2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286017 بازدید | 69168 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم یادم میره😂نون خامه ای خیلییی خوبهمن بعد چارتا نون خامه ای، دو تا رولت رو قبول میکنم

رولت با نسکافه ،توی هوای سرد، توی پارک ،دو نفره

یه بار دو تایی با شوهرم رفتیم پارک

هوا تاریک بود بارون نم نم می‌بارید

چند تا رولت خریدم 

گفتم بیا بریم بشینیم تو پارک با نسکافه بخوریم

گفت وای نهههههه خیس میشییییم 

شیشه رو بده پایین مثلا رو نیمکت پارک نشسته ایم

بی ذوق پیاده نشد

ولی خیلی چسبید

هوا سرد بود نوشیدنی داغ و رولت ترکیب بهشتی شده بود🥰🥰🥰

اره اون هم دیدم 😅😅من هم طنز دوست دارم بهرام افشاری خیلی قشنگ هست فیلم هاش ولی هنوز ۷٠سی که خودش سا ...

فسیل عالی بود چندبار دیدیم🤣🤣🤣🤣🤣 اااا خودش ساخته هنو اکران نشده فک کنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره الان اینجایی که هستم شاید هر 200 یا 300 متر یه بومی زندگی میکنه بقیه غریبم. 🥴🥴تو شهرمون فقط ما ...

بعضی روستا ها به استانای دیگه زمین نمیفروشن من سمت روستای همسرم اینا رو دوس دارم بافت قدیمی تری نسبت به شهرما داره...انقد دلم کلبه ی چوبی میخواد.... یامثلا اکیپ کوهنوردی داشته باشیم بریم ییلاق گردی... آرزومه کل ایران رو مینیمال وار بگردم....دیروز برا بار‌اول کمتر از مواقع دیگه لباس اوردم....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بعضی روستا ها به استانای دیگه زمین نمیفروشن من سمت روستای همسرم اینا رو دوس دارم بافت قدیمی تری نسبت ...

منم دوست دارم. 

نگو از بار و بندیل واسه خودم زیاد برمیدارم ولی واسه بچه تا خونه ی مامانم میرم یه ساک گنده میبرم. 🥴🥴

آره روستای پدری منم الان چند ساله میفروشن قبلنا پیرمردها نمیدادن الان افتاده دست نسل جوون میفروشن. 

اون هندی ها رو تمام دیدمولی حتما بنگ بنگ و وار(جنگ) هرتیک روشن ببین عالیه. هرتیک هم که خوشتیپه حسابی ...

این دو تا رو هم دیدم عزیزم

میگم خیییلی فیلم هندی دیدم و نگاه میکنم کلا آخر هفته یا تعطیلیا با همسر جان نگاه میکنم

هرتیک روشن هم کلا روش کراشم😁😁

سلامفصل یک جوکر، زخم کاری اگه فصل 1و2 رو دیدی پوست شیر، مرداب ،گناه فرشته، داریوش ،اکازیون.دفتر یادد ...

ممنون عزیزممممم🫂🫂😍😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

قهر هم باید اندازه داشته باشه اگه زیاد قهر کنیم همونم عادی میشه اما اگه سرجاش ادم ناراخت شه و نخواد ...

اره😊

قهر خیلی کم میکنم 

ولی بر زیاد میخوره🫣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خیشا به حالت حالا من اینور مرز چای بریزم برم اون ور تازه سرد شده میشه خوردش😐😐

باباتوکه ازمنم نزدیکترین😜😂😂

خمیر جادویی هم خیلی راحت و عالیهطعم بيسکوئيت میدهمن چون همیشه تو حجم زیاد میپزم خمیر جادویی درست میک ...

منم همون خمیر جادویی درست میکنم که با ماسته

تو حجم بالا من اذیت میشم چه خوب که برای تو راحته

البته فقط چسبندگیش یکم اذیت کننده اس برام