2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1392977 بازدید | 77073 پست
وترجیحا خانم😁باحوصله ترنمهسا خط رویشو توپیشونی خوب در اوردن؟راستی قیمتش چقدرشد

اره پیشونیش خوب شده ولی چون بانک مو زیاد پر نبود یه ذره بالا برده که تا پس سرو پر کنه ولی جلوش خیلی خوب شده. فک کنم 20 تومن واسه کاشت. شاید باورت نشه بیشتر از 5 تومن فقط سرم شستشو خریدم براش. تا سه هفته فقط با سرم سرشو میشست. 😏😏اخه خیلی وسواس فکری داره که همه چیز بهترین بشه. یه تومن بیوتین زد. 10 تومن مزوتراپی رفت.دو و خرده ای قرص خرید اسمش یادم نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بعضی ها خیلی خطش تابلو هستانگار خط کش گذاشتنباید یکم نامنظم باشه تابلو نشهداماد بزرگه ما ۵۱ سال ...

نه این یه حالت مثلثی زده خوب شده. البته یه سال نشده هنوز قیچی نخورده. میگن بعد کوتاهی خیلی بهتر میشه

اره واسه همین پرسیدم خطشودامادی مادوتاشون کاشتن،یکی هم داره کم کم کچل میشه😁

الان یادم اومد اسم قرصش فیتو بود. دوستش از تهران اورد گفت اصله. پول اصلو گرفت. حالا نمیدونم راست و دروغشو. 

فدای تو 🥲🥲🥲♥️♥️ الهی برای همه دوستانی قشنگم 🤗 پر روزی باشه 🥰پاییز امروز دونفر رد شدن از جلو مغا ...

عاطی جانم مبارکتون باشه🥰♥️

امیدوارم براتون برکت داشته باشه

می دونم دلت کوچیکه، یه کم صبوری کن

هوای همسرو داشته باش، همه چیز خوب میشه و میای خبرشو میدی که ما ذوق کنیم بازم😍😍😍

الان یادم اومد اسم قرصش فیتو بود. دوستش از تهران اورد گفت اصله. پول اصلو گرفت. حالا نمیدونم راست و د ...

اره همسر منم همینومیخورد

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

نه این یه حالت مثلثی زده خوب شده. البته یه سال نشده هنوز قیچی نخورده. میگن بعد کوتاهی خیلی بهتر میشه

اره بعد کوتاهی خوب میشه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

میگن بخوری خوبه. یه جور مولتی ویتانینه دیگه. حالا کوتاه کنه ببینیم چی نیشه. الان یه جوریه انگار مصنو ...

وای وقتی داشت پوست مینداخت دیدی

آدم یه جوری میشه🥴

برای بعضی ها خیلی خطش تابلو هستانگار خط کش گذاشتنباید یکم نامنظم باشه تابلو نشهداماد بزرگه ما ۵۱ سال ...

کچلا شانس دارن.😁شانس داشت که تو همسرش شدی😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️