2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286049 بازدید | 69171 پست
والا منم نارنجک ببینم همه چی یادم می‌ره🤣🤣🤣🤣 البته رولت هم خیلی خوبه

زیر پوستی اشاره به نارنجک گفتن مشدیا کردی ها 

باشه 

برو دیگه 

میای قربون صدقه نارین جونت میری بعد ما رو به باد تمسخر میگیری 

اوف بر تو نباد

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم فیلم هندی عاشقانه هم به من معرفی کنین🥰🥰🥰

سلام روکین جان گل ای به چشم 

همین بنگ بنگ که گفتم..... هم عاشقانه، هم اکشن، هم طنزه یه قسمت های کوچیکش. 

باغبان من خیلی دوست دارم 

کوچ کوچ هوتاهه(بزنی نت میاره) 

جلوه عشق 

فراموشی هم ببین (من عاشق این فیلم هستم....همه چیز عاشقانه،عبرت آموز،اکشن) 

به دنبال داماد هم بببین باحاله و خنده دار و هم عاشقانه

رشته محبت👌🏻

من دیوانه عشق هستم 

با من دوست میشی 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره😊قهر خیلی کم میکنم ولی بر زیاد میخوره🫣

اذربایجان مارالسن دیگه

یها من موندم این معنی ایشدن اتماز دیشدن اتار چرا هی معصومه میگه منو میکشن معنیشو بگم؟

از نظر من زیاد بد نیس 

میشه ترجمه اونوریش رو بگی سمت ما و شما انگار فرق دارن یکم

منم همون خمیر جادویی درست میکنم که با ماستهتو حجم بالا من اذیت میشم چه خوب که برای تو راحتهالبته فقط ...

با شیر درست کن ماست گرونتره بعدم چقد ماست بریزی 

من برا نیم کیلو ارد یه لیوان شیر میزنم تقریبا برا چهار نفرمون چهارتا پیتزا درست درمون درمیاد

مادر شوهر منم خونه باغ داره من و همسرم میگیم رو رختخواب اونجا پیرزن هشتاد ساله هم بخوابه، حامله میشه ...

جیران چه باحال عمق فاجعه رو قشنگ میگی😅

ولی خدایی فک کنم اولین کسی باشم که زیاد از کیش خوشم نمیاد(۱٠درصد فقط)....... فقط برای آرامش و دور از شلوغی بخوای بری خوبه. 

خدایی پاساژهاش چیز خاص و قشنگی ندارن الکی گرووونن یا بی نهایت زشت😅..... غذاها هم که از همه جا گرووونتر. 

فقط آرامش و خلوتی👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
با شیر درست کن ماست گرونتره بعدم چقد ماست بریزی من برا نیم کیلو ارد یه لیوان شیر میزنم تقریبا برا چه ...

نه ماستش کمه

برای ۶ نفر خمیر نصف لیوان ماست میزنم

پس شاید برای تو فرق داره

دستورشو میذاری؟

من با شیر راحتترم چون همیشه شیر تو خونم هست

ولی ماست یوقتایی شاید نباشه

نفرما عزیزم شما تاج سری اما میریزیم رو سرت 🤣گوشیتو بندازی تو دریا از دست ما 😅🤣😅

از ته دلم گفتم🫂🫂🫂🫂با یکی تو سایت دوست شدم سه ساله که باهم تلفنی درارتباطیم...با یکی دیگه همشهری(جایی که ساکنم) دراومدیم میگه ببینیم همو😍 

کباب بزنیم دور هم آتیش وچای آتیشی😍😍😍😍 سیب زمینی آتیشی😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه ماستش کمهبرای ۶ نفر خمیر نصف لیوان ماست میزنمپس شاید برای تو فرق دارهدستورشو میذاری؟من با شیر راح ...

یه لیوان شیر میزارم گرم شه در خد ولرم بیشتر بعد یه قاشق شکر میریزم حل میکنم یه قاشق پر پودر خمیر مایه میریزم روی شیر و همش نمیزنم روشو میپوشونم گرم بمونه تا یه ربع حاضر میشه کامل پف میکنه پودر خمیر روی شیر 

بعد شش قاشق روغن رو با یه تخم مرغ هم میزنم یه نوک قاشق نمک و بکینگ پودر میزنم شیر رو اضافه میکنم وقتی دیدم یه ربع شد بعد ارد رو که سه بار الک کردم کم کم اضافه میکنم با دست هم میزنم 

گاهی پنج لیوان ارد گاهی پنج ونیم لیوان مصرف میشه ورز میدم به حدی که کامل نرم میشه و به انگشت نمیچسبه 

روشو میپوشونم میزارم جای گرم تا یک ساعت ونیم 

بعد باز کردم یه ورزی میدمش حباباش خارج میشن و میزارم یخچال 

این نیم ساعت بمونه یخچال سرد شه بهتر میشه خیلی نرم و لطیف برای پیتزا پیراشکی ...

یه لیوان شیر میزارم گرم شه در خد ولرم بیشتر بعد یه قاشق شکر میریزم حل میکنم یه قاشق پر پودر خمیر مای ...

مهسان جون واسه من راحتتره که😅

الان خونه ی مادرشوهرم هستیم ناهار دعوت کرده

دستورش تو اون یکی گوشیمه خونس

رفتم برات میفرستم اگه خواستی

یه لیوان شیر میزارم گرم شه در خد ولرم بیشتر بعد یه قاشق شکر میریزم حل میکنم یه قاشق پر پودر خمیر مای ...

یکم بد نوشتم 

نوشتم شیر رو اضافه میکنم وقتی یه ربع شد ،،،،منظور یه ربع بعد از اینکه پوذر روی شیر ریختم و عمل اومده بود میارم قاطی تخم مرغ و روغن میکنم

مهسان جون واسه من راحتتره که😅الان خونه ی مادرشوهرم هستیم ناهار دعوت کردهدستورش تو اون یکی گوشیمه خو ...

عه بفرست امتخان کنم ببینم اگه خوبه با دستور شما پیش برم 

اینم کلا نیم ساعت وقت میبره ولی خمیر تا یه هفته نرم میمونه تو بخچال