2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1185400 بازدید | 60735 پست
آفرین آفرین دمت گرم😍 تو خودت نمره بیستی. معلومه حسابی بلدی و سنگ تموم میذاری. بابا من هیچی بلد نبود ...

نظر لطفته... ولی اینکارا بیشتر از رو شکمو بودن و تنبلیه😬😬😬میزمو همسرم خودش ساخته 130 در 130 هستش.. همه ی وسایلمو از قبل میچینم روش میشینیم دورش میخوریم.. دیگه نیاز نیست هی برم و بیام یه دفعه آخر شب همه رو جمع میکنم🤣🤣🤣🤣تنبلا راه های اسونو زود پیدا میکنن. 

تازشم من تو مهماندار و آشپزی به گای شما نمیرسم با اون رسپی های خفن😘😘

آره به ذائقه ها هم بستگی داره. ما خانوادگی دسر خوریم. یعنی تا خود صبح میشیم و میخوریم. از غذا بیشتر ...

آره فامیل شوهر منم میگن دو مدل باشه نهایت که قاطی نشه بتونیم بخوریم.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم حق داری سخته چون زندگیه بلاخره هرچی بشه بازم به خودت هم برمیگرده وما اون دلش رو نداریم که کل ...

قربونت برم ممنون از دلگرمیت عزیزم

از خانومی هم بخوام بخرم با کد تخفیف میخرم مناسب‌تر درمیاد ولی همون ۴۰۰ میگیرم ازش 😎

نظر لطفته... ولی اینکارا بیشتر از رو شکمو بودن و تنبلیه😬😬😬میزمو همسرم خودش ساخته 130 در 130 هستش. ...

عالی عالی 

با اون قسمت، جسارت نباشه موافقم. چون خودم هم شکمو و تنبلم😁 منم دنبال راههای راحت تر کردن کارها و در عین حال خوشگذرونی هستم.

حالا خداوکیلی از همه اینها مهمتر روی بازه که مطمئنم شما حسابی مهمون نوازی 

فقط آدم برای پاگشا و اینها سعی می‌کنه یکم زلم زیمبوی ماجرا رو بیشتر کنه عروس هم حس خوبی داشته باشه. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
قربونت برم ممنون از دلگرمیت عزیزم از خانومی هم بخوام بخرم با کد تخفیف میخرم مناسب‌تر درمیاد ولی همون ...

فدات شم.آره بگیر😎😎😎

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

@لیلیثث    عزیزم 

س‍لام 

تا جایی که میبینم و میخونم، قهوه خور قهاری هستی 

جدیدا قهوه هم رو پا نگهم نمیداره 

هر ترکیبی که بگی هم امتحان میکنم، از صد در صد روبوستا تا حالا ترکیب های متعادل تر برای خوشمزه شدن و ...

کیفیت قهوه ها خیلی پایین اومده 

جایی میشناسید قهوه خوبِ بگیر داشته باشه؟؟ 

اون سری تا ریو رفتم، اصلا فایده نداشت 

میگیرم خودم آسیاب میکنم فایده ندارد 

باز از کافه بلک کافی تو سهروردی میگیرم یکم خوبه 

حالا شما جای خوبی میشناسی؟ یا مثل من درگیری🤣 

یه قهوه ی بگیر پر کافیئن خوشمزه😁

@golshifteee    

سلام عزیزم خوبی؟ 

نمی‌خوای از مدیریت رستوران و غذای پنج شنبه جمعه برامون بگی؟؟؟ 

🤣🤣🤣🤣🤣 

فارغ از شوخی، دیدم میخوای نینجا بخری 

منم دو ساله میخوام نینجا بخرم😁 

مدل خاصی مد نظرته؟؟ 

راستش رو بخوای دیدم میخوای بگیری، گفتم شاید تحقیق کردی من بیخیال تحقیق شم و اقتدا کنم🤣 

قدیم خوره تحقیق بودم تمام وسایل رو با تمام جزییات سرچ میکردم، الان دنبال میانبرم 

به نظرت دو سبده بهتره یا یه دونه گنده؟ 

من یه فیلیپس تو دستم هست که مال خودم نیست، یه سبده است اما سبدش از مخزن زیرش جدا نمیشه و شستنش سخته 

نمیدونم دو سبده خوبه یا یه دونه ای 

رفقای دیگه هم محبت کنید نظر بدین😁

سالاد جالبی تاحالا نشنیده بودم منم امروز ساعت ۳ونیم ظهر بهم زنگ زدن که داریم میاییم شام خونتون واااا ...

واااای من متنفرم از مهمون سرزده

چندوقت پیشم ماه رمضون بود خواهرشوهر ساعت دو ظهر زنگ زد افطار میایم خونتون! من بدو بدو شام گذاشتم و سوپ پختم و... چقدر اذیت شدم واقعا برا همین چیزا دوس دارم از یک هفته قبلش مهمون خبر بده. اصلا هیچ درک نمیکنن آدم دست تنها توی سه ساعت چطوری به همه چی برسه. تازه تو اون شهری که بودیم کلا ۴ تا مغازه داشت ممکن بود چیزی تو خونم نداشته باشم اصلا و مغازه ها هم نداشته باشن 

@لیلیثث عزیزم س‍لام تا جایی که میبینم و میخونم، قهوه خور قهاری هستی جدیدا قهوه هم رو پا نگهم نمیدا ...

عزیزم جنوب معمولا قهوه های وارداتی خوبی دارن 

میتونید از پیچ هاشون خرید کنید 

البته من چون قهوه خور نیستم برند نمی‌شناسم بگم

عالی عالی با اون قسمت، جسارت نباشه موافقم. چون خودم هم شکمو و تنبلم😁 منم دنبال راههای راحت تر کردن ...

ببین خیلی وجهه ی منو شوهرمو خراب کردن. منم میخوام کاری کنم من واقعیو بشناسه جاریم.... 

این کارایی که میکنم دوست دارم واسه برادر خودمم انجام بدم.. به هر حال شوهرمم برادرش دوست داره دیگه میخوام سربلند بشه.. 

2810