2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1302972 بازدید | 70518 پست
دوستان تاپیک مخارج چرا ترکید؟تروخدا درست شد منو فراموش نکنید صدا کنیددوباره آواره شدیم

من چند بار برگردوندم..

چون خیلی کم پست میزارم خیلییییییییی صفحات لایکام باید بگردم

هرکسی داره لینک کپی کنه نی نی بار تک کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات عاطی خدا ازت بشنوهه بریزن فردا وای دختر ما اصلا هیچی پس انداز نداریم باور میکنی کوچیک ترین اتفا ...

ان شاالله ب حق ۵تن 🥰

۲۰۰م واسه من زیاده 💔💔💔 

واسه خیلیا هیچی نیس

چقدر غم انگیز

ان شاالله ک جور بشه..

ان شاالله هیچ وقت دچار مشکل نشی ک نگران پول باشی...

من همه قسطام و اجاره ۳۰ ام و یکم 

حقوق دیر میریزن باید پس انداز داشته باشم...

وگرنه صداشون در میاد 😄😏😏😏

مهسان جون پسر منم همینه ترسو انگاری بچه داداشمم میزنتش هرچی بهش میگم توم از حقت دفاع کن میگه باشه ول ...

بعضی بچه ها ذاتا مهربونن اهل زدن نیستن چرا چون مثلا ما مادرا میگیم بزار بچمون درست تربیت کنیم حق خور نشه دعوایی نشه اما میبینی بقیه نمیزارن 

پسر منم کوچیک بود انقدر که اصولی تربیتش کرده بودم هیچ وقت به بقیه زور نمیگفت اسباب بازیارو نمیگرفت ..اما بقیه بچه های فامیل اذیت میکردن اگر مهمان بودیم حق رو میدادیم به بچه صابخونه اگر مهمان داشتیم میگفتیم پسرم تو کوتاه بیا مهمانه 

بعد دیدم نه انگار بقیه انتشار دارن همیشه ما کوتاه بیاییم گذشت کنیم بچه ی خودمو دعوا کنم تا بچه اونا هرکار دلش خواست بکنن 

دیگه تغییر رویه دادم به اجباراگر مهمان میامد گریه میکرد برا وسیله ی بازی نمیرفتم از پسرم به زور لگیرم بیارم وامیستادم منم نگا میکردم تا مادر اون بچه ساکتش کنه کم کم به پسرم یاد دادم نزار به زور ازت چیزی بگیرن زدن تو هم دفاع کن جوری شده بود که همه میگفتن عه فلانی توبزرگی مثلا چقد بزرگ بود پسر من؟دوماه مثلا 

خب مگه بچه چقد فرق عقلی و شعوری داره توی این سن کم 

شمام به بچت بگو خودت دفاع کن اگر اومد پیش شما گریه کرد که منو زدن بغلش نکن نازش نکن بگو میتونی ازخودت دفاع نکن نه لزوما بره بزنه حداقل یاد بگیرن کتک خور بقیه نشن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید 😬😬😬

۲۰۰ تومن پول سواریمه ک دست نامزدمه باهاش اسنپ کار میکنه و هرماه درامد شو بهم میده 

هرروز خرابه و تا الان کلی خرجش کردم واقعا دیگه خسته شدم 

انگار بهم نمیفته 🙄

ویپاد طرح جدید از آذر ماه میزاره ۲۰۰ میلیون وام میده 

ب نظرتون وقتی فروختمش بزارم تو ویپاد ۲۰۰ ازش وام بگیرم 

۲۰۰ هم از حساب همسرم وام بگیرم 

مجموعا تا عید ۶۰۰ میلیون میشه 

یا اینکه وقتی فروختمش فورا یه ماشین سواری دیگه بخرم با همین پول 

خودمم شاغلم میتونم تو قسط ها کمک کنم 

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید تو تاپیک هزینه ها گذاشتم متاسفانه تاپیک پریده راهنمایی هاتون نشون داده نمیشه 

نه ندیدمش قسمت نشد. ولی فهمید میخوام برم کلی راهنمایی کرد. منظورم این بود رفتم شهرش. ❤️❤️❤️

داشتم میرفتم حسودی کنم که هیچی دیگه برگردم پس

بعضی بچه ها ذاتا مهربونن اهل زدن نیستن چرا چون مثلا ما مادرا میگیم بزار بچمون درست تربیت کنیم حق خور ...

دختر دایی من زود ازدواج کرد ۱۶ عروسی کرد 

بچه اولش پسر بود 

خیلی خونه داییم و زن داییم بود ..اونا تربیتش کردن

کسی زور بگه میزنه...۱۱سالشه 

دخترش ۶ سالشه اما خودش تربیتش کرد ...

گفت من زود ازدواج کردم نفهمیدم تربیت بچه چیه...

این دختر طفلی انقدر مظلوم...دختر خالم میزنتش هیچی نمیگه

همه چی در اختیار بچه ها میزاره 🥲🥲 حتی دختر من ناخواسته یک سالش بود موهاشو کشید گریه کرد 

گفتم پانیسا جان کوچلوعه نفهمید بخدا 🥲

خیلی مظلومه..مامانش دقیقاً عین قبل شما ک هیچی نمیگفتی هیچی نمیگه 🥺 

هی از دختر خالم کتک میخوره طفلی 💔💔

سه تایی بودن دختر من و اون و دختر خالم

دختر خالم هیچی ب دخترم نمبداد پانیسا میرفت ی چی پیدا میکرد میگفت بیا مهرسا گریه نکن ماله تو 🥺🥺🥺🥲🥲🥲

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید 😬😬😬۲۰۰ تومن پول سواریمه ک دست نامزدمه باهاش اسنپ کار میکنه ...

خب نامزدت داره با ماشین کار می‌کنه..کار با ماشین..ماشین از پا میندازه دختر

آره ی بار پسرم یه سال و نیم بود حواسش نبود برادر زاده مو زد زن داداشم یک جیغ و دادی زد ک چرا گزاشتی ...

میدونی منم کی طغیان کردم 

همیشه دختر خواهر شوهرم که یک سال کوچکتره با جیغ وگریه خودشو لوس میکرد وسیله دست پسرمو میگرفتن میدادن اون ساکت شه 

یبار پسرم هم با سیلی زده بود تو سرش گفته بود نمیدو 

همونجا عمه اش پاشد یه سیلی محکم خوابوند زیر گوش پسرم که یاد بگیر بچه کوچکتر ازخودت رو نزنی من یعنی خیلی خودداری کردم چیزی نگم بازم نشد گفتم خودت خوبه با سی سال سن زورت رسید به بچه سه ساله بعد میگی کوچکتر رو نزنه ؟ازهمون روز تغییر رویه دادم گفتم با شخصیت بودن رو هرکسی برنمیتابه 

به پسرم گفتم مامان جان هرچی خواست نده بزار گریه کنه انقدر گریه کنه خسته شه 

مادر شوهر من برعکسه برا نوه دختری غش داره