2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1310846 بازدید | 71162 پست
زن زندگي به شما ميگن أورين حال كردم 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

عزیزمی لطف داری من عاشق این کارام واقعا لذت میبرم هرچیم درست میکنم سهم مادرم میبرم مال ما برعکس بقیه مادرا به دختر میدن ولی من برای مادر م درست میکنم البته با کلی عشق 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اینجوری ام عاطفه جان.. بعد زایمان اینجوری شدم رفتم دکتر گفت دیسک کمر و ساییدگی زانو داری.. البته ...

واااااااااااااااااااای عزیزم 🥺🥺🥺🥺🥺 خدا حفظت کنه 🥰😘

ان شاالله درد ازت دور باشه 🥺🤗

منم بعد زایمان کمر درد زود میگیرم

ظرف میشورم وسط ظرف کمر درد میگه ددااااالییییی 😏😏😄

سلام دوستای عزیز و گل و گلاب 

ان شاالله که سال ۱۴۰۳ واستون سرشار از خیر و برکت و خوشی باشه 

بچه ها یه سوال 

ساندویچ ساز و غذاساز و چای ساز هر کدومشون چه مارکی بهتره ؟

دیجی و اسنپ پی و این جور جاها مطمئن هستن واسه سفارش وسایل برقی ؟تجربه ای دارین ؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

سلام خانمای عزیز 

میشه لطفاً راهنمایی کنید

تسهیلات ویپاد ۱ میلیونی برام فعال شده چجوری برداشت کنم؟؟

کارتش هنوز دستم نرسیده فکر کنم فردا می رسه‌.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
سلام وقت بخیر برنامه غدایی که جدیدا از معصومه جان یاد گرفتم لیست نوشتم  با چهارتا خودکار دورشون ...

به به آفرین👏👏👏

خواهشاً لیست غذاها بزارید من الان دارم لیست غذا هفتگی می‌نویسم نمی تونم یک هفته رو پر کنم.😢

اگر بزارید لطف بزرگی به منه تازه کار می کنید.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
به به آفرین👏👏👏 خواهشاً لیست غذاها بزارید من الان دارم لیست غذا هفتگی می‌نویسم نمی تونم یک هفته ر ...

راستی اینم بگم من یه وعده درست میکنم فقط دو وعده نیست چون شوهرم سرکار باخودش میبره البته گاهی وقتا دو وعده هست ولی خب با غذا های جزئ مثل اشکنه .املت .پوره سیب زمینی درست میکنم

سلام دوستای عزیز و گل و گلاب  ان شاالله که سال ۱۴۰۳ واستون سرشار از خیر و برکت و خوشی باشه&nbs ...

یاخدا 

داشتم جارو مکشیدم گفتم برم رد جان رو تگ کنم هم جویای احوال شم هم یه بار برا مبل یه ترکیب گفتم بپرسم ازش 

ینی فرکانس انقد سریع؟

خدایا سلامتی و پول و طلا و طلاااا بده به این جمع 

بلکه بگیره انرژیم😅😅