2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286070 بازدید | 69171 پست
منم همون خمیر جادویی درست میکنم که با ماستهتو حجم بالا من اذیت میشم چه خوب که برای تو راحتهالبته فقط ...

من با شیر یا آب درست میکنم

با همون رسپی که ۴ لیوان ارد داره

برای چسبندگی دستتو چرب کنم یکم روغنش بیشتر از دستور بریز

من عاشق این خمیرم 

قابلیت اینو دارم ساعتها باهاش بازی کنم😁😁😁😁

خیلی لطیفه 😊😊😊

من همین مقدار رو توی سینی فر که ابعادش ۶۶ در ۳۵ هست پهن میکنم

اندازه ۴ تا پیتزای سه نفره میشه 

البته من خیلی پر و پیمون میپزم دو وعده میخوریم😋😋😋

سلام روکین جان گل ای به چشم همین بنگ بنگ که گفتم..... هم عاشقانه، هم اکشن، هم طنزه یه قسمت های کوچیک ...

ممنون عزیزم 

من عاشق فیلم هندی هستم🥰🥰🥰🥰 قفلی هم بزنم یهو میبینی یه فیلمو ده بار میبینم. ..... خدا یه همسر هندی عاشق پیشه هم برسونه دیگه همه چیز تکمیل میشه🤩🤩😅😅

حتما نگاه میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مستقل یه اسمی هم داشت اینایی که عاشق زندانبان خودشون میشن سندروم استکهلم بود؟چی بود ؟حالا اون خانوم ...

من نشنیدم تا حالا😅

ببین ما که این کاربر رو نمیشناسیم

حدسیاتمونم بر حسب متنیه که نوشته

کسی که ۱۰ سال داره این شکنجه رو تحمل میکنه، ۴۰ سالم تحمل میکنه

و میشه همون عاشق زندانبانی که گفتی

وگرنه عقل سلیم چنین خفتی رو نمیپذیره

منم دوست دارم. نگو از بار و بندیل واسه خودم زیاد برمیدارم ولی واسه بچه تا خونه ی مامانم میرم یه ساک ...

راهت دوره از مامانت اینا؟ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من نشنیدم تا حالا😅ببین ما که این کاربر رو نمیشناسیمحدسیاتمونم بر حسب متنیه که نوشتهکسی که ۱۰ سال دا ...

مستقل حان فکر کنم رکب خوردیم و داستان تخیلیه 

یه حا میگه بابام از دیوار پرید اومد منو نجات داد

یه جا میگه شوهرم انقدر شکاکه دیوارهای حیاط خونه مونو تا ۳ متر بالا برده 

با عقل جور در نمیاد مگر اینکه حالا مگر اینکه باباش اسپایدر من باشه دیگه

مستقل حان فکر کنم رکب خوردیم و داستان تخیلیه یه حا میگه بابام از دیوار پرید اومد منو نجات دادیه جا م ...

خواسته آب وتابشو زیاد کنه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

جدی؟😂ای بابا این همه تحلیل کردیمهمش دود شد که 😂ولی خب کلیت داستان واقعیه

آره بابا خوب شد حالا غصه نخوردیم وگرنه حیف میشد🤣🤣 

بله کاملا واقعیه من در دوستانم دیدم 

اذربایجان مارالسن دیگهیها من موندم این معنی ایشدن اتماز دیشدن اتار چرا هی معصومه میگه منو میکشن معنی ...

🫂😘😘

نمیدونم نشنیدم اینومهسان،

تو نت هم زدم نیس

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکی از دوستای من خریدمیگفت هر بار میرفتیم مثلا ریلکس کنیم و خلوت کنیمیکی سر می‌رسیدیه بار خواهرم یه ...

ببین اینقد رفتم تو حس و آرامش گرفتم دست و پام سست شد در ریلکس ترین حالت ممکن😃