2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60656 پست
اعه چه جالب این براش همسن منه😁چه خوب مونده ولیالان لوازم دیگه یک بار مصرف شدن رسما 😑

دیفن ۵سال ازت بزرگترم😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش غذای چرب نده گلوش ملتهب نشه. ❤️خداروشکر بهترین. یه ذره آب آناناس بخور پریودی خوب شه. نگرانی‌ش ن ...

مهسا خیلی کم غذا شده

فقط سیب زمینی میخوره اونم چندتا

دیشب ماکارونی بی روغن یعنی داغون بی روغن 😄 ک فقط گلوش اذیت نشه ته دیگ سیب زمینی انداختم اونو خورد 😩😩😩😩😩 

امشب شوهر اضافه کار وایساده 😓💔 

گفتم واینستا..گفت غذا بردم وامیستم...

خونه پر از خالی بود 🥴😁 گفتم فردا بعد کار بریم دیدم گناهه اصلا حدیث داریم حرام است بعد پارگی از کار بریم فروشگاه 😄حدیثای جدیده 😄

ن تخمه مرغی ن ماستی ن کره ای هیچ...

ب بابام گفتم می‌بریم فروشگاه

بعدازظهر برد

یکم پسته واسه خااانوم گرفتم 🤗 پسته میشناسه تا دید از کیسه برداشت با دندون کوچولوش میخواست پاره کنه 😁

پوشک سایز ۴ تامام تامام کرده بود لامصب ۱۹۶ میده...کوروش دزد ۲۳۶

حال ندارم افتادم خونه... اومدم خونمون

حال ندارم وسایل جا ب جا کنم زیر پتوام

دخترم خوابه

نیازمند یاری سبزم 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ مامانم گفت نرو گفتم راحت ترم برم 🚶🏼‍♀️ غلط کردم 🥴😄 

تمام پبشونیم و دماغم درد میکنه قرصم خوردم هیچی نشد

چرا پیشونیم باید انقدر درد کنه 😩😩😩😩

از خدا خواهش میکنم ک زنه بچه دارو مریض نکنه خیلییییییییی سخته 😩😩😩😩😩😩😩😩😩

با تشکر 🥲😁🤗

چه جالب نشنیدم چیه؟عکس داری؟

عکس که ندارم برنج شستی با کدو تنبل نگینی خرد شده میذاری بپزه در حد نصف استکان آب می‌ریزی. حالت کته... کره می‌ریزی تابه آب شد پنیرو با پشت قاشق نرم میکنی و تخم مرغ میزنی.. همین منم پارسال برای اولین بار خوردم. خوشم اومد. 

مهسا از منم جلو زدی منم یه مدت قند زیاد میخوردم چهارتا با یه لیوان چای الان چند شبه یعنی یه هفته اس ...

ما اصلا واسه خونه قند نمیخریم

خرما، شکرپنیر و … 

شکلاتم خودم دوست ندارم با چایی بخورم، میدونم که کالریش بالاست و خب قنده دیگه

البته که چایی هم فقط آخر هفته ها درست میکنم😁

شوهرم تیکه میندازه ولی من جدی نمیگیرم😂

انصافا وقت نمیشه

مهسا خیلی کم غذا شدهفقط سیب زمینی میخوره اونم چندتادیشب ماکارونی بی روغن یعنی داغون بی روغن 😄 ک فقط ...

این بی اشتهایی ن کلافه کنند‌. مولتی ویتامین حتما بده.. اشتها برگردهط❤️

امشب شوهر اضافه کار وایساده 😓💔 گفتم واینستا..گفت غذا بردم وامیستم...خونه پر از خالی بود 🥴😁 گفتم ...

خدابهش قوت وبرکت بده الهی🤲 خریدا هم بسلامتی‌. الهی😁😁😁خانوم پسته خور😍 پسربزرگ من اصلا اینطوری نبود بنده خدا فقط یه بار بیرون بودیم برای یه چیزی لج کردکه ما چندروز بعد میخواستیم براش بخریم که دوچرخه بود وگفتم براهدیه از شیرگرفتنش بخرم همون فردا رفتم براش یه دوچرخه ویه سه چرخه(موتور)خریدم. اماااااا این کوچیکه از چندماه پیش حالیش میشه ومیخواد همه چیو دیروز بیرون بودیم میگفت تَ تَ(یعنی توپ) خونه نزدیک۱۰توپ داریم ازین توپای ریز که یه سبد پر داریم تو دلم گفتم تو خطری و جیب خالی کن هستی🤣🤣🤣🤣🤣 

عاطی من اصلا از فروشگاه خرید نمیکنم همیشه از عمده فروشا میخرم بهتره.خواهر میموندی یکم بچه رو نیگه میداشتن استراحت میکردی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
امه وچون پلا ویننه دیگه ول نکننه🤣🤣🤣🤣🤣پسرمنم میاد میگه بَ بَ🤣🤣🤣🤣 الان میذارم

وااای من با یه بار خوندن فهمیدم چی نوشتی پاییز😍😂👏

چه مازنیم پیشرفت کرده🥳

افرین مستقل😎

انقدر دوست دارم قشنگگگ بفهمم

2810