2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1274013 بازدید | 68013 پست
چقدر سختش میکنید😂عذاب عظمی که نیستیه تیکه پنبه فشرده سبعد ۴ ساعت میندازی دورمن نوع ورزشی که میکنم ب ...

منم چند ساله از کاپ استفاده می کنم و خیلی عالیه، انقد که اصلا دیگه نمیتونم نوار بهداشتی رو تحمل کنم و چندشم میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@mahsa40170 مهسا جان پسرت خودش غذا میخوره یا خودت میدی دهنش؟دختر من بازیگوش من میدم دهنشحال کنه یا ...

اکثرا خودش میخوره. نمیذاره من بدم. چطور بشه وسطش دو قاشق از دست من بخوره.. 

منم چند ساله از کاپ استفاده می کنم و خیلی عالیه، انقد که اصلا دیگه نمیتونم نوار بهداشتی رو تحمل کنم ...

دقیقا نوار چندشه( این حرفو کسی میزنه که لذت کاپ رو‌ چشیده باشه، نه کسی که یه پست اینجا یا اینستا دیده باشه همینجوری رو هوا یه چیزی بگه)

من که باااید بعد هر دسشویی نوارم تمیز باشه، بدون هیچی😁

وگرنه انتخاب اولم کاپ بود

منم چند ساله از کاپ استفاده می کنم و خیلی عالیه، انقد که اصلا دیگه نمیتونم نوار بهداشتی رو تحمل کنم ...

خب نوار رو مچاله میکنی داخل کاورش میندازی سطل 

کاپ رو باید دربیاری خالی کنی بشوریش 

اینکه بدترع که هستی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دقیقا نوار چندشه( این حرفو کسی میزنه که لذت کاپ رو‌ چشیده باشه، نه کسی که یه پست اینجا یا اینستا دید ...

روزی چند بار دستشویی میری؟یعنی تعداد سرویس رفتن از تعداد تعویض بیشتره؟

روزی چند بار دستشویی میری؟یعنی تعداد سرویس رفتن از تعداد تعویض بیشتره؟

دو روز که شدتش زیاده مجبورم تند تند برم که البته از تامپون استفاده میکنم اگه شرکت باشم، خونه باشم اینکارو اصولا نمیکنم اخه تامپون گرونه، گرووون😁

تامپون ( یا کاپ) خیلی خوبه

البته کاپ قابل قیاس با تامپون نیست( من مجبورم از تامپون استفاده کنم)

خیلییی راحته، مخصوصا مهمونیا 

نه استرسی نه چیزی 

یه چیز گنده مثل نوارم نیست، اندازه یک و‌نیم بند انگشت

دو روز که شدتش زیاده مجبورم تند تند برم که البته از تامپون استفاده میکنم اگه شرکت باشم، خونه باشم ای ...

کاپ رو میشه شست و باز استفاده کرد 

این تامپون انگشتی رو باید بندازی؟من چون خیلی میترسم عفونت بگیرم با همین وسیله ها 

استفاده نمیکنم 

پنبه ای ویژه شب دارم همیشه قطر کم جذب بالا

خب نوار رو مچاله میکنی داخل کاورش میندازی سطل کاپ رو باید دربیاری خالی کنی بشوریش اینکه بدترع که هست ...

تو کلام اینطوریه

تو عمل یه طور دیگه س

درمیاری خالی میکنی، میشوری و دوباره میذاری

اه نوار کثیف تو دسشوییا میبینم حالم بد میشه

بعضیام که ماشالا بلد نیستن یه نایلونی روزنامه ای چیزی استفاده کنن

بعد برو‌ مارک کرم پودرشونو ببین

کاپ رو میشه شست و باز استفاده کرد این تامپون انگشتی رو باید بندازی؟من چون خیلی میترسم عفونت بگیرم با ...

اره تامپونو باید بندازی دور

اره دیگه هر کی بدن خودشو بهتر میشناسه

ولی یجوری گفته نشه که توی نوعی تمیزی و من نوعی کثافت

نه عزیزم

همه حالیشونه

خب نوار رو مچاله میکنی داخل کاورش میندازی سطل کاپ رو باید دربیاری خالی کنی بشوریش اینکه بدترع که هست ...

منم قبل از استفاده از کاپ اینجوری فکر میکردم ولی وقتی از کاپ استفاده کنی تازه زندگی بهت لبخند میزنه🤣

حس راحتی و تمیزی ، زندگی راحت، ورزش، خوابیدن،😍😍😍من اصلا بعضی روزا یادم می‌ره که پریودم با اینکه خونریزیم زیاده

باورتون نمیشه عالیه👌👌