یه لیوان شیر میزارم گرم شه در خد ولرم بیشتر بعد یه قاشق شکر میریزم حل میکنم یه قاشق پر پودر خمیر مایه میریزم روی شیر و همش نمیزنم روشو میپوشونم گرم بمونه تا یه ربع حاضر میشه کامل پف میکنه پودر خمیر روی شیر
بعد شش قاشق روغن رو با یه تخم مرغ هم میزنم یه نوک قاشق نمک و بکینگ پودر میزنم شیر رو اضافه میکنم وقتی دیدم یه ربع شد بعد ارد رو که سه بار الک کردم کم کم اضافه میکنم با دست هم میزنم
گاهی پنج لیوان ارد گاهی پنج ونیم لیوان مصرف میشه ورز میدم به حدی که کامل نرم میشه و به انگشت نمیچسبه
روشو میپوشونم میزارم جای گرم تا یک ساعت ونیم
بعد باز کردم یه ورزی میدمش حباباش خارج میشن و میزارم یخچال
این نیم ساعت بمونه یخچال سرد شه بهتر میشه خیلی نرم و لطیف برای پیتزا پیراشکی ...