2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285468 بازدید | 69131 پست
من نشنیدم تا حالا😅ببین ما که این کاربر رو نمیشناسیمحدسیاتمونم بر حسب متنیه که نوشتهکسی که ۱۰ سال دا ...

اره منم گفتم کلی پرسیدم با اون کاربراصلا کاری ندارم 

گوگلم نکردم ببینم همینه یانه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
رولت با نسکافه ،توی هوای سرد، توی پارک ،دو نفرهیه بار دو تایی با شوهرم رفتیم پارکهوا تاریک بود بارون ...

خدا نکشدت امیدواااااارررر 

یعنی من اگه این یکی رو امتحان نکردم نامرد روز گارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وااای مستقل جریان قهر وآشتی تون رو که خوندم خواستم بگم انگار خودم تصور کردم الان که گفتی تو ادرس ...

نارین مردادیا اون قسمت ادرس یابی رو ندارن 

چند نفر میشناسم باهوش نابغه اما ادرس نمیتونن حفظ کنن 

ای وااای مستقل جریان قهر وآشتی تون رو که خوندم خواستم بگم انگار خودم تصور کردم الان که گفتی تو ادرس ...

نارین مردادیا اون قسمت ادرس یابی رو ندارن 

چند نفر میشناسم باهوش نابغه اما ادرس نمیتونن حفظ کنن 

با اجازه یهاجون.یعنی فقط با کار کردن نمیشه اضافه کرد با نخوردن میشه اضافه کرد(پس انداز کرد) در حالت ...

خب معنی بدی نداره که تقریبا خیلیا اونور همینکارو میکنن 

مثل من... همه نوع لباس براش میبرم 😄چه مهمون بیاد چه مهمونی یهویی بخوایم بریم لباس داره اگه خارج از ...

حالا من بحز لباس در خد اندازه همیشه پودر نبات و شربت تب بر ...داشتم توی ساک بچه 

پسرمنم همینه زود قانع میشه و حتی همین بوسیدنشونم شبیه همه میگه با کدوم دستت غذا درست کردی بوس میکنه ...

اره بابا نبابد سخت بگیرم 

من وقتی بچه هام ناراحت بشن خودم از غصه دق میکنم جوری که دهنم آفت میزنه