2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285657 بازدید | 69147 پست

خدا منو مرگ بده...

خونه مامانم بودم

می‌خواستم دخترمو حاضر کنم بازیگوشی میکرد

داد زدم سرش گریه کرد

مامانم حالت جدی گفت اینطور ادامه بدی ازت میگیرمش 😐😄😏😏😏

دخترم خوابه عذاب وجدان ول کن نیست 💔💔 آخه بچه ای ک دو سالش نشده داد زدن داره خاک تو سر😒😒😒

دقیقا 😏😏😏یکی هست تو تاپیک دیدم همش میناله اما هر ماه طلا خریدنش سر جاشه..اصلا نمی‌فهمم 😄

انشاالله خدا بیشتر بهشون بده

ولی میدونی همین پنهان کاریا که چطوری پول جمع میکنن یا مثلا درآمد دوم دارن و نمیگن باعث میشه یه عده خانوم ساده تر فکر کنن زندگی اونا برکت نداره یا خودشون توانا نیستن و بلد نیستن مدیریت کنن و حس منفی نسبت به زندگیشون داشته باشن

یه عده هم هستن واقعا میان میگن مثلا چندتا شغل داریم اجاره میگیریم و ... خدا خیرشون بده حداقل حقیقت رو میگن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای چقدر منی 😄 ما هم ترس سرمایه داریم 🥲💔 چون کسی هم نداریم می‌ترسیم از دست بدیم سر همین خیلی اس ...

منم دقیقا میخوام کار کوچکی راه بندازم که لااقل کمک خرجم باشه 

البته شاید مثل شماها پولدار نباشم اما سرمایه اولیه همین کار رو دارم 

اما همه ش ترس از شکست خوردن و از دست دادن سرمایه دارم 

کاش بچه هایی که بحران ماه های اول کار رو تجربه کردن هم از تجربیاتشون بگن که ما هم اگر مبتلا شدیم جا نزنیم.... نه اینکه یک ویترین زیبایی از کارشون را فقط جلوه بدن

خدا منو مرگ بده...خونه مامانم بودممی‌خواستم دخترمو حاضر کنم بازیگوشی میکردداد زدم سرش گریه کردمامانم ...

سرزنش نکن خودتو

آدمیم به وقتایی کم میاریم

ولی سعی کن اینبار خوددارتر باشی

واقعا مادر بودن سختترین کار دنیاست

منم دقیقا میخوام کار کوچکی راه بندازم که لااقل کمک خرجم باشه البته شاید مثل شماها پولدار نباشم اما س ...

کسی دهن باز نمیکنه

یا دقت کنی مینالن هی

ای بابا بازار نیس خراب خونده

میبینی ماشین عوض کرده خونه دوم خریده...

خب ما بدع راهنمایی کن....میترسه رو دستش بیان 😒

شوهرم میگه تهش  اینه دوباره کارگر میشم 💔💔💔 دیگه بدتر از این نیس ک 💔

سرزنش نکن خودتوآدمیم به وقتایی کم میاریمولی سعی کن اینبار خوددارتر باشیواقعا مادر بودن سختترین کار د ...

من ادم زود جوشی هستم..

مثلا شوهرم تو ماشین عادت دارع تا خدای ۷ اسمون آهنگ گوش کنه

اولا میگفتم کری؟😄

امروزم گفتی لنتی رو کم کن خب 😏😏😏 

الحمدلله سیستم فروخت رسماً روانی بودم...

عصبی میشم از صدای زیاد

کسی دهن باز نمیکنهیا دقت کنی مینالن هیای بابا بازار نیس خراب خوندهمیبینی ماشین عوض کرده خونه دوم خری ...

آره برخی فقط خوبی ها رو میگن که یعنی ما خیلی موفقیم و فلان

نمیدونم فازشون چیه 

مثلا یکی میگفت سه هفته ست انلاین شاپ دارم شوهرم دیگه نمیره سرکار

اخه با سه هفته مگه ادم به فروش میرسه 

برخی اوقات ادمها با حرفهاشون فقط ناامیدی اسجاد میکنند در دیگران 

منم دیگه دلو زدم به دریا گفتم شروع میکنم فوق فوقش اینه که پولم از دستم میره .... اما روی دلم نمی مونه که اگر انجام میدادم حتما موفق میشدم اما مثل ترسوها رفتار کردم 

دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست

یه بنده خدایی میگفت سال سختی داشتیم بیشتر از حقوقمون قسط داشتیم بعد یه چی تو مایه های دستاورد سالانه ...

آره قشنگ معلوم قیمتا رو از دیوار برمیدارن،،،،خدا به راه راست هدایتشون کنه

کسی دهن باز نمیکنهیا دقت کنی مینالن هیای بابا بازار نیس خراب خوندهمیبینی ماشین عوض کرده خونه دوم خری ...

و اینکه میگی میترسن رو دستش بیان 

واقعیه ها 

من از یکی پرسیدم جنست رو از کجا تهیه می کنی.... حالا منظورم نبود که بگه دقیق فلان مغازه.... مثلا بگه بازار بزرگ راسته فلان پله ی فلان از این جور ادرسهای مبهم که مثلا بورسش فلانجاست یا مثلا منوچهری...خیابان محمدیه و غیره 

یهو برگشت گفت ببخشید منکه نمیتونم بگم از کجا میخرم شمام برید بخرید 

گفتم داداچ فازت چیه، مگه تو تنها کسی هستی که این کالا رو میفروشی و فقط یک فروشنده موجوده که تو بخری 

برخی هم چنین تفکراتی دارن دیگه

آره برخی فقط خوبی ها رو میگن که یعنی ما خیلی موفقیم و فلاننمیدونم فازشون چیه مثلا یکی میگفت سه هفته ...

من خودم اصلا اهل ریسک نیستم تو مالی،،،،،اما اشتباه آدم بایدنترسه حالا من آنلاین شاپ دوست ندارم عشقم مغازس،،،اما روکی اسنپ واقعا رو مخه،،،،شوهرم بعضی وقتا می‌ره اونم نرفتنش به صلاح

عاطی واقعا نسبت به قبل بازار ریدههههههه 

ولی باز کاسبی از کارگری بهتره اما خب سرمایه و بلدی میخاد

منم دقیقا میخوام کار کوچکی راه بندازم که لااقل کمک خرجم باشه البته شاید مثل شماها پولدار نباشم اما س ...

تا یک سال اول اصلا خوب نیست چون باید یکسال بگذره با همه فصل هااشنا بشی بفهمی چی بیاری خوبه 

من خودم اصلا اهل ریسک نیستم تو مالی،،،،،اما اشتباه آدم بایدنترسه حالا من آنلاین شاپ دوست ندارم عشقم ...

تبسم جان منم واقعا اسنپ رو دوست ندارم صبح به صبحم با اکراه بلند میشم

اما فعلا مجبورم مجبور چون هیچ درامد دیگه ای نیست 

آنلاین شاپم فقط بخاطر اینکه بیرون نمیتونم برم، 

وگرنه من خودم عاشق کارِ بیرون از خونه م خصوصا کار تو کافه یا کتابخونه بعد از تدریس 

اما بنابه شرایط میخوام‌کار انلاین داشته باشم 

حالا امیدوارم تو چند سال بتونم به حدی برسونم که دیگه اسنپ نرم چون هم ماشینم میخواد به خرج بیفته هم بنزین دوباره کرون بشه نمیصرفه 

من امیدوارم به کارم.... اما از سوال جوابهای هر روزه اطرافیان میترسم .... که کارت گرفت؟ فروش داری. کوفت و فلان