2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60689 پست
نمیدونم یه جوریه😂😂😂حالا واسه شوهرمو میپزم به خاطر پاهاش میخوره خیلی خوشش میاد. از صب میذارم با پی ...

مهسا من هر روز همین عصاره قلم و روغنش رو میریختم داخل گوشت مرغی که با پیاز و ادویه ...میپختم 

فکر کنم همینا باعث بدحالی شوهر شد 

شوهر شما خب ماشاالله جوانتر هست ولی چون بدنسازی کار میکنه میگم مواظب باش مث ما نشین 

ازبس فشار میارن به بدن و گردش خون بالا میره ....

پسرت که خودش یه دونه هلو برو تو گلو هس با اینکاراشو مزه دار میشه 

مهسا من ازاین جور خوردنای بچه هام عکس و فیلم دارم 

یجا پسرم دراز کشیده رو فرش سرشو کرده داخل هندونه  ادای گوسفند درمیاره 

ازش فیلم گرفتم 🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اصلا خودت دوست داری وزنت بالا بره؟

نه ،دوست دارم شکمم صاف شه تازه دو هفته خوب پیش رفتم با مستقل بعدش که شروع کردم از شیر بگیرم سیستم خوابم بهم ریخت اعصابم ضعیف فقط خوردم😁ولی غذام کم شده نسبت به شیر دهی.. تازه الان چاق شدم قبل بارداری 50 تا 52 کیلو بودم 🤭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهسا من هر روز همین عصاره قلم و روغنش رو میریختم داخل گوشت مرغی که با پیاز و ادویه ...میپختم فکر کنم ...

آره باید مواظبش باشم. پسرم اول تیکه میکنه میخوره آخرش بشقاب بلند میکنه آب ته بشقاب میخوره. 😁😁منم فیلم میگرم یواشکی ببینه بلند میشه.. 

نه ،دوست دارم شکمم صاف شه تازه دو هفته خوب پیش رفتم با مستقل بعدش که شروع کردم از شیر بگیرم سیستم خو ...

یه مدت چاق میشی بعد باز برمیگردی به وزن قبل خاملگی 

اندامت خوبه الان 

آره باید مواظبش باشم. پسرم اول تیکه میکنه میخوره آخرش بشقاب بلند میکنه آب ته بشقاب میخوره. 😁😁منم ف ...

ای جونم 

حالا بزار بزرگ شه بعد کلاس گذاشت این فیلمو رو کن 😅

نه هنوز،تنبل خان ازدواج نمیکنه.. بهش میگم آخر من واسه پسرم زن میگیرما.. 😁😁

ای بابا 

بکونگا پاییز داره خواهر شوهر میشه منم در رقابت تاپیکی باید خواهر شوهر شم 🙂😂

ان شاالله به وقتش 

یه مدت چاق میشی بعد باز برمیگردی به وزن قبل خاملگی اندامت خوبه الان

آره فقط شکمه که اونم شیرینی و کم کردم قند خیلی کم میخورم با یه لیوان چای 7 8 تا قند میخوردم الان یه دونه نهایت دوتا... شیرینی و شکلات و خرما نگم برات. شامم کم کردم

آره فقط شکمه که اونم شیرینی و کم کردم قند خیلی کم میخورم با یه لیوان چای 7 8 تا قند میخوردم الان یه ...

مهسا از منم جلو زدی 

منم یه مدت قند زیاد میخوردم چهارتا با یه لیوان چای 

الان چند شبه یعنی یه هفته اس کشمش میخوریم عین پیرمردا🤣

ای جونم حالا بزار بزرگ شه بعد کلاس گذاشت این فیلمو رو کن 😅

آره از پسردایی کوچیکم دارم الان تو سن بلوغ، غرور نوجوونی داره اذیتش میکنم میگم گذاشتم به زنت نشون بدم حرص میخوره میگه میام خونت لپ تاپتو میشکنم، 🤪

ای بابا بکونگا پاییز داره خواهر شوهر میشه منم در رقابت تاپیکی باید خواهر شوهر شم 🙂😂ان شاالله به وق ...

آره والله. آنقدر ذوقشو دارم، پول جمع میکنم واسه جشن‌ بترکونیم. خیلی ماهه داداشم. 😇

آره از پسردایی کوچیکم دارم الان تو سن بلوغ، غرور نوجوونی داره اذیتش میکنم میگم گذاشتم به زنت نشون بد ...

خالا ما عقد که کردیم خواهرم شش ساله بود 

گردن شوهرم یوار میشد بغلش میکرد...عکس دارم ازش 

جاهایی بوده مثلا ژست گرفته 

انقد بامزه ان 

اومد عکس چاپی بود چندتا رو برد بقیش قایم کردم گاهی میزارم داخل گروه خانوادگی ...اذیتش میکنم

مهسا از منم جلو زدی منم یه مدت قند زیاد میخوردم چهارتا با یه لیوان چای الان چند شبه یعنی یه هفته اس ...

همسر منم همینه با مویز یا خرما میخوره من اونو جدا میخورم چایی رو با قند🤪🤪

2810