2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1186497 بازدید | 60766 پست

دوستان دورهمی 

تا حالا اتکا خرید کردید یا ن 

کدوم کالاش ب صرفه س بخرم ؟ آخه همه اجناسشون از بیرون گرون تره  

دو تومن اعتبار دارم نمی‌دونم چ کار کنم از طرفی هم باید خرید کنم جای دیگه قابل خرید نیس

مرغ بیرون ۸۵بود اتکا ۱۰۲ میداد 

تخم مرغ ۱۳۰ اتکا ۱۶۰میداد 

اکثر اجناسشون بالاتره 

تجربیات تون رو بگین قشنگا🥰🥰😘😘

@maritan سلام دیدم یه جا جوابمو دادی اما الان پیدا نکردم ریپلای کنم دیدم فخر نون خریدن شوهرت رو دا ...

جیران راجع به بخش آخر صحبت هات من به نظر خودم کم خرج نیستم. (ولی نسبت به خواهرشوهرا مقایسه میکنم خیلی کم خرجم😁)چیزایی که واقعاااا نیاز دارم میخرم

برای لباس به همسر میگم من مجرد هم بودم همیشه از تهران خرید کردم، الانم پول بده برم تهران خرید کنم و برگردم. اونم پول قلمبه نداره بده بهم، اینه که بی لباس موندم.

اینجا هرچی میرم نگاه میکنم چیزی به دلم نمیشینه که بخرم خودمم کلافه شدم. اصلا تنوع نداره یا خیلی زلم زیمبو داره منم ساده پسندم. علاوه بر اون خیلی هم گرونه لباسی که تو تهران مثلا ۲ تومنه اینجا ۴ تومنه

چندروز پیش رفتم کلی گشتم اخرش گفتم دست خالی نرم خونه یه تیشرت خریدم

روتین پوستی و اینارو هم میگیرم دیگه جزو واجباته

خانم های متخصص بیاین یه کم کولباش بهم یاد بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزممحل گاز گرفتگی خارش و التهاب داره؟اونجوری که من سرچ کردم، علائمش کامل شبیه آنفولانزا نیست ...

سلام

محل واکسن خارش داره

دارویی ندادن

خودم تو خوته دیفین هیدرامین و قرص سرما خوردگی دادم

حالل فردا دوباره باید یه دز دیگه واکسن بزنه بازم.غروبی نو چشاشو اذیت میکرد داشتم سکته میکردم ولی الان بهترا

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلاممحل واکسن خارش دارهدارویی ندادنخودم تو خوته دیفین هیدرامین و قرص سرما خوردگی دادمحالل فردا دوبار ...

محل واکسن مشکلی نیست

محل خراش مهمه

نگران نباشید عزیزم، کارا و دستورات بهداشت رو درست پیگیری کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد براتون

و اینکه حتما سعی کنین واکسن هاری سگتون رو بزنید و ببندیدنش که خدای نکرده آسیب جدی به بچه ها نزنه

محل واکسن مشکلی نیستمحل خراش مهمهنگران نباشید عزیزم، کارا و دستورات بهداشت رو درست پیگیری کنین هیچ م ...

ممنون وقت گذاشتی

از نگرانیم کم شد انشالله به خیر بگذره

ما اینجا نگهبانیم خودمونم صاحب باغ نمیبره منم ببرم باید هزینه از خودم باشه ولی فک کنم ارزش داشته باشه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

سلام سلام‌

یه نظر بدید لطفاااا

شما اگه ۱۵۰متر زمین داخل شهر داشته باشید برای خودتون دوبلکس یه خونه میسازید 

یا سه تا صد متری میسازیذ که یه واحد رو خودتون بشینید دو تای دیگه رو بدید اجاره؟؟(البته باید کم کم ساخته بشه)

من دلم با گزینه ی یک هستش چون رفاه داره  ارامش داره ولی عقلم میکه اجاره گرفتن خوبه ولی از طرفی خونه ی صد متری برام کوچیکه  ،موندم واقعا 

حالا مربا به که خوبه 🥰 من تو زندگیم کله پاچه نخوردم😁 چنان این چند روز از کله پاچه میگن که من هوس ک ...

بزام گفتی یاد اون نوشته تو اینستا افتادم

دختره عکس یه بچه استوری کرده و نوشته میزامش نه فورا ولی حتما

استادشم ریپلای کرده کمک نمیخوای؟

چند روز پیش هم بله رو گفته به استاد😄

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

من از کله پاچه متنفرممم اینقدر که اگه شوهرم بخوره باید حداقل تا۲۴ساعت ده متری من نیاد اما سر حاملگی دومم به شدت دلم کله پاچه میخواست اصلا عجیب بود همه فکر میکردن مسخره میکنم تایه صبح با شوهرم رفتم همین که دم در بودیم پشیمون شدم ترجیح دادم همینجوری دلم بخاد تا اینکه برم داخل،😁

ممنون وقت گذاشتیاز نگرانیم کم شد انشالله به خیر بگذرهما اینجا نگهبانیم خودمونم صاحب باغ نمیبره منم ب ...

خواهش می کنم عزیزم

متوجه شرایطتون هستم، ولی برای سلامتی خودتون خوبه که این هزینه رو تقبل کنین البته گمون نکنم خیلی زیاد باشه در حد ۲۰۰-۳۰۰ تومنه حدودا

2810