2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1271851 بازدید | 67975 پست
چطور شوهرت نداره؟اینا که کارمند رسمی هستنمن که خصوصیم تکمیلی دارم

همسرم رسمی نیست 

بعدم ی تکمیلی خواستن بزارن 

ک دندون پزشکی شامل حالش نمیشد 

مام انصراف دادیم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

از چند جا قیمت بگیر اصلا ۴۰ تومن من نشنیدم

آره باید زنگ بزنم 

حالا یکم ذهنمون درگیر این چکه پاس بشه انشالله 

رهن خونمون رو هم اوکی کنیم 

دیگه میرم تو کارش

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم رویا جان این قطع دوران قاعدگی ضرر نداره؟؟؟خیلی بده که به هرحال این فضولات که باید خارج میشدن

من خیلی تحقیق کردم مثل دوران بارداری هورمون پروژسترون ترشح میکنه میگم ده سال داشتم کوچکترین ناراحتی کوچکترین پادرد کمر دردی یا مشکلی بابت رابطه یا استرس بارداری ابداااااا

بازم کامل تحقیق کن 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من گریم میاد میرم تو حموم گریه میکنم حال میده،😃 قبلشم نامه واسه خدا می‌نویسم یکم طلبکار میشم

چه کارای خوبی انجام میدین آفرین 

نوشتن کلا تخلیه می‌کنه انرژی منفی آدم و ...

من ب ندرت پیش بیاد بنویسم بعد ورق و پاره پاره میکنم میریزمدور،، انرژی منفی ازش اثری باقی نمونه 

پسر منم خودش میخوره ولی چه خوردنی 🤭هیچیش داخل دهنش نمیره که قاشق رو برعکس میکنه میزاره دهنش من دیگه ...

اخییی😍غذا خوردنشون خیلی باحاله. حالا پسر من به منم میده عروسکاش همه لباشون کثیفه به اونام میده

اونو چطوری درست کنم

پوست انارو جمع کن،زیاد که شد بجوشون بریز تو لگن نیم ساعت بشین توش،بعد دوش بگیر😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره واقعاشوهر منم که داره walking dead میبینهزامبیا😫یعنی چندشننمیدونم کسی از خانما اینجا دیده؟بهش م ...

وای منم متنفرم وحشتناک هم میترسم 😂😂

شوهرم عاشق این فیلم هاس و فیلم های علمی تخیلی 

البته اینقد غر زدم دیگه خیلی کم می بینه

ببین اون قیفشو نگرفتمداروخانه گفت ی پیس بزنی کافیه نیازی نبس ده ثانیه نگه داری

بااوناراحته،چون کااامل می‌ره توریه اش

بچه متوجه نمیشه که بهش بگی نفس عمیق بکش کامل بره تو🥹

بازم امتحان کن شاید شد بدون اونا

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ببین خیلی دوسش دارما اما خدایی آدمی نیست بشینه من واسش بگم مثل صد سال پیش فکر می‌کنه ،،،یادمم نمیاد ...

ولی فک کنم از دهن اون بشنوه بدتره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️