2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60656 پست
اقا برا منم بگین بعد پاک کنین تاپیک گربه ملوس یکی بود پنج شنبه ها میومد از همین لفظ ابشاری و چشمه .. ...

بذار خودش بیاد برات بگه بهتره  

مستقلم برات بگه از ماشین داخل جاده کنار درخت .

جیران و خیاراشم معروفه 

ولی من داستانی ندارم پرونده ام سفیده   

اقا برا منم بگین بعد پاک کنین تاپیک گربه ملوس یکی بود پنج شنبه ها میومد از همین لفظ ابشاری و چشمه .. ...

گربه ملوس رو یادته 🤣🤣🤣🤣

چرا ما شک نکردیم همه چی داره خیلی زود پیش می‌ره  در عرض چند روز اومدن خواستگاری ینی یادم میاد میگم ما چرا باور کردیم 

لعنتی عجیب دروغگوی ماهری بود 

ی نی نی سایت رو سرکار گذاشت 🤣🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم من همیشه اینجا ازتون راهنمایی و مشورت می‌گرفتم ابن دفعه هم لطف میکنید ❤️با پایین تر از ...

سلام من شما و روحیات رو نمی‌شناسم 

تجربه الانم اینه، تحصیلات خیلی مهم نیست😁 

البته قطعا ذهن من یکم سوگیری داره. 

سه تا نکته میگم، جسارت به شما نمیکنم، چون اصلا نمیشناسم

1) من یه دوستی دارم فوق لیسانسه، شغل خوبی هم داره، اما چون از بچگی با هم بزرگ شدیم میدونم درس براش ارزش نیست. فوق دیپلم علمی کاربردی اون زمان با سوابق تحصیلی رفت، تهران هم نه، یه شهر بسیار دور، بعد کارشناسی آزاد یکی از شهرهای حومه چند سال بعد خوند، بعد هم ارشد رفت یه استان دیگه یه رشته پایین ازین چراغ سبز ها که هر کی شرکت میکرد قبول میشد،ارشد هم گرفت. 

فقط برای اینکه ارشد داشته باشه. 

این آدم نباید رو تحصیلات زوم کنه و بگه من ارشد دارم

۲) یکی از اقوام من، تاجره. تاجر خیلی خیلی خفن. این بنده خدا تو خانوادش حیف شد چون همه عشق تحصیلات بودن اینو دور از جون آدم حساب نمی‌کردن. الان نزدیک ۶۰ سالشه، بسیار بسیار موفق و شاده. ازدواج نکرده اما از نظر من هر کسی با این ازدواج میکرد خوشبخت عالم میشد. بقدری لارج، دست و دلباز و خوش صحبته کیف میکنی. 

۳) شوهر خواهر من پزشک متخصصه. البته که خواهرم هم همینطوره. چند تا برادرن، این برادر از همه پایین تره😁 بقیه فوق تخصص های آنچنانی و .... 

از نظر من کیس روان هستن برای بستری. 

خواهر من تو زندگیش از نظر من روز خوش ندید. 

اگر زن اون فامیل تاجرمون میشد خیلی خیلی خیلی خیلی خوشبخت تر بود 

تحلیل اینکه کیست چطوره پای خودت. ♥️

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام سلام مژده بدین مژده بدین 💃💃💃💃💃💃 شوهرم نان ...ولش کن،مژدگونیاتون رو بذارین تو‌ جیبتون فقط ...

چه خبرته 

دیشب نون گرفتی دیگه 

زن هم انقد چشم به دنبال نون؟باز آب بود یه چیزی 😌

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
مژده ای دل که باد صبا وزید والا میخواستم کله پاچه یا جگرکی مهمونت کنم ،گفتم نونش با تو که دیگه نشد

انقد نون نون کردن من از ترس بی نونی شونصدتا گرفتم گذاشتم فریز 

بذار خودش بیاد برات بگه بهتره مستقلم برات بگه از ماشین داخل جاده کنار درخت .جیران و خیاراشم معروفه ...

عه مستقل هم بله ؟

خیارای جیران رو شنیدم (خواستم بنویسم دیدم دیدم زشته ) بقیه رو بی خبرم

گربه ملوس رو یادته 🤣🤣🤣🤣چرا ما شک نکردیم همه چی داره خیلی زود پیش می‌ره در عرض چند روز اومدن خوا ...

اره یادمه 

واقعا هم 

چقد ملت فحش خوردن و فحش دادن بهم 

قسم خدا و پیغمبر میخورد در هر دو مورد 

هم برا راستگویی هم برا دروغاش 

اخ آخ اولین بار اینطور شدم... یکبار دکتر نرفتما 🥴🥴🥴😩😩کاش زودتر میگفتم قرص می‌خریدم😩 خیلییییییی ...

هنوزم دیر نیست بگیر دو روزه خوب میشی. اخه منم سینوزیت دارم سرما میخورم همیشه همین حسو دارم. زیر چشمم حتی درد میگیره😷😷😷

2810