2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1274012 بازدید | 68013 پست
عزیزم قرص آرامیخش بخورم بعدش معتادش نشممتنها کاری از دستم بر میاد همین ک با آرامش و مداراهمسرم رو من ...

دختر نترس

شما فوبیا داری 

اینو حتما درمان کن

دندون پزشکی اصلا اونقدرا ترس نداره

بلاخره چی تاکی میخوای نری

هر چقدر دیرتر بری برای خودت سخت تره

منم تو رانندگی کمی فوبیا دارم

ولی سعی میکنم رانندگی کنم که ترسم بریزه

حتی اوایل گاهی سنبل الطیب میخورم که ذهنم آروم باشه

آدرسش میدن لطفا دوس دارم بخونمش

تو تاپیک وس انداز هست راستش برا خیلی وقت پیش هست و من زیاد تو تاپیک نمیرم صفحه اش یادم نیست ببین مستقل یادشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مستقل گاهی آدم از تلاش کردن یک طرفه خسته میشهیادت باشه گفتم یکی از ماشین ها رو بفروشیم باهاش آپارتما ...

میفهمم چی میگی

واقعا تلاش یکطرفه یکی رو خسته تر از اون یکی میکنه

اگه قرار باشه زن خسته بشه کانون خانواده خسته میشه

ولی مرد اگه خسته بشه ... زن باتوجه به احساسی که داره میدونه چیکار باید بکنه که روحیه شوهرشو تقویت کنه (که قطعا همه خانما بلد نیستن)

راجع به چشم و انرژی منفی من بی اعتقاد نیستم

ما که چیز خاصی نداریم ولی واقعا باید چراغ خاموش رفت جلو

حالا یه مدت صبر کن

دوباره شروع کن

شاید ماشین یه تکونی خورد

دختر نترسشما فوبیا داری اینو حتما درمان کندندون پزشکی اصلا اونقدرا ترس ندارهبلاخره چی تاکی میخوای نر ...

باش عزیزمم واقعاااا شدید

خودمو باید قوی کنمممم

😍😍😍

همه می دونن من اینقد حساسم

😄 😄 😄

امروزی دختر دایی م زنگ زده بود گفت خوبی ب خیر گذشت

دختر کوچیکم دیشبی گفته بود بابا اجازه بده امشب بیام کنار مامان بخوابم حالش بده

😄

😄

نه اصلا به زنش نگیاخیلی بد میشهتو خودتون جنگ و دعوا کنید حلش کنید بهتر از اینه به خانم اون بگیهم درم ...

اره گفتم الان دیگه نقطه ضعف دستشون ندم فکر میکنن همش این اونور پلاسم،،, دیگه تهش می‌فهمه یکم خودش و تخلیه می‌کنه