2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1302921 بازدید | 70518 پست
نمیدونی؟؟؟ بابا از مهسا یاد بگیر همه چیو در جریانه😁😁😁😁 آقا من سال پیش حماسه آفریدم. کلا هر چی بل ...

وای بازم که حماسه افریدی، دقیقا چجوری با خیار ور میرفتی  میخواستی میزان آبشو ببینی چقدره یا ازحالت سفتی به نرمی دربیاریش یا برعکس  

وای خوب حق داره حاج آقا دلش غنج میرفته ،حتما تودلش می‌گفته کاش حاج خانم خودمم قدر کیفیت خیارامو میدونست  

نمیدونم والله. شاید به خودم رفته من خودمم تو خواب حرف میزدم آخه. 😁😁😁

😁

تنش سلامت 🤗♥️

همسز منم حرف میزنه

یهو فحش ب همکاراش ک دعوا کرده فحش بد میده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یا داد میزنع هووووی نکن این کارو😄😄

یهو کج میشه میگه کثافت کوری با این دست فرمونت 😄😄🤦🏻‍♀️

اصن ی وضعی 😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوتی جلو سبزی فروش هم دادم کلا من زیاد سوتی دارم اونو دیگه براتون نمیگم😁😁😁😁 خیلی مسخرم میکنید🤣� ...

جان من تعریف کن ، ما خاطره خوبی از عمو سبزی فروش داریم، قول شرف میدم نه بخندم نه مسخره کنم   

وای بازم که حماسه افریدی، دقیقا چجوری با خیار ور میرفتی میخواستی میزان آبشو ببینی چقدره یا ازحالت س ...

واااااییییییی دلبررررر. دلم درد گرفت از خنده. 😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣😂چه تحلیلی کردی. جالبه سر بزنگاه هم میرسی. 😎😎😎

جان من تعریف کن ، ما خاطره خوبی از عمو سبزی فروش داریم، قول شرف میدم نه بخندم نه مسخره کنم

نوک انگشت شستت رو به نوک انگشت سبابه بچسبون 

بچسبون تا نچسبونی نمیگم 

شبیه یه قطره شد درسته 

حالا انگشتاتو خم کن و اون قطره رو تبدیل به دایره کن  

حالا هی اون دایره رو عقب جلو کن😩😩😩😩😐 

با آقای همسر رفته بودیم خرید، من یه ذره سبزی میخاستم. اصلا حس سبزی پاک کردن نداشتم. شاید پنج تا شاخه هم برام کافی بود. ازین چرخی ها که سبزی رو دسته های کوچیک میفروشن، نبود 

یه مغازه سبزی فله ای پیدا کردم 

رفتم جلو 

گفتم آقا جعفری میخام 

خییییییییلی کم 

خییییییییلی کما 

ببین اینگده  

بعد انگشتمو همون دایره کردم و نمیدونم چرا خیلی ضایع عقب و جلو میبردمش و هی اون دایره رو نشون میدادم 

اینگده بده 

قشنگ دایرشو گرفته بودم سمتش، اصلا یه وضع فاجعه ای🤣🤣🤣

هیچی دیگه، آقاییمون 🤣🤣🤣 گفت این چه علامتیه نشون میدی؟؟ تو برو من میخرم میارم😁😁😁😁😁😁 ولی خیلی بد بودا. خیلی بد. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

@panbeioon    

سلام گلم چطوری

در مورد ادویه ...من خودم جنوبم ادویه هاش خیلی خوبه ولی چون تو شهر خودم فراوونه یه چیزایی رو برای فروش اوردم که یا کمه یا گرون 

مثلا زرشک و زعفران و خاکشیر و ازین چیزا 

که با هزینه پست و یه سود معقولی برام بصرفه 

شما ببین چیا تو شهرتون فروشش خوبه ...چیا کم و گرونه همونارو بیار و البته پیش اشناهاتون یه حرفی بنداز ببین استقبال میکنن یا نه ...یه وقت رو دستت نمونه و حتما حتما از مقدار کم شروع کن

خودم از مشهد و سایت گیاهینه چند باری خرید کردم

@کاربرقدیمی،اماجدید    

سلام عزیزم 

اونطرف برام پیام گذاشته بودی چون صفحات خیلی جلو میرن و بقیه راضی نیستن اینجا میگم با اجازه دوستان دورهمی 

راستش خیلی زیاد استفاده میکنم از گوشی 

شاید 6-7 ساعت در روز شایدم بیشتر گاهی اوقات 

وای بازم که حماسه افریدی، دقیقا چجوری با خیار ور میرفتی میخواستی میزان آبشو ببینی چقدره یا ازحالت س ...

خیار خریدن من کلا داستانه😁😁😁 

باید تو دستم کامل بگیرم و فشار بدم تا مطمئن شم همه جاش به اندازه سفته😩😩😩😩 بعد هم یه بار از بالا تا پایینشو دست بکشم. چون بعضی خیارها سرشون سفته تهشون شله و برعکس😩😩😩😩 

دلبر🤣🤣🤣 آبرو برام نذاشتی 🤕🤕🤕🤕

خیار خریدن من کلا داستانه😁😁😁 باید تو دستم کامل بگیرم و فشار بدم تا مطمئن شم همه جاش به اندازه سفت ...

ای جان چه حرفه ای و خبره هستی ماشاالله بهتون . انشالله همیشه خیارای سفت جوندار نصیبتون بشه باپوستی مخملی  

ماشاالله به این همه دقت وحساسیت فقط در خرید خیار ،ببین زمان انتخاب حاجی چه هفت خانهایی رو پشت سر گذاشتن ایشون.

نه عزیزم چیزی نگفتی قربونت برم همش درمورد خرید تره بار هست که خیلیم اقتصادیه وپرازنکته  

و من که در ۶ سالگی پدرم رو از دست دادم و بچه بزرگ بودم و با اینکه من دختر بودم و برادرم پسر ولی چون ...

مامان سبحان شما خیلی خاصی❤️ 

واقعی میگما. 

خیلی هم بعضی روحیاتمون شبیه همه. 

اول نوشتم روحیاتمون ، بعد گفتم دقیقا بعد از تعریف این همه سوتی از خودم، احتمالا ناراحت میشی، کردمش بعضی روحیاتمون😁  

منم مجله موفقیت میخوندم🥰 

خرید خونه و مدیریت همه چی هم تقریبا بیست ساله گردن منه. 

ولی خب شما از من اعلام برائت کن😁😁😁😁 من ناراحت نمیشم.

@panbeioon سلام گلم چطوریدر مورد ادویه ...من خودم جنوبم ادویه هاش خیلی خوبه ولی چون تو شهر خودم فرا ...

سلام 🥰 

خوبین؟ 

آقا پسر خوبه؟ 

خیلی تو فکرتون بودم 

خیلی 

@کاربرقدیمی،اماجدید سلام عزیزم اونطرف برام پیام گذاشته بودی چون صفحات خیلی جلو میرن و بقیه راضی نیس ...

میدونی یکی از دلایل خیلی مهم  افسردگی استفاده زیاد از گوشی هست.سعی کن استفاده از گوشی رو هدفمند کنی و حتما تو زمان مشخص

سعی کن روزتو اصلا با گوشی شروع نکنی( البته اگر کار مهمی نیست)

وقتی آدم  اول روز گوشی دست میگیره میگه مثلا ۲۰ دقیقه استفاده کنم یه دفعه میبینه ۱/۵ساعت وقتش رفته

سعی کن روزت مخصوصا با نور خورشید شروع کنی پرده ها رو بزنی کنار 

نور بیفته تو خونه بذار آفتاب بیفته روی گونت

بعدش با برنامه روزتو شروع کن

استفاده زیاد از گوشی حتی باعث میشه از خونه کمتر بری بیرون و اینم موثره تو افسردگی 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
میدونی یکی از دلایل خیلی مهم افسردگی استفاده زیاد از گوشی هست.سعی کن استفاده از گوشی رو هدفمند کنی ...

دقبقا روز من با گوشی شروع میشه و کلی طول میکشه تا پاشم 

ان‌شاءالله از فردا یه سری چیزا رو وارد روتینم میکنم کم کم تا ببینم چقدر اثر میذارن 

ممنونم که وقت گذاشتی و برام تایپ کردی 

حواسم اصلا به استفاده از موبایلم نبود 

برای حاجت دلت 10 تا صلوات می‌فرستم♥️

دقبقا روز من با گوشی شروع میشه و کلی طول میکشه تا پاشم ان‌شاءالله از فردا یه سری چیزا رو وارد روتینم ...

قربونت بشم 

ممنونم❤

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍