منکه خیلی ساده درست میکنم
به شستی نصف کردی اکثرا وسطاش پوده زده سیاهه تمیز کردی با چاقوی تیز میتونی نگینی درشت یا مث سیب زمینی خلالی کنی من نگینی درشت ریز میکنم اندازه ناخن شصت مثلا
میزارم یه ساعتی میحوشه در قابلمه هم نیمه باز میزارم
تو دیگ مسی میپزم من
البته قبل ازاینکه بریزی تو قابلمه وقتی دوباره شستی یه وزن میکنی شکر رو برابرش میزنی
شکر رو هم میریزم میجوشه یکی دوساعتی با شعله کم
رنگش دلخواهم شد زعفرون هل دارچین میزنم یه ربع بعد خاموش میکنم وقتی کامل سرد شد یه قاشق ابلیمو میریزم وقتی هم خاستم بریزم تو ظرف واسه یخچال اونحام یه قاشق گلاب میریزم هم میزنم کل مربا رو
بعدم میاد برا خوردن
معمولا مربا یه روز بعد از پخت خودشو خوب میکیره عطر و طعم همه چی یکدست میشه