2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1224060 بازدید | 63252 پست
ذات آدما خیلی مهمه.. مادرشوهر من چند وقت پیش بهم گفت بریم عیادت خواهرم منم خوش و خرم تیپ زدم گفتم بر ...

مگه عروس دومی فامیله؟

واقعا چی گیرشون میاد از ناراحت کردن عروس 

من اگه وارد بازیشون میشدم دوران نامزدی باید طلاق میگرفتم 

حتی نزدیک اومدن شوهرم نقاب خوشحالی میزدم به صورتم 

چند بار اوایل ازدواج متوجه ناراحتی من شد هی پرسید چیشده گفتم هیچی 

بعد برداشت گفت مهسا من خانواده ام رو میشناسم اگر نیش زدن بهم بگو

خب اگه چغولی میکرد باید دعوا راه میفتاد که من نمیپسندم 

همیشه هم میگم پسری که راحت از مادرش بگذره از همسرشم میگذره

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
آره دقیق میفهمم نه من واقعا دوستشون دارم و قدرشون رو میدونم میفهمم که محبت میکنن مادر شوهرم خیلی با ...

افرین چه مادرشوهر خوبی،خدا حفظش کنه ببوسش

مادرشوهر من زبونش خیلی تنده

تو دلش میدونم چیزی نیست 

ولی خب زبون وقتی نیش میزنه آدم میرنجه 

منو خیلی به خاطر ظاهرم رنجونده

یه بار میگه دماغت فلانه

یه بار میگه صدات بیساره

یه بار قدت چرا اینجوریه

تمام هم به چیزایی گیر میده که دست خودم نبوده

و خلقت خدا این بوده

یه بار تو خونه اش میخواست  یه چیز سنگین جا به جا کنه به من گفت اینو بردار

منم شوهرمو صدا زدم بیاد برداره

گفت وای تو چقدر لوسی،خودت بردار دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطف داری😍آها متوجه شدم مادر شوهرت نقش حمایتی از بقیه رو در مقابل عروس داره مواظب دختراشهچی بگم والا ...

افرین نقش حمایتی رو عالی اومدی 

جوریکه وقتی ما نامزد شدیم و برام طلا گرفته شد برا هرکدوم از دخترا هچ چهارتا النگو خرید شد 

دکور خونه از کابینت و مبل و یخچال در دوران نامزدی من که بیشتر شبیه نامزدی مادر ش بود تعویض شد 

کلا خیلی چیزا بود و هست از شانس من من و شوهرم هردو اولین ازدواجی خانواده ها هستیم

مگه عروس دومی فامیله؟واقعا چی گیرشون میاد از ناراحت کردن عروس من اگه وارد بازیشون میشدم دوران نامزدی ...

اینا دارن خودشونو میچسبونن. مادربزرگ مادری عروس با پدربزرگ شوهرم یه نسبت دور دارن. 🥴🥴نمیدونم والله. من که دیشب کلی حرفای تو دلمو به همسرم گفتم سبک شدم.. 😬😬

اینا دارن خودشونو میچسبونن. مادربزرگ مادری عروس با پدربزرگ شوهرم یه نسبت دور دارن. 🥴🥴نمیدونم والله ...

اووووو به قول ما ترکا یبار باسنشون تو عروسی بهم خورده 🤣میدیدی حا تنگ بود کنار هم مینشستن .....

منکه چند ساله کلا دیگه حتی ناراحتم نمیشم چون میدونم نظر واقعیشون برا عروس متفاوتع تا بقیه

@مامان_سبحان7    

مامان جان وبقیه دوستان توی کرج جای خوب برای فیبروز ابرومیشناسید

کارش خیلی خوب باشه دنبال میگردم پیدانکردم فقط ترانه الوندی خیلی تعریف میکنن برام سخته تااونجابرم

نگید اگرین میاد گریه میکنه وپیداش نمیشه😁میام میخونمتون وقت نمیکنم بنویسم بخدا

ازطرفی جمعتونم دوست دارم😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ذات آدما خیلی مهمه.. مادرشوهر من چند وقت پیش بهم گفت بریم عیادت خواهرم منم خوش و خرم تیپ زدم گفتم بر ...

این مدلو اوایل ازدواج خواهرشوهرم به من گفت خندیدم توصورتش زل زدم گفتم برادرتومجبورمیکردی باهموناازدواج کنه منم به خواستگارخارجیم جواب مثبت میدادم همینطوریم مسخرش میکردم خودشو جمع کرد ولی ازدرون داشتم میسوختم ها

دهنشو بست الان ده ساله 😒

اینهاعقلشون کمه به عروس اینجوری میگن  اهمیت ندی بهتره

الهی ربی ومن لی غیرک💖
این مدلو اوایل ازدواج خواهرشوهرم به من گفت خندیدم توصورتش زل زدم گفتم برادرتومجبورمیکردی باهموناازدو ...

منم زدم به بی خیالی. تازه اونجا نفهمیدم. شوه م فهمید بهم گفت😂😂😂

عاطفه ی مهربون 

دختر گل کجایی 

میدونم میخونی اما جواب نمیدی 

چیشده؟مریضی هنوز؟یا مشکل دیگه ای پیش اومده ؟

یا کلا نمیخای بیایی ؟حداقل یه خبر از خودت به دوستات بده عزیزم 

ما به بودنت و حرفای قشنگت از مهرسا ..عادت کردیم 

بیا ببینمت 

@atefe71h    

دوست عزیزم سرم سدیم استنشاق کن معجزه است برای التهاب سینوس ها🧡

دقیقا و انگار جونم بالامیاد موقع انجامش🤦🤦🤦🤦

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

تو مثل من به خودت نمیگیری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم همین بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣این سری یه عکس تو آلبوم قدیمی خواهرشوهرم بود سریع گفتم اینو کیس انتخابی فلانی(همسرم) بوده انقدددددد ترسید دقیقا هم بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 این چیزا رو سریع حس میکنم ولی حرف رو به خودم نمیگیرم🤣🤣🤣🤣

تو مثل من به خودت نمیگیری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم همین بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣این سری یه عکس تو آلبوم قدیمی خواهر ...

به دل بگیریم پیر میشیم😁😁😁😁چیکار کردی واسه داداشت زنگ زدی؟ رفتین واسه آشنایی؟

حالا بگما چشمم نکنیدهمش هم اونا به من نرسیدن که دیروز مادرشوهر داشت میرفت عیادت همون عزیزشون تو بیما ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چرا من تصور میکردم تو دستپختت عالیه😁درست تصور کردم دیگه؟ ایندفعه ازون استثناها بوده دیگه؟🤣

حالا بگما چشمم نکنیدهمش هم اونا به من نرسیدن که دیروز مادرشوهر داشت میرفت عیادت همون عزیزشون تو بیما ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خدایاااااااااا

من جرررررررر😁😁😁😁😂😂

جیران ترکیدم خدا خفت نکنه دخترررررر 

خرابکاریاتم با آب و تاب تعریف میکنی 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c