2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60654 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه که با رژیم وزنت کنترل کنی دوست من سی ساله اس وزنش خیلی بالا بود قشنگ کرد بود دیگه .دکتر تش ...

اره دقیقا،،من میگم همه چی دسته خوده آدمه😊بخوره یانخوره🙂 

اولش آدم میگه نمیتونم،چطوری نخورم و...

ولی خوش هیکلی یه طرف💃آدم اعتماد بنفسشم خیلی بیشتر میشه🤪

من از اولش هم چاق وبداندام نبودم

ولی الان به گوشم میرسه که  میخوان خوش اندام مثال بزنن میگن فلانی(منومیگن🤪)

گوشته زیاد ادمو مسن نشون میده،

چند روز پیش مادرشوهرم می‌گفت مهمونی بودن،فامیلای همسرم میگفتن فلانی عین دختربیست ساله است😂🤩

خب آدم خوشش میاد اینارومیشنوه💃🤣

اگه نتونه هم ترغیب میشه ادامه بده به رژیم و...

جاداره بگم آی لایومستقل😍ماچ به لپت💋

به پهلوون بگو بجای من محکم بغلت کنه🤣جوری که صدای ترق ترق استخوناتو بشنوی😉

میگم بچه هاپسرام وقتی از مدرسه میان چون پیاده میان اصلا هم دور نیس نهایت ۱۰دقیقه پیاده همش از پادرد ...

اگه فقط بعد مدرسس غلو میکنن. میخوان خودشو واسه مامانشون لوس کنن. پسر بچه ها واسه مدرسه همه کار میکنن. 🤓🤓

[QUOTE=361086323]نگران نباش دوست عزیز بالاخره شما الان باید محکم باشی روحیه بدی به همسرت  ان شاالله نتیجه رضایت ...[/QUOTE.  

بچه شیر خوارم و به خاطر اینکه همش تو بیمارستان بودم از شیر گرفتم،اینکه الان شوهرم نفس میکشه لطف خداست دکتر میگه معحزه شده خدا عمر دوباره بهش داده ،خدا خودش بهمون نظر کرده انشالله خودش کمکمون کنه پاش هم خوب خوب  بشه

ممنونم ازتون همه همین و بهم میگن و من دلم آشوبه دست خودم نیست از دیشب که اینجا گفتم یکم آرومتر شدم

انگار دوربریا هم دارن هی استرس رو بیشتر میکنن 

اخه برا عمل پا سفره ابوالفضل دادن یکم شلوغ کردن هس 

خدای نکرده اتفاق بی علاجی نیس که 

هرچقد ناراختی داری برا خودت نگه دار پیش شوهرت و اگر بچه داری پیش بچه ها یا خانم قوی و مدیر باش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
نارین خط اولت خوندم یاد پسرم افتادم تو سن رشد و قد هستن پسر منم انقد پادرد داشت اخر ماساژ میدادم با ...

این احتمال هست. ولی میگه بعد بازی نیست فقط بعد مدرسه درد دارن فسقلیا😍حالا من خودم تو سن ابتدایی درد کشاله داشتم، مامانم برد دکتر فهمیدم واسه رشده بعدش خوب شدم. 

[QUOTE=361086323]نگران نباش دوست عزیز بالاخره شما الان باید محکم باشی روحیه بدی به همسرت ان شاالله ...

اخ چه سخت 

تصادف کردن؟

تهران هستین یا مشهد.؟دکتر قره داغی مشهد تهران هم میان برای عمل 

معجزه گر هست این دکتر 

ان شاالله عملشون راخت باشه و رضایت بخش

اره دقیقا،،من میگم همه چی دسته خوده آدمه😊بخوره یانخوره🙂 اولش آدم میگه نمیتونم،چطوری نخورم و...ولی ...

ای جانم چه لذتی پیش مادر شوهر این حرفا بشه 

نامزدی هم همینجوری بودن؟ما که هیچ شناختی از شما نداریم ولی بعضی اقایون خب اول زندگی میخوان به قولی گ ...

نامزدی هم یه مقدار بود ولی الان شدید شده برای هر چیزی دنبال دلیله اعصابم نمیکشه

خنده ی دیروز با چشمک همسر همراه شد منحر به پخت شلغم شدهمش؟پاییز انتظار ما خیلی بیشتره جیران شماره صف ...

بچه نه نه نه🤪🤪🤪🤪🤪🤪

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزممممبچه ها همگی ناز و قشنگ هستین همگی ماهن صورت و سیرت همگی قشنگ و زیباست مهسان جان عزیزم مطئم ...

درسته همه افریده ی یه خدا هستیم دیگه 

ناشکر هم نیستم 

خداروشکر به نسبت سنم با دوتا زایمان و بیست سال زندگی متاهلی و مشکلات و .....دیگه همینه 

سلامتی و انسانیت مهمتره 

اما خوشگل بودنم بد نیس 

ادمای خوشگل واقعا حرفاشون بیشتر اثر میزاره رو طرف مقابلشون 

2810