2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1210379 بازدید | 62605 پست
عزیزم تا چند ماهگی ادامه داشت رفلاکسش؟کولیک هم داشت؟دکتر تهران دقیقا چه راهکاری داد بهتون؟اگر لطف کن ...

کولیک همینه. یه تایمی داره بچه آنقدر گریه میکنه پسر من به سکسکه میفتاد از شدت گریه.. بعدش خوابش می‌برد. از دو ماه به بعد کمتر میشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی محیط کار مخصوصا خانمها اصلا هوای همو ندارنکلا میخوان خودی نشون بدنو بگن فلانی بده من خوبمیه درصد ...

همکاری که از ریشه زد اقا بود، جیران در جریانه

اون یکیم اقا بود

یکی دیگه ولی خانم بود 

من یه همکار اقا دارم که متاسفانه حسادت داره ولی من از در دوستی باهاش وارد میشم

البته کلا من با همه همکارا از در دوستی وارد میشم ولی خب وقتی خودشون نخان، مشکلی نداره

البته که خوب و بد همه جا هست

ولی من هم غرب کشور و هم شرق کشور دانشجو بودم ولی اون کجا و این کجا؟ 

عزیزم تا چند ماهگی ادامه داشت رفلاکسش؟کولیک هم داشت؟دکتر تهران دقیقا چه راهکاری داد بهتون؟اگر لطف کن ...

ببین به غذا خوردن بیوفتن اکی میشن

کرج بمن میگفتن شیر و لبنیات نخور، حبوبات هیچی نخور، یه سری میوه هارو نخور، خب اینجوری من نابود میشدم

اما رفتم تهران دکتر گفت این چه حرفیه مگه چه گناهی کردی مادر شدی، همینجوری داری شیر میدی استخونت از بین میره مشکل بچه ات باید با دارو برای خودش حل بشه

که خداروشکر یه سری دارو داد یکیش همین موتیلیوم خارجی بود سر سه چهار روز دخترم رو به بهبود رفت و تاثیر گذاشت

همکاری که از ریشه زد اقا بود، جیران در جریانهاون یکیم اقا بودیکی دیگه ولی خانم بود من یه همکار اقا د ...

همه از هم ناراضی،،،،مثلا ما یه کشور و تقریباً دادیم دست ترکا اداره کنن و ،،،،،،،،،تو که دیگه یه محیط کوچیک کار و در نظر گرفتی و از کوردا زده شدی ما چی بگیم صفر تا صد و دادیم اداره کنن روز به روز داریم به چوخ میریم و همچنان به هم زبونای ترکمون امیدواریم،🤣

نه مهسا جان متأسفانه چون دفع زیاد داره باز نمیزارمبعد الان دیدم قرمز شده😭😭😭

عزیزم اگر دسترسی داری کرم ۱ ۲  ۳ موستلا بگیر بزن براش

قول میدم دیگه قرمز نشه، کل دوسال و دوماهی که دخترم پوشک بود حتی یکبارم پاهاش قرمز نشد

همکاری که از ریشه زد اقا بود، جیران در جریانهاون یکیم اقا بودیکی دیگه ولی خانم بود من یه همکار اقا د ...

خدا رو شکر همکارای اقا با ما کاری نداشتن😊😊😊

ما بین خودمون دو تا خانم  بودن حریف صد تا مرد بودن😅😅

اینقدر بی حیا بودن که هیچ کس جرات نداشت چیزی بهشون بگه

منم از الطاف این دو تا خانم بهره مند شدم 🤣🤣🤣

و از قومیت خاصی هستن که نام نمیبرم

منم ضربه های بدی از قومیتی غیر از اونی که شما گفتید خوردم

ولی همه جا خوب و بد داره

همه از هم ناراضی،،،،مثلا ما یه کشور و تقریباً دادیم دست ترکا اداره کنن و ،،،،،،،،،تو که دیگه یه محیط ...

ببین تبسم

یه قرارداد کاری رو با یه کرد اهل صحنه بستم، یعنی رسماااا پدر منو دراورد

انقدرررر دروغ میگفت

عکس پروفایل خودشو زنشو نگاه میکردی سران مملکت

پیش خودم میگفتم چه ادمای خوبین… اولش خوب شروع کردن، اخرش به شکایت رسید

وای یاد دروغاش میفتم حرصم میگیره

انقدرررر مرگ بچه هاشو قسم میخورد که یعنی من پول ندارم، 

حالا منم بدم میاد از قسم خوردن…. هی میگفتم اقای فلانی مگه جون بچه هات نون و پنیره که براحتی به مرگشون راضی میشی؟

نداری تسویه کن قرارداد رو فسخ کنیم خب 

چرا انقدر مردم ازاری تو؟

همون قرارداد رو با یه ترک دارم ادامه میدم، چقدر اقاااا

انصافا مودب، پول داشته باشه بازی درنمیاره 

بعد اینکه رقم رو خیلی بالاتر بست، گفت من جبران اذیت های اقای فلانی رو میکنم درصورتیکه اصلا وظیفه نداشت، خب این چیو میرسونه؟ مرام و معرفت یه ادم رو( تازه همدیگه رو هم ندیدیم، فقط تلفنی در ارتباطیم)

چنان اعتماد منو جلب کرد که من بی خیال فسخ قرارداد شدم

حالا من نه لهجه ترکی دارم بگم این با من بده اون یکی خوب

یه سری چیزا برای من بعد این همه عمری که دارم امتحان خودشونو پس دادن

خدا رو شکر همکارای اقا با ما کاری نداشتن😊😊😊ما بین خودمون دو تا خانم بودن حریف صد تا مرد بودن😅😅 ...

تو صنف ما کسی نمیتونه جولون عشوه کرشمه بده

عشوه کرشمه ایا شوت میشن بیرون

از ما فقط تخصص میخان

من داشتم از شرکت میرفتم، حتی جای جدیدم صحبت جدی کرده بودیم

ولی مدیرم چون ازم راضی بود نذاشت برم

میدونم که خیلی تلاش کرد چون من دست راستشم، همزمان چند تا پروژه رو میتونم با سرعت هندل کنم

چند بار جلسه گذاشت و نتیجه این شد که حقوقمو دارن منظم پرداخت میکنن، درصورتیکه بقیه از خرداد حقوق نگرفتن

چون من بخاطر تاخیر پرداخت داشتم میرفتم

راستی من عشوه کرشمه اصلااا ندارم😁🤦‍♀️

ببین تبسمیه قرارداد کاری رو با یه کرد اهل صحنه بستم، یعنی رسماااا پدر منو دراوردانقدرررر دروغ میگفتع ...

صحنه ایا فکر کنم دینشون علی الله هستن یعنی اصلا به قسمم پایبند نیستن دینشون فرق داره راستش دقیقا نمی‌دونم چه دینی هستن باهاشونم برخورد نداشتم فقط واسه تفریحی میریم دربند صحنه و چهار باغ ،،،،اما می‌دونم هم پولدارن هم دینشون فرق داره