2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285326 بازدید | 69097 پست
اذربایجان مارالسن دیگهیها من موندم این معنی ایشدن اتماز دیشدن اتار چرا هی معصومه میگه منو میکشن معنی ...

با اجازه یهاجون.

یعنی فقط با کار کردن نمیشه اضافه کرد با نخوردن میشه اضافه کرد(پس انداز کرد) در حالت کلی میشه گفت فقط به فکر شکم نباشید.

نه بابا. ده دقیقه راهه. 🥴🥴ولی عادت کردم خیلی وسیله میبرم براش.

مثل من... همه نوع لباس براش میبرم 😄چه مهمون بیاد چه مهمونی یهویی بخوایم بریم لباس داره 

اگه خارج از شهر بخوایم بریم که دیگ واویلااا😄😄 از لباس بهاره و تابستونی بگیر تا زمستونی و لباس مهمونی و... تو ساکش پیدا میشه 🤣🤣هر موقع از سال که باشه ...میگم هوا معلوم نیس چطوری بشه یا معلوم نیس یهویی کجا بریم و ...

همیشه هم لباسهایی که بردم بدرد خورده 😄

البته الان که بزرگتر شده کمتر برمیدارم وگرن همسن پسر شما که بود یه ساک پرررر لباس برمیداشتم

بچه همسن دخترمن تو فامیل یکی دوتا هستن... اونا برا بچه هاشون لباس و وسیله کم برمیداشتن بعد یا بچه ها لباسهارو کثبف میکردن دیگه لباس نبود یا هوا یهو سرد میشد و ... یکی دوبار این مدلی پیش اومد وسایلی که من برده بودم خیلی بدرد خورده بود بعد همسر یکی از فامیل ها به خانومش گفته بود فلانی چقدر کار خوبی میکنه و به فکره ...

خدایا شکررررت 😙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم اینه حیاط به شکل امروزی نیست یه محوطه ای هست دورش بازه میری رو ایوون بعدم خونه😅😅

اهااا ایووون همونه که چندتا پله می خوره بعد هم در خونه؟؟

من شمال و خونه هاش رو فقط تو تلویزیون دیدم

فقط یه خونه؟؟؟؟ برج خلیفه رو به نامت میزنم زن قانع و کم توقع من😍😍😍😍تو که مثل @خانم_مستقل ‌ پرتو ...

بیا ماچم کن حالا 😌😌

دیگه هم به این خانوم های خونه خراب کن محل نده 

بهترم

نارین داری گول میخوری

نزدیک بود به خطابره ولی نرفت 

از این به بعد بیشتر حواسم جم میکنم 

مرد که خوشتیپ و جنتلمن و پولدار باشه دورش جم میشن دیگه 

مقایسه نکنی 

مثل شوهرای شما که نیست که وااااا 😏😏😏

توجه زیاد میخواد،مثلا تو گوشش بگو طاها این غذا رو به عشق تو درست کردم...یا ازش بپرس امروز دلت میخواد ...

من قبول دارم که خیلی باحوصله نیستم 

بیچاره غر زیاد میزنه ولی زود هم راضی میشه

من گاهی لج میکنم باهاش یا دعواش میکنم بخاطر غر غر 

دست خودم نیس یعنی بکشنم ولی به جونم غر نزنن خیلی بدم میاد 

حالا دیشب بردیمشون براشون صندل خریدیم و اسباب بازی 

امروز هم اومدیم جنگل غذای مورد علاقه شون بود 

دیروز تا حالا هر دقیقه ماچم میکنه 

توجه زیاد میخواد،مثلا تو گوشش بگو طاها این غذا رو به عشق تو درست کردم...یا ازش بپرس امروز دلت میخواد ...

قصه قبلا زیاد می خوندم براشون 

خیلی وقته نخوندم 

خیلی تاثیر گذاره 

عاشق داستان های تاریخی و مذهبیه

حرف هاشون هم تا حدودی هست. شایدم هم فرق میکنن.... مهم که نیست ولا فقط میخونم رد میشم و اذیت آژاری ند ...

نه نه اصلا عین هم نیستن 

لیلیث خیلی صادقانه حرف میزنه همه چیش هم رو  هست

آخه ساکش همیشه امادس یه تشک کوچولو یه بالش و پوشک دستمال و یه سری چیزا هست توش همیشه دارم میرم برمید ...

همین که نزدیکتن وخوبن این عالیه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️