2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید تراز سوابق با معدلتون رو بگید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4820 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دانشگاه واقعا چیز مضخرفیه من خودم ترم ۴ مهندسی برق میخونم و احتمالا ترم پنج انصراف بدم برم پی ک ...

بابا من با معدل ۱۷ سوابق بهم تراز ۶۰۰۰داده درحالی ک تراز کنکور ۷۱۰۰هست خو کمه ترازم با معدل ۱۴تراز ۶۸۰۰ گرفتن

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

ببین دانشگاه واقعا چیز مضخرفیه من خودم ترم ۴ مهندسی برق میخونم و احتمالا ترم پنج انصراف بدم برم پی ک ...

پشت کنکوری بودم یه سال ازت یه نظر می‌خوام 

به نظرت یه سال دیگه بخونم یا امسال برم ؟چه آزاد چه با سوابق؟؟؟

۶۷۰۰ میشه کل.  چی میخوای بزنی ؟

فرهنگیان

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

تراز سوابق شما باید 8000 میشد اگر امسال نهایی دادی

پارسال فارغ التحصیل شدم

میشه درمورد رشته ات توضیح بدی که چرا انصراف دادی💔و اینکه به نظرت کدوم شاخه مهندسی بهتره🥲

با بال شکسته پر کشیدن هنر است!