2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1303616 بازدید | 70553 پست
ایییییییییییییی همین دیروز گفتم خدایا تو کجایی ولی هرچی فکر کردم کاربریت یادم نمیومدکه از بچه ها سرا ...

عزیزم

ببین انرژی جذب اینه ها

میگن به هرچی فک کنی همون میشه 

من پست سازمانیم عوض شده این جای جدید خیلی سرم شلوغه 

حتی به خونه و کارای بچه ها هم کمتر وقت میکنم برسم 

شما خوبی عزیزم ؟

ان شاالله که سلامتی برقراره و صندوق هاتون پر از پول و طلا

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مااااری بابا تو از همه چیت واسه شوهرت گذشتی 🥲 بچت ک باشه خیلی بیشتر واسش میزاری مطمئن باش 🤗♥️چون ت ...

من؟؟؟ بچه؟؟؟ عمراااااا اونم تو این اوضاااااااع به هم ریخته اصلا حرفشم نزن

من بچه داری هامو قبلا کردم 😄 من ابتدایی بودم همسایمون یه نی نی داشت مدام پیش من بود. هروقت میخواست بره مثلا نونوایی و زود برگرده میذاشتش خونه ما! خودمم نی نی دوس داشتم یه پسربچه تپلی گوگولی بود. چندوقت پیش دیدمش تو تصورم هنوز یه نی نی کوچولو بود ولی ماشالا مردی شده بود برا خودش. پشمام ریخت 😄 احساس پیری هم کردم

واااااااااااااااااااای الان فهمیدم چه خبر شده..

اینجا دیشب صدا میومد فکر کردم عروسیه هی هوا روشن میشد صدا میومد 😄😄 حال نداشتم پاشم 😄

تو کانال زده شهرهای عراق هم زدن..

مامانم خواهرم کربلان 🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت حفظشون کن🥺 

من؟؟؟ بچه؟؟؟ عمراااااا اونم تو این اوضاااااااع به هم ریخته اصلا حرفشم نزنمن بچه داری هامو قبلا کردم ...

عزیزم 🥰

آدم پراش می‌ریزه بچه ها قد بلند میکنن رو میبینه 🥲

ما بر همسایه داشتیم ۶_۷ سالش بود پسر بود .

دور خودش تو کوچه می‌چرخید جیش میکرد دایره درست میکرد می‌خندید 😄😄

الآن ۲۶_۲۷ سالشه ...ریش داره قد بلند ..شاشو آدم شده 😄😄

سلام 

پسرمو تو مدرسه خیلی میزنن 

رفتار درست چیه

پارسالم تو مدرسه قبلیش میزدن بارها رفتم ولی بچه هاش پر رو تر از این حرفا بودن

مدرسه شو عوض گردم باز همون آش و همون کاسه 

خیلی حالم بد شد چیکار کنم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
مبارکه مهسا جان.ببخشید یه سوال؟ قیمت های رشت بهتره که رفتین اونجا خرید یا همینطوری تفریحی رفتین؟

تنوع بیشتره، یه ذره قیمتا هم بهتر بودم. دو منظوره بود هم گشتیم هم خرید. مثلا کت و دامن خریدم 860 خیلی قیمتش خوب بوواسه عیدم میتونم بپوشم. یا یه شومیز تک سایز گرفتم 180. واقعا مفت بود حالا بعدا عکس میزارم ببینین. 

چقدر خرید کردی 😍 مبارکتون باشه 🥰تونستی عسک بزار ما لذت ببریم 😍چون میدونم خوش سلیقه هستی 😎

باشه پوشیدن عکس میگیرم میزارم برات. قیمتا خوب بود من چون بارونی دوست دارم سالی یه دونه میگیرم. واسه همین زیاد گرون نمیگیرم. نهایتا یه تومن. دیشب یه دونه گرفتم 850.کت دامن 860،شومیز تک سایز بود 185.اینا رو مغازه گرفتم. دو تا شال گرفتم یکی معمولی 80.یکی خیلی قشنگه 180.دو تا تاپم از دست فروش گرفتم دونه ای 50.تاپ بافت قشنگن خیلی حالا بشورم ببینم چی میشه. 😬😬

من اگه بچه ی نداشته م بیاد ازم بخواد براش درس توضیح بدم یه کف گرگی نصیبش میشه. اصلا حوصلم نمیکشه برا ...

😄😄ماری جان مجبوربشی چاره نداری میشینی کمک میکنی 

نمیشه الان زیاد به حال خودشون گذاشت 

زمان کرونا یکم والدین وارد بازی شدن دیگه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
انقد امروز خستم فقط لایک تون کردم. دیشب ساعت 2 خوابیدم. صبح زود بیدار شدم نصف کارامو انجام دادم.خانو ...

به به خرید کیف میده 

چه خریدی وکجا رفتی مارکو 

مهسا تو هم میشوری 

منم میشستم از قدیم الانم میشورم خیلیا دیدم میگن تمیره تو پلاستیکه 

ولی قبلش صدنفر دست زدن 😅

یه بارونی دوتا شال، یه شومیز، یه کت دامن لینن، یه ذره خرت و پرت واسه خودم همسرم و پسرم.. ولی خستگی خ ...

به خوشی بپوشی 

الهی قسمت شه عکسشون ببینیم 😅🤣🤣

سلام پسرمو تو مدرسه خیلی میزنن رفتار درست چیهپارسالم تو مدرسه قبلیش میزدن بارها رفتم ولی بچه هاش پر ...

مشکل رو تو خونه بگردین ببینین چطور با پسرتون رفتار شده که اجازه میده بقیه بهش زور بگن و بترسه و کتکش بزنن 

یه پسر بچه ی همسایه داشتیم تا یکی میخواست دستشو ببره بالا حرف بزنه این بچه سرشو میدزدید فکر میکرد میخوان اونو بزنن 

کم کم همه فهمیدن این بچه ترسو هست ازحقش دفاع نمیکنه و سر هرکاری میزدنش 

جسارت نباشه یکم شجاع باید بار بیاد پسربچه 

دعوایی بودن کار درستی نیس اما مظلوم بودن بدتره