2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183525 بازدید | 60654 پست
۹۰درصد فقط برا مدرسه اس گاااهی ولی تو بازی هم میگن کف پاشون صافه میگم شاید بخاطر اونه

نارین بخاطر کف پاشونم می‌تونه باشه،پسرجاری منم کف پاش صافه اصلا نمیتونه بدوئه🥺زودی زمین میخوره

دوقلوهااز سربازی معافن پس😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نداشتن شکم یه موهبته توچاقی😉اره سنو بالانشون میدهولی توخیلی خوش اندامی🤩

قربونت همش تو عکسه🤕🤕شکم داره تا دلت بخواد.. یه جوک بود که می‌گفت شکمو میدی تو قگصاف میشه. اگه اون تو جا هست بمون همونجا. حالا منم الان دراز کشیدم صاف و قشنگه بلند میشم 🥴🥴

بچه ها من دلم یه دوست میخاد یه دوست مطمین و پایه مجازی که شما هستین و عاشقتونم ولی حضوری میخام 😭😭ب ...

وای ناری😍😍😍😍😍😍😍من آروزمه یه دوست جنوبی داشته باشم تو تاپیک هم گفتم قبلا😍 یه لحظه گفتم خدا من مانتو مخمل ندارم🤣🤣🤣🤣🤣 اون کاپشن بلند هست مخمل نیست 🤭🤭🤭🤭  قربونت برم🫂🫂🫂🫂🫂  منم انقد دلم یه دوست میخواد کسیو ندارم تو تهران🥲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دیگه دوتا باهم که مشکل پیدا نمیکنن نارین جان

اول فقط طاها میگفت 

امروز اون یکی هم اضافه شد 

چقد سرم غر زدن واااای جیغ منو دراودن دیگه 

غر میزنن که فقط به خودتون می رسید کاری به کار ما ندارید یه دکتر نمی برید 😬😬😬😬

بچه های من عاشق دکتر رفتنن 🤣🤣🤣🤣

اول فقط طاها میگفت امروز اون یکی هم اضافه شد چقد سرم غر زدن واااای جیغ منو دراودن دیگه غر میزنن که ف ...

ایییییییی خدااااااااا مادربزرگ منم عاشق دکتر رفتن بود هی فشارشو چک میکرد🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وای ناری😍😍😍😍😍😍😍من آروزمه یه دوست جنوبی داشته باشم تو تاپیک هم گفتم قبلا😍 یه لحظه گفتم خدا من ...

همون لباس رو میگم تو عکس فرستادی برامون 

شددددیدددد نیاز مبرم دارماااا مبرمممم 

بچه ها رو صبح بفرستیم مدرسه 

اون کوچولو ها رو بزاریم تو کالسکه بریم🥹🥹

هواااا هم محشرررره 

2810