2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1186860 بازدید | 60770 پست
سلام سلام‌یه نظر بدید لطفااااشما اگه ۱۵۰متر زمین داخل شهر داشته باشید برای خودتون دوبلکس یه خونه میس ...

سلام عزیزم

من بودم گزینه اول

زندگی مالک و مستاجر تو یه ساختمون خیلی براتون چالش برانگیز میشه

و اینکه براساس تجربه پدر و مادرم باید بگم اجاره خونه به اون سختی هایی که داره نمی ارزه و دل نمی سوزونن برای خونه شما اصلا.

مستاجر مامانم اینا( طبقه پایینشون) ورداشته بود تمام توری های کفشور هارو انداخته بود دور و کلی مشکلات فاضلاب ایجاد کرد

توری هارو سوراخ کردن، روکش چوبی در رو سوراخ کردن!!!

یه طبقه کابینت که کنج بود، چای ریخته بود با یه چیز مایع، کپک زده بود و کف طبقه رو متورم و کپکی کرده بود

اصلا نمی تونی تصور کنی چی می گم، تازه این در حالی بود که ظاهرا تمیز و مرتب بودن 

و خب مگه چقدر میشه خسارت گرفت بابت این ها؟

چند برابر کرایه ضرر زدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام‌یه نظر بدید لطفااااشما اگه ۱۵۰متر زمین داخل شهر داشته باشید برای خودتون دوبلکس یه خونه میس ...

سلام عزیزم

گزینه دو،

🎗️تاچندساله دیگه داشتن سه تا خونه شاید برای خیلیا آرزو بشه،

🎗️آدما برای اضافه شدن یه منبع درآمد دیگه بشدت درحال تلاشن،از دست ندین این فرصتو

🎗️از طرفی پس انداز برای آینده بچه هاتونم هست،

🎗️هرساله میتونین باپوله پیش واجاره کلی طلا بخرین،ودرموقع مناسب تبدیل کنین وکلی جلو بیفتین

🎗️اگه شغل داری که هیچ، اگه نه میتونی ازهمسرت بخوای اجاره یکی از خونه ها رو بهت بده

🎗️درسته دردسر داره ولی مزایاش میچربه به معایبش

🎗️دوبلکس چندساله اول خوبه و جذابیت داره بعد یه مدت بخاطر پله هاادم از پامیفته(خونه ما دوبلکسه من شدیداً پشیمونم،هفده تا پله میخوره به اتاقا،روزی دوسه باربخوایم بریم بیایم ادمواذیت می‌کنه😰

همم  چون می‌تونستیم دوطبقه بسازیم،بالاخره دوتاخونه داشتن بهتر از یکیه،واز پول پیش واجاره اشم استفاده میکردیم🥹الانم بافروشش راحت تر بودیم برامهاجرت😭 )

آپارتمان صدمتری خیلی خوبه ها😉کوچیکم نیس🤔

ویه سوال🤔چرادو طبقه تک واحدی نمیسازین که خونه بزرگتر بشه؟وهم یه منبع درآمد داشته باشین

سلام عزیزم به نظرم گزینه دوم چون براتون منبع درآمد میشه اگر احیانا بعدا هم به هردلیلی نخواستین اجاره بدین میتونین خالی بذارین بمونه یا خودتون استفاده کنین. ولی اگه دوبلکس بسازین راه برگشتی نداره

من پولا از اول دستم بوده و هستکلا اختیارش با خودمهلذا نمیتونم کولباشی یادت بدم😁

امشب با همسر صحبت میکردم گفتم برام پول بزن من هربار نخوام بگم ۵۰ تومن بده شارژ بگیرم یا چی..‌.گفتم من مجرد بودم تمام حقوق پدرم میومده به کارت من. 

گفت هرجور هم دلت میخواسته خرج میکردی؟ گفتم بله دیگه اختیار همه چی دست خودم بود. میگه پس چرا ازدواج کردی؟ 😬😬😬 گفتم مگه من به خاطر پول یا بی پولی ازدواج کردم....

البته اخرش گفت باشه پول میزنم ولی این حرفش رو کجای دلم بذارم 

سلام دوستان 

حالتون خوبه

چقد دلم براتون تنگیده

متاسفانه فرصت نمیکنم‌زیاد بیام سایت 

اگرم بیام اون ور یه نگاهی میندازم اگه بدرد بخور بود بحثا چند صفحه میخونم

ولی خواستم بگم این مدت چقد قاطی پاتی شده اونور

چقد بحثای کش دار و ریپلای زیاد

حالا بگذریم هر چی هست واقعا دوستان دور همی یکی از یکی ماه تر ...همه با فهم و شعور و درک و اصالت و مهربونی و ادب و ...هر چی صفتِ خوب

ماچ به همتون❤️💋