2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1202917 بازدید | 62184 پست
همون که لری میخونه؟

وای امشب میام محلتان،🤬🤬🤬🤬لرییییییی خیلی با زبون لرستانی فرق داره ،،،لری سخت ترم هست کرمانشاهی راحت که شماها متوجه میشیدلری من که کوردم نصف و نیمه متوجه میشم سخته

پارسال یکبار یکی از مادرا اومده بود سر کلاس با یکی از بچه ها و معلم سرو صدا کرده بود بچه های دیگه تر ...

حالا. ناری و پر قدرت می‌فرستیم بره جرررر بده ولی اگه روت و به منم نشون نمیدی باید بگم شما دیگه خیلی زیاده روی کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباشون بهشون میگه اگه کسی از معلم ها دست روت بلند کرد مدرسه رو ول کن بیا خونه ولی من موافق این روش ...

اتفاقاً منم به دخترم گفتم،،،باشگاه می‌ره سنسی یه حرکت بد زده بود اومد خونه من زنگ زدم شوهرم رفت به غلط کردن انداختشون من خودم زود از دلم درمیاد واسه همین جلو نمیرم فقط شوهرم و میفرستم،،،،،مدرسع هم ناظم جدید اومده خیلی گیرمیده به دخترم گیر داده بود عینک آفتابی نزن،،،،اینم عینک آفتابی طبی میزنه چون حساسه به آفتاب دیگه سری آخر عینک و گرفته بود گفت بود میندازم اشغالی اونموقع زنگ زدم به شوهرم گفتم بیا برو رابین هود بهت احتیاج داریم رفت الان ناظم میگه چون حساسه اصلا دیرتر بیاد تو صفم نمونه،😂 خلاصه توام معلوم دل رحمی بگو شوهرت بره جررررشون بده

کی زنگ بزنه؟؟پسرم؟؟تلفن از کجا بیارهبچه کوچیک رو یه مرد گنده بزنه دیگه جرات نداره بره دفتر درخواست ت ...

ناری بهشون یاد بده پرووو باشن،،،،دخترم و من یاد دادم از هیچکس نترسه بهشون گفتم زنگم بزنن اخراجم کنن پشتت هستم فقط به شرطی که مقصر نباشی و مظلومم نباشی،،،،هفته پیش معلمش به من زنگ زده میگه دخترت خیلی درسش عالیه ولی چرا اینقدر دنبال ثابت کردن؟؟؟میگم یعنی چی؟میگع بهش میگم کوتاه بیامیگه چرا بزارم حقم و بخورن؟؟؟گفتم. خانم فلانی دقت کنید دختر من اصلا شروع کننده هیچ بحث و دعوایی نیست ولی حقیقت من بچه هام و از بچگی گفتم هر کی زد بزنید خودتونم زرنگ باشین حقتون و بگیرید اونم دیگه داره حرف مادرش و گوش میده،😁

اتفاقاً منم به دخترم گفتم،،،باشگاه می‌ره سنسی یه حرکت بد زده بود اومد خونه من زنگ زدم شوهرم رفت به غ ...

شوهرم دلرحم تره🤣🤣🤣

ببین مردا اگه کمی بینشون بی احترامی بشه ممکنه تبدیل به کتک کاری بشه 

شوهر منم یهووو جوگیر میشه ممکنه خیییلی مهربون بشه یا خییلی هیولا .بهش گفتم با من بیادولی من حرف میزنم 

به نظرم بهتره 

ناری بهشون یاد بده پرووو باشن،،،،دخترم و من یاد دادم از هیچکس نترسه بهشون گفتم زنگم بزنن اخراجم کنن ...

منم بهش گفتم دیشب یکساعت باهاش صحبت کردم 

خودش که میگه نیا آبروم میره اگه هم میای خانم نبینه تو رو 

وقتی من کلاسم بیا برو دفتر 

وگرنع دبگه من مدرسع نمیرم 

دقیقا منم بهش گفتم تا وقتی مقصر نباشی بی ادبی نکنی پشتتم 

جوری باش که من با خیال راحت بیام و بشونمشون سرجاشون 

مطمئن باشم ازت 

تبسم بچه های من خییییلی خیییلی به بزرگتر احترام میزارن 

میگه اگه بری دعوا کنی باشون بعدا منو میبرن دفتر میگن چرا گفتی ما زدیمت و فلان؟

البتع اصلااا اینحوری نیستن که توسری خور باشنا یا حقشون بخورن 

تو بچه ها جز ء قلدرهان🤣🤣

از ضعیف ها هم حمایت میکنن 😆

ببرش منقرض فک کنم.. ولی پلنگش نه... معروفتر.چون خودم پلنگ و بیشتر دوست دارم بیشتر به کار میبرم.. شوه ...

مهسا سند بیار باور کنم😂

من گوگل کردم چیزی از پلنگ نگفته که

شاید منظور شوهرت پلنگ داف طوره😁

پلنگ زرنگه دیگه

حالا. ناری و پر قدرت می‌فرستیم بره جرررر بده ولی اگه روت و به منم نشون نمیدی باید بگم شما دیگه خیلی ...

سلام تبسم جون خوبی😍

وای عاشق اون برنامه ریزیات با حقوق هفتگی همسرت بودم😍😍

ببین من میگم جنگ اول به از صلح آخر

خدا شاهده خانومه جوری تو‌کلاس دعوا کرده بود معلم و چندتا بچه ها گریه افتاده بودن که هیچ، مدیر و ناظمم حریفش نمیشدن بیرونش کنن بعدم فحاشی کرده بود

تازه من اونقدری که لایقش بود باهاش برخورد نکردم چون حرفام محترمانه ولی کوبنده بود باید یکی مثل خودش ۴ تا فحشش میداد قشنگ آدم میشد

دخترم شب سه بار از خواب پرید

من هیچوقت بچم رو تو این دنیا تنها نمیزارم اصلااا نمیخام برات مثال های ناراحت کننده بزنم بهار ولی این ...

منم از همین میترسم

الان تو مدرسه خیلی از دوستاش بهش میگن خوش بحالت تک فرزندی اتاق مخصوص داری همه چی برات فراهمه با خواهر برادر دعوا نداری ولی دخترمم بهشون میگه نه خوش بحال شما خواهر برادر دارید

پس برم انشاالله آزمایشات قبل بارداری رو بدم ببینم اصلا بدن پاسخگو هست 😄