2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60654 پست
دست ها و یه پاش سوخته تا الان ۴تا عمل رو پاش انجام شده

اخ وای خدای من 

پس هزاربار خداروشکر کن عزیزم همینکه هستن و خدا بخشیده به شما 

ان شاالله سلامتی کاملشون رو بدست میارن یکم زمان میبره خب ولی الان نقش شما پررنگتر هس برا مراقبتا و روخیه و مدیریت خرج ومخارج

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا،،من میگم همه چی دسته خوده آدمه😊بخوره یانخوره🙂 اولش آدم میگه نمیتونم،چطوری نخورم و...ولی ...

آره لاغری آدمو جوونتر نشون میده.. الان منو برادر شوهرمو جاریم هم سنیم.. جاریم تپلیه.. یه دسته چاقیش واسه همین بد دیده نمیشه. شکم هم نداره. صورتم تپله هرکی میبینه ازم میپرسه از شوهرش بزرگتره؟ ولی خواهر شوهرم تقریبا لاغرتر  فقط شکم داره کمتر از سنش نشون میده.. 40 سالشه.. 

این احتمال هست. ولی میگه بعد بازی نیست فقط بعد مدرسه درد دارن فسقلیا😍حالا من خودم تو سن ابتدایی درد ...

پسر بچه و عشق بازی فوتباله دیگه 

میدونن گلایه کنن بازی حذف میشه 😅

بچه نه نه نه🤪🤪🤪🤪🤪🤪

افرین 

دیگه خدا دوتا دسته گل بخشیده 

ازاین به بعد خودت رو با همسر دریاب 

شوخی بود 

بهدا بچه همین یکی دوتا کافیه 

زیاد هم خوب نیس 

نه عزیزم آخه خود دکتر گفت دعا کنید پاش براش بمونه

اره بعد خوندم نوشتین سوختگی بود حق دارن نگران باشن عوارض بعد عمل و پانسمانا و ....

جز دعا کاری نمیشه براشون کرد توکل برخدا .ان شاالله میای خبر گردش رفتنتون رو میزاری برامون که همسرت سرحال و قوی شده

درسته همه افریده ی یه خدا هستیم دیگه ناشکر هم نیستم خداروشکر به نسبت سنم با دوتا زایمان و بیست سال ز ...

شما هم ماشاالله قشنگی... هم کلامت هم نگاهت گیراس.. من از چهره هایی مثل شما خیلی خوشم میاد. ولی دیروز بچه ها ترکوندن. تبسم و محیا و رها خیلی قشنگن... جوونی و شادابی تو چهرشون موج میزد.. پاییز و ندیدم ولی.. شما و مستقل و نارین قشنگین جذاب. یه پختگیه قشنگی تو چشاتون هست. منم که 12 سالمه تو سن بلوغ تو زشت ترین حالت ممکن. 🙃🙃

افرین دیگه خدا دوتا دسته گل بخشیده ازاین به بعد خودت رو با همسر دریاب شوخی بود بهدا بچه همین یکی دوت ...

سخته من بچه دوست دارم خیلی ولی واقعا سخته.مرحله ی بچه قفل هست بقیه مراحل باز میباشد😁😁😁😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
درسته همه افریده ی یه خدا هستیم دیگه ناشکر هم نیستم خداروشکر به نسبت سنم با دوتا زایمان و بیست سال ز ...

مهسان عالی هستی جدی میگم

پسر بچه و عشق بازی فوتباله دیگه میدونن گلایه کنن بازی حذف میشه 😅

من که دارم تمام پلیتیکای پسر بچه ها رو یاد میگیرم 🤕🤕🤕اینی که من میبینم پدرمو در میاره. دیروز با مامانم بازی می‌کرد،میرفتم سمتش بهم میگفت دست نزن. میزد پشت دستم🥺🥺🥺

اگه فقط بعد مدرسس غلو میکنن. میخوان خودشو واسه مامانشون لوس کنن. پسر بچه ها واسه مدرسه همه کار میکنن ...

۹۰درصد فقط برا مدرسه اس 

گاااهی ولی تو بازی هم میگن 

کف پاشون صافه میگم شاید بخاطر اونه

بذار تو آب چند روز بمونه تا جوونه بزنه میتونی روزی چند بار ابشو عوض کنی.. جوونه زد بکار تو یه ذره خا ...

ممنونم مهساجون

نارین خط اولت خوندم یاد پسرم افتادم تو سن رشد و قد هستن پسر منم انقد پادرد داشت اخر ماساژ میدادم با ...

منم میگم احتمالا برا رشده 

خیلی غر میزنن خیییلی یعنی دلم میخاد سرمو بزنم تو دیوار 

مرتب بشون قرص کلسیم و ویتامین دی میدم 

الانم با پماد دیکلوفناک ماساژ دادم 

گفتم ببرمشون چکاپ کامل 

شما هم ماشاالله قشنگی... هم کلامت هم نگاهت گیراس.. من از چهره هایی مثل شما خیلی خوشم میاد. ولی دیروز ...

مهسا یه عالمه روضه خوندم یهو دستم خورد رفت ص قبلی و برگشتم غیب شد 

فقط اینو بگم از روضه ی قبلیم که نگا تو ادمو عین سگ میگیره 😄

2810