2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1186135 بازدید | 60759 پست
اره جنسش رویِ ولی عوام میگن روحیحالا من خیلی اهل مربا نیستمولی آلبالو از همه بیشتربعد توت فرنگی تمشک ...

من تا دو سه سال قبل، بادمجون نمی‌خوردم 

همسرم هنوز هم نمیخوره😁 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا کله پاچه نخوردی..؟ خیلی خوشمزس 😋😋😋پسر من که عاشقشه.. 😁

نه 

حتی قدیم خونمون صبحهای جمعه میذاشتن یا میگرفتیم، من نمی‌خوردم 

یه بار آب کله پاچه خوردم که خب تو اوج با قضیه خدافظی کردم🤣 

حالا ویار کردم😁😁😁😁😁 

مهسا، صبا بیدار میشم میگم لس موس بازی درنیار پاشو، در طول روز به کرات از خاااااا استفاده نموده و کلا با تبلیغ مستقل دارم مازنی میشم. یعنی خودتون نمی‌تونستین پرچمتون رو انقدر بالا ببرین که عروستون داره می‌بره 🤣🤣🤣 

اینم الان دیدم

خوبی شفا یافته از سرزمین قم؟اقا من سرم شلوغه نمیرسم بخونم پاسخ بدم گفتم ببینم تحول زلیخایی رخ داد یا ...

مهسان شفای خاصی رویت نشده ولی انشالله میشه 

گفت تدریجی شفا میگیری که یه وقت ذوقمرگ نشی😁

نون هم هنوز نگرفته 🤣🤣🤣 

مهسان جان، من هنوز حامله نشده هوس کردم که🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

میگم جان من ارتباطت رو با سایت قطع نکن، اون لحظه ای رو تصور کردم که همش دارم تگت میکنم میگم من هوس مربا هویج مهسان کردم😁😁😁😁😁 نه که قراره وارث تاج و تخت سلطنتی رو بیارم، باید همه هوا رو داشته باشیم🤣🤣🤣 

اره جنسش رویِ ولی عوام میگن روحیحالا من خیلی اهل مربا نیستمولی آلبالو از همه بیشتربعد توت فرنگی تمشک ...

من عاشق مربا تمشک. 😋😋😋دو ساله شوهر تنبلم نمیره بچینه درست کنم.. 

@maritan    

سلام 

دیدم یه جا جوابمو دادی 

اما الان پیدا نکردم ریپلای کنم 

دیدم فخر نون خریدن شوهرت رو دادی🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

عب نداره 

جیران پوستش کلفت تر از این حرفاست 

ماری 

چی شده شوهرت انقلاب کرده؟؟؟ من یکم فکرم مشغول شد 

یه ذره حواست رو جمع کن 

جان من بیا و بیخیال مینی مالیست و این بازیها شو 

یکم خنزل پنزل بگیر 

یکم خرج کن و پول بگیر 

تو انقدر کم مصرفی که حتی نمیشه تصور کرد شوهرت چه ویژگی ای داره. 

نه حتی قدیم خونمون صبحهای جمعه میذاشتن یا میگرفتیم، من نمی‌خوردم یه بار آب کله پاچه خوردم که خب تو ا ...

وایییی.. یه ذره محاورمون بی ادبیه😬😬😬روم به دیفال😆

نگو از کله پاچه.. تو نامزدی مادرشوهرم درست کرده بود خواهرام بودن فک کرد من دوست ندارم منم نشستم پیش شوهرم تپل خوردم هی به اونا میگفتم بخورید خیلی خوشمزس.. اونا همشون بدشون میومد. آخرش گفتن آبجی واسه ما کاسه بیار عروس یه جوری خورد هوس کردیم. بعدا میگفتن اولین و آخرین بارمون بود😆😆😆😆پسردایی شوهرم تعجب کرده بود میگفت ایول زن زندگی.. 🤣🤣🤣

مهسان شفای خاصی رویت نشده ولی انشالله میشه گفت تدریجی شفا میگیری که یه وقت ذوقمرگ نشی😁نون هم هنوز ن ...

ویارونه رو ما درست میکنیم یعنی یه سایت منتظریم شما خبر خوب بدی ما بریم غذا بپزیم.. 

من حامله بودم مادرشوهر زنگ زده بود که پیتزا دارم درست میکنم با کلی آب و تاب. دلم خواست. آخرشم گفت دوست داری بفرستم گفتم دستت درد نکنه. گفت نمیخوری چرا من بازم گفتم دستت درد نکنه، روم نشد بگم بده.. گفت باشه گفتم شاید هوس کرده باشی خیلی خوشمزه شده.واسم نفرستاد🤪🤪🤪🤪🤪فرداش به مامانم گفتم واسم درست کرد🥴

@maritan سلام دیدم یه جا جوابمو دادی اما الان پیدا نکردم ریپلای کنم دیدم فخر نون خریدن شوهرت رو دا ...

حالا که پوست کلفتی اینم بگم جیران حس میکنم با نون خریدن همسر، از ماتریکس خارج شدم. 😁😎 انشالله قسمت همه، تو فقط غصه نخور🫠

نمیدونم همسر چش شده. یکی از دوستای صمیمیش تو پروسه جدایی از همسرشه و... احتمال میدم اون با حرفاش روش تاثیر گذاشته باشه

و اینکه میدونی اون طلاهای مخفی که رو کردم کارو خراب کرد. بعد پول پس انداز داشتم موقع رهن خونه  و کارای مغازه ش بهش قرض دادم که دیگه نتونست بهم برگردونه. حتما با خودش میگه این تو این سه سال همه پولای من رو ازم ربوده و مخفی کرده و معلومم نیس چقدر دیگه ش مخفیه! 

درحالی که من فقط با درآمد خودم بازی بازی کردم و سرمایه گذاری کردم و وام ریز ریز گرفتم و به قول قدیمیا کلاه تو کلاه کردم و پولمو زیاد کردم. کاری که خودش بلد نیست و فکر میکنه محاله

حالا با خودش گفته بذار کارتارو ازش بگیرم ببینم چطوری میتونه پول جمع کنه و طلا بخره. هنوز به مدیریت من ایمان نیاورده 😎

همین دیروز تو اوج بی پولی از اسنپ قسطی یه پارسیان ۳۰۰ سوتی خریدم و خودش خونه بود بسته رو آوردن دید. الان حتما بیشتر به فکر فرو رفته و میگه آخه چطورررری؟ چطورررری؟

ما زیاد مصرف داریم 

تمشک درست نکردم توت فرنگی رو خیلی دوست دارن دوامی نداره برام صرف نیس همیشه درست کنم تنوعی فقط 

ما بادمجون رو داخل اشکنه.  گوجه بادمحون ... کنار قیمه ....و زیاد مصرف میکنیم مرباشم اینحا زیاد درست میکنن با بامحونای ریز قد مثلا انگشت اینحوری ریز ...

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
داشتم غوره می‌خوردم پستت رو دیدم 🤣🤣🤣🤣

,نمکم بزن😅🤩پس مطمئن شدم  عمو میشم🤣

نمیدونم طنز رو شنیدی  جنسیت بچه خواهرش رو پرسیدن طرف گفته معلوم نیس عمه میشم یا عمو(گفتم یوقت فک نکنین اقام)

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
2810