2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1179869 بازدید | 60505 پست
بچه ها دوتا دسر خوشمزه و راحت بلدین به من یاد بدین.. زیاد سخت نباشه موادشم عجیب غریب نباشه.. قشنگم ب ...

ببین این ننه علی یه دونه پانامانا بود چی بود😂 نوشت اینجا

اون احتمالا خوب باشه 

این تیرامیسو هم خوبه

سخت بنظر نمیان

من هیچکدومو درست نکردم تا حالا✋

بگردم پیدا کنم برات میذارم تا چشمشون در آد😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار عالی❤️این عکسش چه دلبرهههه😍

درست کردنش هم خیلی آسونه 

اون روزا پدرم زنده بودن هرچی درست میکردم عکسش رو میذاشتم اینستا و خیلی فعال بودم حتی صبح همون روزم استوری گذاشتم ولی بعدش دیگه قشنگی ها تموم شد 

جز عزاداری و ... چیزی نذاشتم

ققنوس
2805
درست کردنش هم خیلی آسونه اون روزا پدرم زنده بودن هرچی درست میکردم عکسش رو میذاشتم اینستا و خیلی فعال ...

عزیزم🥺

روحشون شاد

منم به درست کردن کیک و شیرینی علاقمندم

عاشق خرید لوازم قنادیم

مجرد که بودم هر پنجشنبه بابام میگفت امروز روز شیرینیه😍

انقدرررر انگیزه میگرفتم و خیلی شیرینی و کیک درست میکردم

موقعی هم که میل میکرد واقعا لذت رو حس میکردم، یجورایی خستگی از تنم در میرفت

بعد اینکه اومدم خونه خودم خیلی کم کار شدم

چون اون لذته رو دریافت نمیکنم

یعنی به پررنگی پدرم نیست

البته برای امشب اومدم کیک یخچالی درست کردم

شام خونه مامانم اینا هستیم

یه دیالوگی که همیشه میگم: بابا برات کیک( شیرینی) درست کردم، اصلا عشق میکنم اینو میگم

همسرم یا هر کس دیگه بشنوه و بخاد دلخور بشه برام مهم نیست

چون واقعیت رو گفتم

حس میکنم خوب ننوشتم و دلخورت کرده باشم احتمالا

❤️🙏

اخه اشک خودمم دراومد🥺

ابی جون، دیدم پیام تبریک براتون میفرستن، فهمیدم باردار شدید، خدا رو شکر ،خیلیییی خوشحال شدم🤗🤗🤗🤗ا ...

الهی امین مرسی عزیز دلم بله بلاخره خدا دل شکسته منو گرفت تو دستاش 

انشالله چون صدای قلبشو نشنیدم هنوز و سابقه سقط داشتم هنوز خیالم راحت راحت نیست ولی من به امید خدا دارم صبوری و تمرین میکنم 

ولی خدایی خیلی ویار چیز بدیه 😷

@دختر_شمالی۷۵    

س‍لام عزیزم نمیدونم درست تگ کردم یا نه ولی حق باشماست واقعا

منم اصلا شرایط بچه دومو ندارم

پیش دکتر داخلی رفتم قرص تیرویید و ویتامین دی رو شروع کردم باقیش رو میخوام با دکتر زنان مشورت کنم و اگر بشه یه تست پاپ اسمیر هم بدم.

بعدشم هر وقت بعدا اومد فکرشو میکنیم😁

منم بچم تنهاست اما وقتی میبینم از لحاظ روحی و جسمی از بعضی دو فرزنده ها سالمتره پس تا وقتی نتونم از خودم مطمئن بشم نمیارم بچه دومو 

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

@سامیه18    

سلام عزیزم اره واقعا بچه اوردن خیلی هنر و جسارت میخواد مخصوصا بچه دوم اوردن که دوبرابر بیشتر

من خیلی میگم سر بچه اول ادم کاملا اشنا نیست باهمه چیز و بخاطر همین خیلی جسورتر ادم.ولی سر بچه دوم کاملا با شرایط اشنایی انتظار همه چیزو داری..استرست بیشتره

و معمولا آدمایی سر بچه دوم خیلی تعلل میکنن که ایدال گرا هستن دوست دارن همه چیز مرتب باشه همه چیز عالی باشه و بهترین باشه ...منن وقتی فکر میکنم به بچه،هزاران فکر ودغدغه ی دیگه پشت بندش میاد سراغم...

ان شالله که هممون بهترین تصمیمو برا زندگیمون بگیریم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم🥺روحشون شادمنم به درست کردن کیک و شیرینی علاقمندمعاشق خرید لوازم قنادیممجرد که بودم هر پنجشنبه ...

لذت بردم 

امیدوارم سالهای سال برقرار باشید و برای پدرتون دسرهای خوشمزه درست کنی 

من دلخور نشدم اتفاقا کلی انرژی گرفتم 

ققنوس
الهی امین مرسی عزیز دلم بله بلاخره خدا دل شکسته منو گرفت تو دستاش انشالله چون صدای قلبشو نشنیدم هنوز ...

آبی جان بهت تبریک میگم عزیزم،انشالله اون لحظه شیرین بغل کردن نی نی تو میبینی و غم همه عالم از تنت بیرون میره،دوست گلم برای سلامتی مریضمون دعا کن،منو نمیشناسی من تازه عضو شدم ولی من پستات و تو مدیریت دوست داشتم و واست دعا میکردم

تعداد دقیق نیس اینجا که برا هر نفر ورودی بدی مثلا کارت میاد نوشته خانم پاییز با خانواده مشرف باد شما ...

چه جالب چطور بی دعوت میتونن برن.... خب پذیرایی چی؟ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810