2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1210379 بازدید | 62595 پست
من بالاخره تفاوت دمپحتک و استنبولی رو نفهمبدم چندوقت پیش شنیدم که دمپختک همون کته گوجه ست استنبولی ه ...

استنبلی کته گوجه ست بعضیا گوشت میزنن اما مدل سنتی گوشت نداره

دمپختک بقول شما نوعی باقالی پلوست ( اصلا فکر نمی‌کردم یکی یه دمپختک بگه باقالی پلو)

در بعضی استان ها به لوبیا پلو ( ترکیب لوبیا سبز و رب و گوشت و برنج) میگن استنبلی 

در تهران غذای سنتی بنام والک پلو هم داریم که چون والک فقط در تجریش پیدا میشود نمیتونم به شما آموزش بدم 🤕😵‍💫

ققنوس
من بالاخره تفاوت دمپحتک و استنبولی رو نفهمبدم چندوقت پیش شنیدم که دمپختک همون کته گوجه ست استنبولی ه ...

😂😂

دمپختک با لپه باقالی درست میشه ، عکسشم میذارم … بنظر من با ترشی خوشمزه میشه 

دمپختک ترکیبی از برنج و لپه باقالیه

استامبولی ترکیبی از پیاز سرخ شده+ سیب زمینی بزرگتر از نگینی😁+ گوجه فرنگی و برنجه و کمی هم رب گوجه

ما هیچکدومو با تخم مرغ نمیخوریم

سلیقه ایه دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب و بد همه جا هست،،،،ما خودمون رفتیم اهواز بیمارستان مراقب مریض بودیم چندتاعرب تو آشپزخونه بودن من ...

تبسم 🤣🤣🤣🤣

چرا آخه بهت میگفت حمار🤣🤣🤣🤣🤣🤣

معنیش هم میدونی؟؟

استنبلی کته گوجه ست بعضیا گوشت میزنن اما مدل سنتی گوشت ندارهدمپختک بقول شما نوعی باقالی پلوست ( اصلا ...

چه پیچیده 

ما یه کته گوجه داریم بدون گوشت و یه لوبیا پلو 

استانبولی و دمپختک کلا نداشتیم از قدیم

خانواده همسر به لوبیا پلو میگن استانبولی

استنبلی کته گوجه ست بعضیا گوشت میزنن اما مدل سنتی گوشت ندارهدمپختک بقول شما نوعی باقالی پلوست ( اصلا ...

من عاشققق استنبولی هستم 

بهش میگم غذای بهشتی 

با گوشت با مرغ یا بدون هیجی فقط با گوجه

بهش هم میگیم دمپخت هم استبولی 

اتفاقا گاهی لوبیا سبز می ریزم

گاهی لوبیا چشم بلبلی 

گاهی عدس یا ماش و هویج 

لاااامصب همه جوره خوشمزس 

واااای من ضعف کردم🤕🤕🤕

من پیش اومده ساعت سه صبح دمپخت درس کردم یا ماکارونی😁

شام کم خوردم. نصفه شبی گشنم شد 😬

منم 

الان دارم شیر و خرما میخورم

هوس ارده شیره کردم

شیره ندارم 

من امروز برای اولین بار یه نوع نون برنجی محلی درست کردم که با تخم مرغ خورده میشه 

برای من که اولین بارم بود موفقیت بزرگی محسوب میشد😅

احساس قهرمانی میکنم 😎

تبسم 🤣🤣🤣🤣چرا آخه بهت میگفت حمار🤣🤣🤣🤣🤣🤣معنیش هم میدونی؟؟

نمی‌دونم ناری نامردا بعدشم یکیشون یه شعر خوند پرتوش کلمه حمار بود،دوتای دیگم روده بر شده بودن،😑بعدا اومدم از تخت بغلی پرسیدم گفت یعنی خرررر،🤣🤣

ولی شوهرم دوسال زندان کارون سرباز بوده می‌گفت دمپاییامون پشت و رو میشد خیلی بدشون میومد خون به پا میکردن،😁

😂😂دمپختک با لپه باقالی درست میشه ، عکسشم میذارم … بنظر من با ترشی خوشمزه میشه دمپختک ترکیبی از برن ...

اخه گفتن همه تهرانی ها دمپختک رو با تخم مرغ میخورن تو هم دفاع کردی 

راستش نمیتونستم تو رو در حال خوردن دمپختک با تخم مرغ تصور کنم 🤣🤣🤣🤣

اره افرین عکسش بفرس

من عاشق عکس غذام 

هم سلیقع ایه هم عادتی 

شهر منو همسر باهم نیم ساعت راهه ولی کلی تفاوت ذایقه ای داشتیم که من اصلا نمی پسندیدم ولی الان عاشق همونام 😁

کم کم خوردم دیدم بدنیس بعدش خوشم اومد

اخه گفتن همه تهرانی ها دمپختک رو با تخم مرغ میخورن تو هم دفاع کردی راستش نمیتونستم تو رو در حال خورد ...

خیلی چندشع به نظر منم،😨😨اما منم مهران مدیری گفت فهمیدم اصلا مو از ناکجا آبادم دراومد از تعجب

نمی‌دونم ناری نامردا بعدشم یکیشون یه شعر خوند پرتوش کلمه حمار بود،دوتای دیگم روده بر شده بودن،😑بعدا ...

اررره درسته یعنی خر😅😅

نه بابا اینقد حساسیت؟؟؟ولی خب میگیم  خوب نیس

پشت و رو بشه درستش میکنیم ولی خون به پا نمی کنیم😁