2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286074 بازدید | 69171 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ااااا فک کردم شاید جدیدا اینطور شده.... خب اگه اینطوره که باید حتما بری مشاوره میدونم چقد اذیت میشه ...

تو فکرم که ببرمش 

اره اذیت میشع منم خییلی اذیت میشم میگم نباید یه بچه از این حرفا بزنه و اینقد هوشیار باشه 

این چندوقت که بخاطر قسط ها خیلی تحت فشاریم این خییلی بدتر شده همش خواسته داره و ما الان نمیتونیم براورده کنیم غر میزنه 

تجربه ای داری حتما بگو برام 

حسودی نداره که من بهش میگم اون که نگفته🤣🤣🤣🤣 نون نمیخره خدایی مهسان من برم گردنبند طلا بخرم بیام ...

نارین کلا از این به بعد تو همه متن ها و پست هات هست🤣🤣🤣

من بچه که بودم کفش نو می خریدم شبش تا صبح برای کفش قدیمی گریه میکردم تمیزش میکردم میزاشتم پیشم می خوابیدم 

که یه وقت حس نکنه دیگه دوسش ندارم🤣🤣🤣

به جدیده هم محل نمیزاشتم 

اولین بار هم با شرمندگی می پو شیدمش و به اون قدیمی قول میدادم دفعه دیگه نوبت خودشه

الان دیگه مثل قبل تو روستاهای سمت ما خونه قدیمی نیست. اکثرا خراب کردن و خونه ی جدید ساختن. مثلا روست ...

تا حالا نشنیدع بودم خونه روستایی بدون حیاط

یعنی در ورودی مستقیم تو ساختمون باز میشه؟

تا حالا نشنیدع بودم خونه روستایی بدون حیاطیعنی در ورودی مستقیم تو ساختمون باز میشه؟

منظورم اینه حیاط به شکل امروزی نیست یه محوطه ای هست دورش بازه میری رو ایوون بعدم خونه😅😅

وای منم دو سه صفحه خوندم دیدم باباهه نبرده خونه خودش اورده تنها گذاشته پیش شوهر روانی و تازه شکایتم ...

بعضیا زاده شدن واسه تو سر خوری بودن

مرد و زنم نداره

عاشق مظلوم نمایی هستن

اینکه ببینید من چه بدبختم

اصلا از من بدبخت وجود داره؟

بعد با چارتا آخی و لعن و نفرین به طرف مقابل اروم میشن و میرن پی ادامه زندگی

سلام عزیزم اتفاقا منم اون تاپیک رو خوندم برخی شبها که بیخوابی به سرم بزنه پربازدید ها رو نگاه می اند ...

سلام رکین جان 

این شخصیت از اینکه تحت ظلم و شکنجه باشه لذت میبره

طلاق و وکیل و … همه حرفه

یه لقمه نون با هزار تا شکنجه رو ترجیح میدن به زندگی که خودشون بعد طلاق بسازن

و البته خود استارتر مشکل داشت

زبونش خیلی دراز بود

بچه خوشت میاد از کتک خوردن؟ خب دو دقیقه سکوت کن