2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1185320 بازدید | 60730 پست
اره پاییزجان خدایی خیلی سختمه. بعد این چندروز اولین باره داره اینطوری رفتار میکنه هیچوقت کامل کامل م ...

میدونم  حق داری سخته چون زندگیه بلاخره هرچی بشه بازم به خودت هم برمیگرده وما اون دلش رو نداریم که کلا بیخیال باشیم ولی دیگه خودش وارد میدون شده وبذار پیش بره...حتما یه مبلغی رو برای خودت بگیر وخریدات رو انجام بده درامدت روجمع کن. الهی یا کارش رونق بگیره یا بپذیره که بره سر شغل ثابت باحقوق ماهیانه. 

تیشرتت هم مبارکه کار خوبی کردی خریدی آدم بره حموم ولباس نو بپوشه انقد میچسبه 😍😍😍😍 کرم رو بگرد ببین جای دیگه مناسب تر میده بخر‌‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سالاد جالبی تاحالا نشنیده بودم منم امروز ساعت ۳ونیم ظهر بهم زنگ زدن که داریم میاییم شام خونتون واااا ...

وای مهمون سرزده🥴شام چیکار کردی🤕؟ با بچه واقعا سخته‌... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشی عزیزدلم. منم آنقدر بدم میاد یه دفعه مهمون بیاد آخه با بچه کوچیک سخته... همش خونه پر اسباب ...

خییییلی بده 

وای کاش فقط پر اسباب بازی بود

پر از ظرف کثیف

لباس ها اینور اونور 

یه فرش و یه روفرشی هم انداحته بودیم تو حیاط برا شستن که دیکه بعدش فرش رو بخشیدم خیلی قدیمی بود 

اتاق بچه ها رو هم داشتیم رنگ میزدیم 

اصلااا یه وضعی 

وای مهمون سرزده🥴شام چیکار کردی🤕؟ با بچه واقعا سخته‌...

جوجه بابرنج و سالاد و زیتون و نوشابه و آب 

مثلا میخام بگم سفره خیییلی رنگی بود 🤣🤣🤣🤣

راسسسسستییییی گوجه کبابی و کشمش و زعفران رو برنج هم بود🤪🤪🤪

جوجه بابرنج و سالاد و زیتون و نوشابه و آب مثلا میخام بگم سفره خیییلی رنگی بود 🤣🤣🤣🤣راسسسسستییییی ...

مگه میشه تو سفره ی رنگین نچینی؟ انقد که مهربون وسفره داری😍😍😍😍خداقوت.🫂🫂

جوجه بابرنج و سالاد و زیتون و نوشابه و آب مثلا میخام بگم سفره خیییلی رنگی بود 🤣🤣🤣🤣راسسسسستییییی ...

عالی بوده دیگه. مهمون سرزده دیگه بیشتر نمیشه تدارک دید تازه از قبلم بدونه آدم همین خوبه.. 

جیران با سلیقه دلمم خوااااست ای کاش یه عکس از این میز خوشمزه داشتی برامون میفرستادی حیران منم این دس ...

نارین من تا حالا تو هیچ مهمونی عکس غذا نگرفتم. از هیچی. کلا احساس خوبی ندارم. یه دوره ای خواهرم،از مادرم وقتی میرفت خونشون عکس میذاشت. معمولا پشت میز غذاخوری در حال غذا خوردن و اینها. هممون بهش معترض شدیم گفتیم دور از جون انگار داری به بی بضاعت غذا میدی، عکس میگیری😁 خلاصه هر کی یه چیزی میگفت. 

اون بیچاره هم ترک کرد. 

فقط یه بار تو مریضی هام، مهمونی داشتیم، دو تا از خواهرام اینجا بودن شام رفتیم بیرون برگشتیم من فقط یه ژله ساده گذاشته بودم حتی تو قالب هم نه، بعد از شام کیک و ژله و اینا خوردیم. چون خواهرم دو روز بعدش میرفت عکس گرفتیم. که واقعا رو میز هیچ هنری نیست. 

ازون همه قصه که گفتم اینو بذارم مضحکه میشم ولی خب واقعا هیچی نذاشته بودم. 

انشالله اسفند و عید دو سه تا مهمونی تپل دارم، سعی میکنم هنرنمایی کنم. 😁 بیام زخمی کنم🤣🤣🤣 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
عالی ماشالله معلومه خیلی هم با سلیقه هستین اونجوری که توضیح دادین تو ذهنم تصور یه میز با دیزاین شیک ...

نظر لطف شماست😍 

اوایل عروسی هیچی هیچی بلد نبودم 

رفته رفته دیدم مهمانداری دوست دارم. سعی کردم یه چیزهایی یاد بگیرم. 

مدت هاست رزق مهمونم کم شده. خیلی کم مهمون برام میاد. شاید باورت نشه سال گذشته تابستون یکی از دوستانم اومد خونمون، که حال بدی داشتم و یه میز بدون هیچی براش چیدم. یه فسنجون هم گذاشته بودم فوق بدمزه😁 

ازون به بعد یادم نمیاد مهمون اومده باشه😁 

حالا باید استارت بزنم انشالله اسفند و عید پر مهمونی داشته باشم.

از الان خوراکی ها رو نوشتم یادم نره😂😂یه سریشو ریختم تو ظرفش فقط نقل و پشمکم تموم شده باید بگیرم..

آفرین 

آفرین 

دمت گرم😍 تو خودت نمره بیستی. معلومه حسابی بلدی و سنگ تموم میذاری. 

بابا من هیچی بلد نبودم، یه ذره که یاد میگیرم هی شلوغ میکنم فکر میکنم خبریه. شما مشخصه میزبانیت یکه. 

منم قبل شام فقط چای با شیرینی و اردور میارم، مثل توت، عناب، شکلات، گز، با ملی خرت و پرت.. بعد شام دو ...

آره به ذائقه ها هم بستگی داره. 

ما خانوادگی دسر خوریم. یعنی تا خود صبح میشیم و میخوریم. 

از غذا بیشتر بهمون میچسبه. 

غذا هم خانواده خودم بیشتر علاقه به تنوع و غذاهای متفاوت دارن. 

خانواده همسرم زیاد علاقه ای به تنوع ندارن، یه مدل غذای سنتی ایرانی رو ترجیح میدن

2810