2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60683 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدی ندارم باید یه چند تا مخصوص برای اینجا بگیرم

مگه نمیگی خوش هیکلی

خب بذار مام ببینیم

جدی من خوش هیکلارو دوست دارم

یاد آرام افتادم

اون یکی آرام البته

من با لباس باشگاه واسه بچه ها عکس گذاشتم🤣🤣

هوووووف باز چی بگم🤔🤔🤔🤔🤔جیران خیلی خوش خط بودی یادمه همیشه به پسرم موقع املا میگم مثل جیران بنوی ...

پاییز

درسته جیران خوش خطه

ولی به بچه نگو مثل فلانی انجام بده🤬

حس مقایسه رو پرورش نده تو ذهن بچه

دهه🤨

چخ ممنون🤣🤣🤣 حله حاجی تو خیلی خوبی اینا که شوخیه وگرنه چُرَک خیلی مبحث مهمیه. بعد شما چه ترکی هست ...

همسر و دخترم بربری نمیخورن و گرنه که بربری عشقه

حالا در گوشی بگم(لواش و سنگکی نزدیکمونه بربری یکم دوره همسرم نمی ره بربری بگیره)ی کوچولو تنبلیش میشه

جیران دیشب از شهرستان برگشتیم شوهرم رفت از سوپرمارکت سر کوچه چنتا نون آوردم نیمرو خوردیم دلت نخواد ا ...

نوش جونت عزیز دلم 🥰 

الهی همیشه حواسش بهت باشه و خوشبخت باشین دختر جون🥰 

نه بابا الکی چرا 

حالا تو که خوبی 

الان باید یه نفر پیدا شه پز شوهرشو بده که سوار هواپیما شده رفته آلمان که به نانهای حجیمش معروفه برای صبحونه نون خریده آورده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

بخدا دارم شوخی میکنم🤣🤣🤣🤣 

پز بدین 

والا🤣 

محی، تو خونه ما من تو این مسائل فعال تر از شوهرم هستم. برای همین چنین چیزی پیش نمیاد. 

شوهر من به ندرت می‌دونه کارت بانکیش کجاست یا cvv2 کارتش چنده یا قبض رو چطور باید پرداخت کرد🤣🤣🤣🤣🤣 

نه اینکه بلد نباشه تا حالا پیش نیومده انجام بده🤣 

سفارشات هم همیشه با منه 

تو اداره هم کاری باشه، دفتر انجام میده بعدا آخر هفته فاکتورها واریز میشه اونم باز من واریز میکنم🤣🤣 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
همسر و دخترم بربری نمیخورن و گرنه که بربری عشقهحالا در گوشی بگم(لواش و سنگکی نزدیکمونه بربری یکم دور ...

استغفرالله 

نه نه 

شوهرت تا نوک قله هم برای نان میره

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810