2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1202545 بازدید | 62142 پست
ببین با اینکه خودم موافق تک فرزندی هستمو خیلی سخت راضی شدم برا دومیاما گاهی ب خاطر تنها بودن دختر ا ...

سلام خوبین 

میگم از درس ومدرسه دخترتون چخبر 

دهم بودن دیگه 

منکه امروز رفتم کارنامه ی میان ترمی رو گرفتم 

اسمش رو گذاشتن کارنامه ی شوک 😂

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
چرا من نفهمیدم اخرش این لری خوند یا کردی؟😂لرستان مگه لری حرف نمیزنن؟

لری حرف میزنن،،،،اما محسن لرستانی فارسی کرمانشاهی میخونه،،،،کرمانشاه علاوه بر کوردی یه گویش فارسی دارن که بیشتر بیرون از خونه تو مدرسه یا سرکار به زبان فارسی کرمانشاهی حرف میزنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تبسم جون خوبی😍وای عاشق اون برنامه ریزیات با حقوق هفتگی همسرت بودم😍😍ببین من میگم جنگ اول به ا ...

فدات من همیشه با برنامم،😂میگم بهار شاید اونم مثل تو خواسته گربه رو دم حجله تیکه تیکه کنه،😁

بحث های اخیر رو خوندم اومدم یکم پز بدمهمسرم مثل پسر خاله ی کلاه قرمزی مدام میگه نون بخرم 😂😂علاقه م ...

خیلی خیلی عالی 🥰🥰🥰 

خدا شوهرت رو برات حفظ کنه 

والا ما هنوز همون نون جوی هفته قبل رو داریم میخوریم 😁 

شماها شانستون موقع انتخاب همسر خوب بوده،مسائل مهم رو هم بررسی کردین. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
مستقل جان اگه به دوست داشتنه منم همیشه دوتا پسر یه دختر با ترتیب پسر دختر پسر بودمجون به حونمون کنن ...

بیشتر خاستن پسر رو از این نظر گفتم که دوست دارم دختر یکی یه دونه باشه و داداشاش دورش بچرخن😍

وگرنه من عاشق دخترم

شما جنست جوره

خدا برای هم حفظتون کنه🙏❤️

من مادر همسرم لر هستن پدرش کرمانشاهیپدر شوهرم که اصلا گردن نمیگیره لرستانی رو

خود شخص محسن و فقط جوونا گردن میگیرن ،🤣چون قدیمیا بیشتر عاشق نوری احمدی و عزیز ویسی هستن که همش در مورد ماچ ولب شعر خوندن این لرستانی جنگی میخونه به مزاقشون خوش نمیاد،،،،لری مثل سینا بینا میخونن الان آهنگای سینابینا رو گوش بدید میفهمید چقد با محسن لرستانی فرق داره،،،،،اما مسعود جلیلیان هم مثل لرستانی فارسی کرمانشاهی میخونه

خیلی خیلی عالی 🥰🥰🥰 خدا شوهرت رو برات حفظ کنه والا ما هنوز همون نون جوی هفته قبل رو داریم میخوریم ...

ما هم نون تموم کردیم الان منتظر آقای همسرم ببینم کی از خواب بلند میشه تشریف ببره نون بخره البته اگه تا اونموقع تعطیل نکنن،😑

ببین با اینکه خودم موافق تک فرزندی هستمو خیلی سخت راضی شدم برا دومیاما گاهی ب خاطر تنها بودن دختر ا ...

دقیقه دختر منم همینه متوجه میشم چقدر دلش مخصوصا خواهر میخواد، گاهی تو بازی بمن میگه بیا خواهر من باش

بهم میگه تو نی نی بیار من به جز پوشک همه ی کاراشو میکنم حتی شبم بخاطرش بیدار میمونم

میدونم نمیتونه همچین کاری کنه ولی اینکه انقدر داره تلاش میکنه دلم هزار تیکه میشه

چرکن بهداشتی به فردی میگویند که خودش از همه بدتره ولی ادا تنگا رو درمیاره،😎

ما یه شف کرمانشاهی داریم 

تستوسترون خالص😁😁😁 

صد و سی ، چهل کیلو تستوسترون متحرک

سیبیل آنچنانی 

صبحونه تو روغن کرمانشاهی نون تیلیت می‌کنه میخوره 

یه لهجه خاصی داره 

خیلی با غلظت حرف میزنه 

همیشه هم دعاش اینه خونه ات آباد

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️