2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60654 پست
حسم خوبه تواین لحظه ، انشالله که خوبه براتون ، وسیله یا ملک هست ؟ ماشین سنگینی چیزی؟

ملک... حس خودم خوبه ها ولی بعضی وقتا انگار جور نمیشه یه ذره ترسیدم.. ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دیگه مثلا ۱۱شام اقایون هس بعد دو ساعت بعد خانما اون وسطا انقد میزنن میرقصن سمت خانما سیرمونی ندا ...

چه جالب 

آخه من یه عروسی یه استانی رفتم، فقط بعضی ها برای شام دعوت بودن 

خیلی هم عادی بود 

بعضی ها میوه و شیرینی دعوت بودن 

بعضی ها شام 

وسط مجلس یه استپ میدادن، بعضی ها میرفتن 

اونایی که شام دعوت بودن میموندن 

واسه من عجیب بود اما اونا خیلی عادی بود براشون

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
چرا دیگه مثلا ۱۱شام اقایون هس بعد دو ساعت بعد خانما اون وسطا انقد میزنن میرقصن سمت خانما سیرمونی ندا ...

حالا اینجا تقریبا 9 تا 10 شامو میدن اول به آقایون تا کادو بذارن خانم شام میخورن بعد شام قاطی میشن اصلا جشن اون موقع هست... ولی عروسی عموم تهران بود یا خیلی از فامیلامون قبل شام بزن و برقص بود 11 شام دادن کادو گذاشتن. بعدش تعطیل عروس و دوماد بردن خونشون. 

چه جالب آخه من یه عروسی یه استانی رفتم، فقط بعضی ها برای شام دعوت بودن خیلی هم عادی بود بعضی ها میوه ...

وا چه عجیب... حداقل اونایی که شام دعوت نبودن رو بعد شام دعوت می‌کرد.. یعنی شام بیاری یه سری نخورن برن😂😂😂حالا عقد برادر شوهرم طرف عروس تو تالار نهار دادن ما هم دعوت بودیم. فامیلای شوهرم بعد نهار اومدن آنقدر غر زدن بعدا. به گوش مادر شوهرم رسوندن.. به شوخی میگن واسه پاگشا فقط عروس و دوماد دعوت می‌کنیم. گدرشوهر و مادر شوه و دعوت نمیکنن. 😁😁

چه جالب آخه من یه عروسی یه استانی رفتم، فقط بعضی ها برای شام دعوت بودن خیلی هم عادی بود بعضی ها میوه ...

برای منم بشدت عجیب بودداولین بارهست میشنوم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وا چه عجیب... حداقل اونایی که شام دعوت نبودن رو بعد شام دعوت می‌کرد.. یعنی شام بیاری یه سری نخورن بر ...

ببین عروسی از حدود ۴ یا ۵ شروع شد 

تا حدود ساعت هفت ،هفت و نیم یکم رسمی تر بود 

بعد یه گروه رفتن 

بعد دوباره رقص و ساز و آواز ادامه داشت 

بعد شام دادن 

مستقیم موقع رفتن اونها، شام ندادن 

ولی خب خیلی حسم یجور بود 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

حالا طرف ما اول به خانواده غذا میدن میگن بچه با اخانماس ،،،،بعد تا۱۱تو تالار میرقصئم ارگ و میندازیم پشت وانت میریم درخونع دوماد تا۲اونجا میرقصیم ۲تا۳تو خونه دوماد میرقصیم ۳تا۴خداحافظی میکنیم

ولی یه عروسی رفتم اول اقایون و کشوندن طرف راست تالار بهشون شام دادن ولی بوی غذا میومد بچه ها همه گریه میکردن مردای بیشعورم مست بودن زده بودن شوخی و خنده مگه شام میخوردن تموم بسه نوبت ما برسه،😠

2810