2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285657 بازدید | 69146 پست
پسر منم چند وقته خیلی عصبیه هرچی بخواد داد میزنه و حرص میخوره از شبر گرفتم اینجوری شده.. از یه طرف ح ...

مهسا عادی عزیزم 

پسر منم بعد از شیر گرفتن اینطوری بود 

جوری بود شب ساعت ۱ بیدار میشد تا صبح جیغ میزد تازه دو ماه بعد از شیر گرفتن بود 

تنها کار مدارا کردن باهاشون 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ♥️سخت ترین،تاریک ترین،تاریک ترین، تاریک ترین، تاریک ترین و پر زخم ترین سالهای زندگیمو از ۸۲ به ...

جیران خوبی 

من الان تند تند خوندم 

جریان همون فرد تسخیر شده و..خل سد؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
استعفای چی ؟پارسال عید یادت نیس ۱۰۰م عیدی دادن بهت مارو زخمو زیلی کردی 😎😄امسال برو رو ۲۰۰ مشتی 😎 ...

عاطفه جون کار سخته واقعا😢

بعد این همه سال میگم کار کردن سخته استرس داره

خودمم نمیتونم کار نکنم ، نمیدونم ولی خیلی خستم 

من اینو ب کسی نگفتماما هر روز هر روز هر روز بابا بزرگم یادش برام زندسحتی اذان میگه میگم الآن بود پای ...

آخی عاطی بااحساسم♥️

خدا رحمتشون کنه و روحشون در آرامش باشه

سالمندا گاهی تلخ می شن... نباید به دل گرفت مخصوصا که آدم نمی دونه چند روز دیگه در کنارشون هست. 

جیران جان کاش از تجربیات بازاری بیشتر بگی، من و همسر تو فکریم که چه کاری راه بندازیم کمک خرج بشه ولی ...

الان تنها کاری که خیلی خوبه

و توی همه شهرها فروش داره 

فست فودی هست

انواع سیب زمینی سرخ کرده 

ذرت مکزیکی

دونات 

مینی پیتزا

توی خیابونای شلوغ حتی با زیر پله طرف کلی درامد داره

یا مثلا اجاره کردن بوفه مدرسه

بوفه مدرسه پسرونه،دخترونه فروشش خوب نیست

تو مدرسه پسرم به ورق کالباس با ضخامت یک میلی متر 😄😄😄و یه پر خیارشور رو میده ۳۰ تومن 

توی نون باگت نه ها

توی نون لواش

یا کافه های دنج و اروم

فقط اون عه گفتنش 😄شوهر من عصبی میشه از دست دخترم ب خودش ( شوهرم) فحش میده 😄راستش منم حال ندارم ۳سا ...

عزیزززم🥺🥺

خدا حفظش کنه الهی از لحظه لحظه ی بزرگ شدنش نهایت لذت رو ببری❤

خدا خانواده ات رو برات حفظ کنه عزیزم🌹❤

من فوتبال ندوست😁😁😁اونروز رفتم دکتردکتر چنان غرق فوتبال بود اصلا به من نگاه هم نکرد حالا موندم دار ...

خفت بزرگی بود

شوهرمم استقلالی وااای😂

حوصله تیکه هاشو ندارم😁

همون پس قرصارو شک داشتی