2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1185675 بازدید | 60748 پست
بچه ها مربای به چجوری درست میکنید؟

مستقل من هفته ی پیش همسایمون دو سه کیلو به آورده بود درستیدم نمیدونم بچه هابرات رسپی گذاشتن یا نه؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا این لحظه نخوندمبذار بی زحمت😘

منکه خیلی ساده درست میکنم 

به شستی نصف کردی اکثرا وسطاش پوده زده سیاهه تمیز کردی با چاقوی تیز میتونی نگینی درشت یا مث سیب زمینی خلالی کنی من نگینی درشت ریز میکنم اندازه ناخن شصت مثلا 

میزارم یه ساعتی میحوشه در قابلمه هم نیمه باز میزارم 

تو دیگ مسی میپزم من 

البته قبل ازاینکه بریزی تو قابلمه وقتی دوباره شستی یه وزن میکنی شکر رو برابرش میزنی 

شکر رو هم میریزم میجوشه یکی دوساعتی با شعله کم 

رنگش دلخواهم شد زعفرون هل دارچین میزنم یه ربع بعد خاموش میکنم وقتی کامل سرد شد یه قاشق ابلیمو میریزم وقتی هم خاستم بریزم تو ظرف واسه یخچال اونحام یه قاشق گلاب میریزم هم میزنم کل مربا رو 

بعدم میاد برا خوردن 

معمولا مربا یه روز بعد از پخت خودشو خوب میکیره عطر و طعم همه چی یکدست میشه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
فدای تو عزیزدلم نه بابا مهربون نیستم زیاد بخدا😅🤣

سلام 

خوبی نارین جان یادم خودم افتادم

دختر داداشم با دخترم تو ی مدرسه و ی کلاس بودن

تابستونی رفتم پرونده دخترم بگیریم

چون داداشم ماموریت بود 

ب خانم معاون شون گفتم پرونده ی اونم بده ببرم

گفت حالا ک اینقد عمه ی مهربونی هستی شهریه شو بده ببرش

با خنده 😅🤣

گفتم خانم...

دیگه در این مهربون نیستم ک بیام شهریه شو بدم😅🤣

منم خیلی بدم میاد حالا باز خانواده خود آدم یا شوهر باز خوبه و بااااززز حالا تو بچه هم نداری راحت به ...

خدایی حق داری با بچه کوچیک سخته

من تاجایی که میشده به لطف تاپیک مینیمالیست خونه رو پاکسازی کردم وسایل اضافی اصلا نداره که به هم بریزه و همه چی هم جای مشخص خودشو داره

اسباب بازی بچه هارو تاجایی که میتونی کم کن. یه سریشو بذار انباری و دوره ای بیار بازی کنن. برا باقیش هم خیلی حساس نباش. کاملا طبیعیه. زندگی همینه دیگه مهمون هم خودش میدونه خونه ای که بچه کوچیک داره ممکنه به هم ریخته باشه

منکه خیلی ساده درست میکنم به شستی نصف کردی اکثرا وسطاش پوده زده سیاهه تمیز کردی با چاقوی تیز میتونی ...

مرسی مهسان جون

آب چقدر میریزی؟

دو ساعته رنگ میگیره؟ منظورم اون خوش رنگی که مربای به داره س

خدایی حق داری با بچه کوچیک سختهمن تاجایی که میشده به لطف تاپیک مینیمالیست خونه رو پاکسازی کردم وسایل ...

نود درصدشون رو برداشتم

کاش مشکل اسباب بازی بود بابااا 

بچع های من همیشه درحال اختراعات و آزمایشات هستن 

دوره های شمشیر سازی با چوب 

اجرای انواع چالش های یوتیوب 

آب میوه گیری 

جابه جا کردن مبل ها 

ریختن رخت خواب ها و ساختن صندلی پادشاهی 

و و و و و هزاااااررران بازی دیگه 😂😂

خودمم خب مقصرم 

چیزی بریزه سریع جم نمیکنم 

ولی بخدا حق دارم 😢اگه بخام اینجوری کنم کلا باید سرپا باشم بدن منم نمیکشه