2777
2789
عنوان

بارداری؟مامانای باردار شدن بیان

70 بازدید | 8 پست

دخترا  سلام حالتون خوبه؟

میگم من دو بار این ماه رابطه مکشوک داشتم ببخشید میگم ولی یعنی او.مد🤣بعد دوبارع همون لحظع ادامه دادیم. یعنی خوندم توی گوگل میگن پیشاب و این داستانا...

بعد حدود ۱۰روز اینا میگذره

بعد دوسه روزه زیر دلم حالت پریودی دارم خب

یکم خفیف تر. موعدم نیست الان ک بگیم برای اونع

۱۲روز‌دیگ‌وقتمه

یعنی ممکنه شدع باشه؟؟؟

یا الکی فکر میکنم

دیشب خیلی دردشو واقعا احساس میکردم 

ممنون‌میشم تجربتون رو برام بگید یا اطرافیانتون♥️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه ۱۲روز دیگه موعدته که هنوز ممکنه حتی تخمک گذاری هم صورت نگرفته باشه! اگه هم سیکلات ۲۸روزه باشه و تخمکت ازاد شده باشه در خوشبینانه ترین حالتش لقاح رخ داده نه لانه گزینی که اونم علامتی نداره

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

۳روز من درد داشتم ۱۴ روز قبل موعودبود تقریبا احتمالا بارداری شایدم کیست داری

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤
۳روز من درد داشتم ۱۴ روز قبل موعودبود تقریبا احتمالا بارداری شایدم کیست داری

جدییی؟؟وای یعنی‌میشه ناخاسته 

همیشه کسایی ک‌میگفتن ما نخاستیم خدا خاسته ایی یوده خندم‌میگرفت‌میگفتم یعنی چطور میشه؟باید بخای

ولی الان از پری روز من درد دارم دیشب شدید شد

هس میگیره ول میکنه

جدییی؟؟وای یعنی‌میشه ناخاسته  همیشه کسایی ک‌میگفتن ما نخاستیم خدا خاسته ایی یوده خندم‌میگرفت‌م ...

پس یا تخمک گذاریه یا هم مُبارَک باشه اِنءشااَلله!❤

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤
جدییی؟؟وای یعنی‌میشه ناخاسته  همیشه کسایی ک‌میگفتن ما نخاستیم خدا خاسته ایی یوده خندم‌میگرفت‌م ...

دیگه بعداز حامله شدن نباید ناشُکری کُنی بِگی ناخواسته هست!اِنءشااَلله سالِم وصالِح باشه!بیادبَغَلِتون اِنءشااَلله!❤