش میگم دنبال وام باش میگه آخه همه امتیازیه و ازین حرفا

منم تصمیم گرفتم از ماهه دیگه بدم دست خودش میدونم خراب میکنه میدونم عقب میوفتم ولی میخوام بدم بهش

از یه طرفم خودم نمیتونم زندگی غیر از اینو تصور کنم اینکه پول دست من نباشه دخالتی نکنم یا حساب کتاب دست خودم نباشه

اما میخوام یکی دوماه اینکارو بکنم

من الان میتونستم ۱۰ گرم طلامو بفروشم بدم بدهیشو بده ولی اینبار اصلا اینکارو نمیکنم بذار خودش به فکر باشه پس بده

توهم دوماه بده دست همسرت

درمورد درس دخترمم دیدم دقیقا مث همسر تو پارسال خودشو کشیده کنار، خوشگل یه روز دخترمو نشوندم به درس دادن بعد داد زدم سرش پاشدم رفتم اتاق همسرم از ترسش نشست خودش به دخترم درس دادن، از اون روز ریاضی کلا وظیفه ی همسرمه یا وقتی من کار داشته باشم خودش به دخترم درس میده تکالیفش رو انجام میده

پسر منم چند وقته خیلی عصبیه هرچی بخواد داد میزنه و حرص میخوره از شبر گرفتم اینجوری شده.. از یه طرف حرص میخوره و لجبازی میکنه دلم میسوزه، از یه طرفم میگم نکنه عادت کنه به جیغ زدن و زور گویی☹️☹️

نه من پسرم خیلی برا خوراکی ذوق نمیکنه زیاد بااشتها نیس ولی میخوره فقط تخم مرغ رو خیلی بااشتها میخوره

حالا پسر من تخم مرغ لب نمیزنه.. باید از یه چیزی خوشش بیاد.. منم راستش زیاد سخت نمیگیرم جدیدا.. میگم خودش گشنش شا میخوره دیگه... به زور غذا دادن تبعاتش بیشتره

پسر منم چند وقته خیلی عصبیه هرچی بخواد داد میزنه و حرص میخوره از شبر گرفتم اینجوری شده.. از یه طرف ح ...

مهسا ببین آهن خونش کم نشده 

چکاب بردی به تازگی ؟

بعضی از جیغها دلیلش بی اعصابیع که از فقر اهن هس

درمورد مخارج خونه همببین من سالهاس مخارج دستِ خودمه، اون اوایل دست همسرم بود میدیدم مدیریتی نداره یا ...

من الان مخارجم بدم بهش تو سختی نمی‌افته

قسطها ثابته و درآمد هم تا حدودی ثابت

البته گاهی معوقه و پاداش بهش،میدن

در کل براش سخت نمیشه

ولی خب دیگه معلوم نیست به کجا برسیم

قبلا گفتم ما تو نقطه امن هستیم 

الان ایشون دیگه دغدغه ای ندارن

همه چی شسته رفته است

مشکل اینجاست خودمم روحیه اینکه از لحاظ مالی تو سختی باشمو ندارم 

بعد این همه سال سختی و تلاش 

وگرنه یه وام قلبمه میگرفتم حساب کار دستش بیاد

شایدم شیطنتم گل کرد و این کارو کردم

من الان مخارجم بدم بهش تو سختی نمی‌افتهقسطها ثابته و درآمد هم تا حدودی ثابتالبته گاهی معوقه و پاداش ...

عزیزم تا الان زحمت کشیدی زندگیت رو بالا کشیدی 

حالا که چند سال دیگه بچه ها مخارج دانشگاه و ازدواج دارن و الان باید پسانداز بشه میخای تازه امتخان کنی ببینی شوهرت چکار میکنه؟به نظرم ریسکه

خانمای عزیزی که دیشب در مراسم هیات دعا همکاری نکردین نیومدین فقط رعدی جونم اومد 

امشب قیمه داریم جهت ادای نذری 

نمره خوبی خواهیم گرفت از امتحان🙂