2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1869416 بازدید | 112259 پست

هرچی فراموش کاره مسافر شوهرمه

امشب رفت تپسی

زن و شوهر دعوا کردن گوشی زن جا مونده بود 

شوهر من آدم حلال خوریه 🥲

یارو باز تپسی گرفته ک چی گوشی بفرسته شوهرم 😄

چندین بار گوشی جا مونده

کیف پول 

شال و لوازم آرایش 😁

بعد از تپسی زنگ میزنن آقا جا مونده؟؟؟ اگه راننده بگه آره ک هیچ نگه مال راننده میشه

ک خیلیا پیچوندن 🤦🏻‍♀️ گوشی برادر شوهرم اسنپ پیچوند جا مونده بود 🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنازم چشم و ابرو ،ماشالله سفیدروی وپرنور وناز وخانم وجذاب ،هزار ماشاالله ،  رنگ چشمات عسل  

اولین کاربری هستی که من هنوز نگفته عکس چشم و ابرو گذاشتی    احسنت بهت ،بقیه دوستان تازه وارد یاد بگیرن   

ولی حس کردم که شمام اینجا موندگار میشی  

خوبه دیگه کنار همدیگه بهتر و زودتر سپری میکنین این چند روز بی‌حالی رو اینجا هنوز نیومده احتمالا شمال ...

مهسان جون مبارک دخملون باشه 

چ کار خوبی کردی براش کادو گرفتی 🫂

ی کوچولو زود بوده 

بنده خدا بچه اذیت میشه 

پسر من سرویس داره هر سال شخصی می‌گرفتیم امسال مدرسه گفت پیمانکار فقط مینی‌بوس داره ما هم از رو ناچار ...

مثلا خواستن بچه ها رو تنبیه کنن.آخه سرویس دیر کرده بچه چیکار کنه.

چقدرم که بچه هاناراحت شدن😆

بچه ها از خداگونه سر کلاس نرن

الان دخترا هم همینن اونا تازه بیشتر برن برقص میکنن

خواهر زاده من بچه ش کلاس چهارم خیلی شیطونه بهش گفتن سه روز اخراجت میکنیم اینم خوشحال زنگ زده به پدرش که فردا معلم نداریم گفتن مدرسه نیا قرار شهر بازی گذاشته‌ ۰😅😃

خواهرزاده زنگ زده مدرسه گفته لطفا بچه منو اینجوری تنبیه نکنید شما انگار بهش جایزه دادید انقدر خوشحاله

اوناهم هنگ کردن که با این چه کنن

جالبه فوق العاده هم باهوش و درسخونه

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
واقعا 😍😍۵۰ وااای اصلا فکرشو نمیکردم ۵۰ باشید 😍خدا حفظتون کنه 🥰از مادر من ۳ سال کوچیکتر هستید 😍

ممنون عزیزم

خدا شما و عزیزانتون و مادرگلتون رو حفظ کنه

من خودم بچه آخر خانواده بودم بچه که بودم فکر میکردم ۵۰ ساله ها خیییییلی بزرگن.اصلا برام یه ابهتی داشت.ولی الان میبینم وای چه زود ۵۰ سالم شد الان هم اصلا حس خیلی بزرگی ندارم😃

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
فدات♥️نه نارین جون از اول اینطوری نبود،همون چند وقت که بیمارستان میرفتم وتنهاش میزاشتم پیش آبحیم میز ...

الهیییییی بمیرم من براش 

خیلی مواظبش باش 

نه واقعا همه اینطور نیستن و طبیعی نیس 

پسر من فقط خجالتیه ترس از رهاشدن نداره 

خجالتش رو پشت اخم ش پنهان میکنه 

پسر من دوسال و 2 ماهشه