2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1319272 بازدید | 71545 پست
مراسم عالی بود آهنگ و رقص دورهمی ولی نمیدونم چرا به من خوش نگذشت اصلا همه متوجه شدن که چرا من ساکتم ...

واای چرا نارین 

چیشده ؟

تو که همیشه از شادی بقیه ذوق میکردی 

نزدیک ماهانه هستی؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای یعنی چی یعنی ناراحت میشه عروسا باهم خوب باشن؟؟؟خوب دقیقا چی می خوان اینا؟؟کادو چی دادی؟

به قول تبسم ک... ن لقشون. کلا ناراحتن😂😂

مهم اینه من تمام تلاشموکردم، مهمونام خوش گذشت بهشون. ❤️❤️

اسپرسو ساز

امیدوارم همتون شب خوبی رو سپری کرده باشین و یلدای امسال،شروع اتفاقات خوبی باشه که همیشه آرزوشو داشتین.

من مهمون داشتم.پدرشوهرم کمتراز یکساله که فوت کرده.مادرشوهرم اومدخونمون.بنده خدااصلا غذاخورنیست،قسمم دادچیزی درست نکنم،من هم فقط ماهی درست کردم.جای همگی سبز.بعداز شام هم به اندازه خودمون سفره یلدایی گذاشتم وبرای همه فا.ل حافظ گرفتم.

اما از شماپنهون نباشه بااینکه شب خوبی بود اما دلم گرفته بود.من سال۱۴۰۰مامان مهربونمو بخاطر کرونا از دست دادم.فرداکه روز مادره،تولدمامانم هم هست.بعضی ها اونقدر خوبن که هیچوقت نباید بمیرن.کاش مادرها عمر نوح داشتند😔

خدایا بی نهایت شکرت
نزدیک پریودت نیست؟من از اولم چیزی خوشحالم نمیکرد😉😉😉

من خوشی بچه خیلی شادم میکنه 

دخترم لباس یلدایی پوشیده بود موهاشو بافت کرده بودم با گلسر تم یلدا گردنبند یلدا ...لاک قرمز..

خیلی خوشحال بود بقیه هم ازش تعریف میکردن هی ذوق میکرد 😂دیگه نکته مثبت همین بود 

امیدوارم همتون شب خوبی رو سپری کرده باشین و یلدای امسال،شروع اتفاقات خوبی باشه که همیشه آرزوشو داشتی ...

آخ. بمیرم برا غم دلت 

چقد سخته عزیزم 

براشون خیرات کن 

انقدر شاد باش که روح مادر عزیزت هم شاد باشه 

سلام بر کسخ ولای خوشگل

سلام بر تو زشت 💬💬💬📢📢📢📢💬💬💬

برو تا آخرش

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
امیدوارم همتون شب خوبی رو سپری کرده باشین و یلدای امسال،شروع اتفاقات خوبی باشه که همیشه آرزوشو داشتی ...

کاش آدمهای مهربون هیچوقت از دنیا نرن

منم یکی ار خواهر شوهرامو خیلی دوسش دارم خدا برام حفظش کنه خیلی مهربونه (به وقتش خواهرشوهر بازی درمیاره 😉😉)

کاش بتونم یه بار محکم بغلش کنم و بهش بگو دوسش دارم

ولی اصلا نمیتونم 😓😓😓

خدا رحمت کنه مادرتونو. ❤️❤️کاش مامانا همیشه زنده میموندن😢😢مادرتوو حتما شما رو میبینن و بهتون افتخار میکنن.