2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391789 بازدید | 77018 پست
ببینمنم خیلی دلم می خواد ی قسمتی و بخشی از احساساتم و وجودم رو فعال کنم حالا نمی دونم چ طوری؟؟؟همسر ...

من خودم راحت احساسمو منتقل میکنم بنویس عشقم دوستت دارم😍😘 فعلا برای شروع کوتاه بنویس مردا پیامای کوتاه رو راحت تر متوجه میشن.دوس داشتی یه استیکر تبسمی هم بذار👙👙🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بپرس عزیزم😅😘😘

آرشیدا اون کیف که گفتی تولیدیش کجاست؟😁 هی خواستم تو پس انداز بپرسم گفتم شاید بد باشه تاپیک الکی جلو بره... تولیدی چرم میشناشی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رفقا من چند وقت قبل تو پس انداز نوشتم سالی که هیچ دستاورد مالی نداشتم چون اوضاع مالیمون خوب نبود اون ...

دقیقا جیران

مشاوره و تراپی واقعا لازمه

میدونی 

رسیدن به این درجه از آگاهی که من به تراپی نیاز دارم خودش یه هنره

من هم داشتم کسی رو که موجب رنجش روحم شده ولی گذاشتمش کنار( تو اون مواردی که باعث زخمی شدن روحم شده و میشه) ولی سرویس هم نمیدم

چون حرف زدن از اون آدم نه تنها دردی از من دوا نمیکنه، منو اذیت هم میکنه 

حتی نفرین هم براش ندارم خداشاهده

قطعا اون شخص خودشم آسیب دیده س

نه بابا منم شوخی کردم.منطور دوست نداشتن سایز بودمن کلا هیچی جدی نمیگیرم عزیزم

نیکو

یه کلیپی دیشب داشتم میدیدم یاد تو افتادم😁

راننده اسنپ یه مسافری داشت

جی جی سایز ۱۲۰ فکر کنم😅

مسافر خواب بود

یه جا ترمز میکنه یه دفعه برمیگرده میبینه جی جی زنه بد تکون خورد

هی تو دلش استغفرالله میگه

هی شیطونو لعنت میکنه😂

بعد دیگه وا میده

هی ترمز میکنه

هی جی جی تکون میخوره 

هی و هی و هی🤣🤣🤣

خارجی بود البته

حلال کن خلاصه

نیکویه کلیپی دیشب داشتم میدیدم یاد تو افتادم😁راننده اسنپ یه مسافری داشتجی جی سایز ۱۲۰ فکر کنم😅مساف ...

اتفاقا الان خوندم یاد خاطره نزدیک افتادم با دوستام داخل این اتوبوس ها بودیم ماشین لرزشای بدی داشت و من هم که درجریانید.....

چنان بلرزون بلزونی شده بود با دوستام از خنده ضعف کرده بودیم

آرشیدا اون کیف که گفتی تولیدیش کجاست؟😁 هی خواستم تو پس انداز بپرسم گفتم شاید بد باشه تاپیک الکی جلو ...

چندبار فرستادم اما متاسفانه میزنه به زودی منتشر میشه اگه دیدی تا چند دقه دیگه نیومد درخواست دوستی بده بفرستم عزیزم😘

سلام صبحتون بخیر...

دیشب شوهرم اومد دید پادری انداختم لباسشویی عصبی شد ننداز خراب میشه 🥴🥴🥴🥴

گفتم ب من چ خودت بشور نرسیده خونه دعوا می‌کنی 🥴

دیگه حرفی نزدم هی حرف زد گفتم حرف نزن...

دندونم درد گرفت

دیدم کلدستاپ دارم روش زده ترکیبی استامینوفن

خوردم قبل شام

یهو دیدم چقدر خوابم میاد خدایا

گفتم ب شوهرم جارو بنداز

یهو دیدم سرم گیج میره آب قند خوردم

نشستم دیدم نفسم بالا نمیاد، از شدت تنگی نفس هق‌هق میزدم

شوهرم بردتم دم پنجره

یهو افتادم

اصن ی وضعی بودما

بدنم بی حس، تار می‌دیدم، ب زور اوردتم رو مبل

اورژانس اومد

چندتا سوال پرسید فشارمو گرفت ۹رو ۸بود 

گفت استرس و فشار اعصاب.....

دخترم ترسیده بود پشت باباش قایم شده بود🥺🥺🥺

اینم از شب ما

سلام صبحتون بخیر...دیشب شوهرم اومد دید پادری انداختم لباسشویی عصبی شد ننداز خراب میشه 🥴🥴🥴🥴گفتم ب ...

عاطی مبارک شغل جدید،،،،،عجله نکن فقط چون اولش واقعا خیلی سخت جوری که صدبار پشیمون میشی اما کم کم خوب میشه،،،،،بعد اینکه من باید مترونیدازول بخورم روزی دوبار اما وقتی دوبار میخورم تقریباً غش میکنم دیگه دکتر گفت روزی یع بار بخورم بازم تا بی حالی میرم،،بعضی قرصا قوی هستن واسه همین حالمون بد میشه