2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1390810 بازدید | 76983 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شکر خدا خوب پیش رفتم تو این مورد🤭گرون بخری میگن ولخرج هست به فکر زندگی نیست ارزون وتوآف بخری میگ ...

دقیقا😎

منم همینومیگم،یادم نیس😂😂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مهسا من بهترم خداروشکر و خداروشکر بابت خودتون ولی متاسفتانه ی اتفاقی برای خانواده ام افتاده بیشتر ۶۰ ...

خداروشکر خوبی 

الهی بهترم میشی 

دختر عمه ام سنگ صفرا داشت انقد زجر کشید بعد از عمل انقد سرحال شده خوش هیکل ...فقط تخم مرغ و چربی .‌نمیخوره چون کیسه صفرا رو برداشت 

۶۰۰میلیون ؟خدای من چقد زیاد..

نمیشه گفت غصه نخور و اینا ...

اما توکل برخدا الهی برگرده بهتون پولتون 

خدا بزرگه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

اره کت تک بخر. من یه مغازه پیدا مردم هلو🍑🍑🍑🤪🤪. یه سوزن دوزی مامانم گرفت 1600.جایه دیگه دیدم جنس ...

پیج ندارن؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یادت باشه چون تو خوبی اونم خوبه🤪😂

افرین پس چی 

چون من خوبم کل دنیا خوبن 😅😅😅من حوصله ام نمیکشه 

یه خواهر شوهر دارم برام بسه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

مطمعن باش کم کم صدای همه درمیاد خب چجوری طاقتشون میاد بشینن بابا دیگه دوتا ظرف و یه سفره کمک کردنه ن ...

چه مثال خوبی👌