2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285987 بازدید | 69160 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خونه تو دوبی به نامم کن ماچ میدم😌😌امروز صبح اینجا لرزید از خواب پریدم من دیگه اینجا امنیت ندارم

فقط یه خونه؟؟؟؟ 

برج خلیفه رو به نامت میزنم زن قانع و کم توقع من😍😍😍😍

تو که مثل @خانم_مستقل   ‌ پرتوقع نیستی 🤣🤣🤣🤣

حواس پرت شوهر مظلوم تحت شکنجه اش رو تو ترافیک کشونده اینور اونور تازه قهر هم می‌کنه 😡😡😡😡 

الان خوبین؟؟ 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
منظورم اینه حیاط به شکل امروزی نیست یه محوطه ای هست دورش بازه میری رو ایوون بعدم خونه😅😅

بنظر من مهم تر از ساخت و ساز خونه روستایی، ویویی که باید داشته باشه س

چشم انداز خونه، ادمو زنده میکنه

ساخت و سازم مهمه ها

منظور در کنار هم

تو فکرم که ببرمش اره اذیت میشع منم خییلی اذیت میشم میگم نباید یه بچه از این حرفا بزنه و اینقد هوشیار ...

توجه زیاد میخواد،مثلا تو گوشش بگو طاها این غذا رو به عشق تو درست کردم...یا ازش بپرس امروز دلت میخواد چه غذایی درست کنم...اینا رو بایدوقتی بپرسی که اون دوتا پسرت متوجه نشن که حس کنن فرق میذاری‌‌...شبا براش حتماحتماحتما قصه بخون مناسب سنش باشه....شاید این کارا رو خودت هم انجام بدی ولی منظورم اینه یه کاری کن که بفهمه توجه بیشتری بهش داری... 

حق داری پول خیلی کمک کنندست الهی زودتر قسطاتون سبکتر شه... اگه هزینه ی مشاوره برات سخته فعلا با مشاور رایگان تلفنی در ارتباط باش.

من خودم یه تجربه ای  سر پسراولم بدست اوردم اینه:خب من چون پسر دومیم کوچیکه وتوجه ومراقبت صد دردصدمون رو میخواد یه وقتایی خیلی ریز حس میکنم بزرگه داره پرخاشگر و بد قلق میشه سریع شبا قبل خواب کنارش دراز میکشم وبراش قصه میخونم وحرف میزنیم نازش میکنم واقعا تاثیرشو میبینم (بااینکه حرف زدن ومحبت کردن رو طی رو هم دارم )ولی بازم شب و قصه یه چیز دیگس...یا گاهی میگم بیا رو پام بخواب انقد کیف میکنه البته۷سالشه....یا همیشه عکس بچگیش رو نگاه میکنم خیلی ذوق میکنه...یهو میاد پیشم میبینه که عکس بچگیش رو میبینم میگه اااا مامان داری عکس منو میبینی میگم آره مامان من همیشه میبینم وعاشق کاراتم😍اینطوری بهش نشون میدم که فقس ذوق داداششو نداریم وبرا بچگی اونم این ذوق رو داشتیم وداریم... حتی پسر جاریم که چندروز مونده بود به دنیا بیاد من عکسا و فیلمای بچگی پسرمو ریختم تو گوشیم که یه وقت با ورود بچه ی جدید دچار آسیب نشه....الان داداشش ۱۴ماهشه تااینجا که هیچ حسادتی نکرده...

پسر منم همینه عاشق توجه و دیده شدن هست.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الان دیگه مثل قبل تو روستاهای سمت ما خونه قدیمی نیست. اکثرا خراب کردن و خونه ی جدید ساختن. مثلا روست ...

چون سمت شما توریستی تر هست و پاخور تهرانیاست بیشتر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عاشق طنز هستم😁آره خییییییلیییی🤣🤣🤣🤣فسیل دیدی؟ اونم خیلی باحال بود

اره اون هم دیدم 😅😅

من هم طنز دوست دارم بهرام افشاری خیلی قشنگ هست فیلم هاش ولی هنوز ۷٠سی که خودش ساخته رو ندیدم میکن اون هم. خیلی قشنگ و خوبه

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
من اصلا اهل فیلم هندی نیستم و نمیبینم ولی فیلم پیکی واقعا خوب بود 😊خیلی واقع بینانه به مساله دین پ ...

اون دیدم عالیه 🤣🤣🤣🤣

اون صحنه اش که لباس هاش میره از ماشین لرزون پیدا میکنه🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌