2777
2789
عنوان

کیا با ازدواج از خانوداشون نجات پیدا کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تاپیک خانم (نازنیناینا )رو نگاه کن اسمشو سرچ کنی میاد ، یه نذر ۱۲۴۰۰۰ صلوات داره که هر حاجتی ر ...

شما این انجام دادین اخه من تسبیح تربت ندارم کسی نددارم برم حزر امامجواد بگیره با دستم بشمارم اشکال داره چون همش اینجوری ذکر میگم

تو مقصر نیستی  

ولی یخته شرایطت 

ولی بادبگیر قهرمان زندگی خودت بشی 

نه برای موفقیت شگفت انگیزبرای یه زندگی نرمال 

مطمعن باشخیلی از ادما اطراف که میبینی یه دوران طولانی سخت داشتن دیدم که میگم 

از یه فرد مناسب کمک بگیر یه مساور دولتی پیدا کن که ادم حسابی باسه چند جلسه برو 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
تو مقصر نیستی   ولی یخته شرایطت  ولی بادبگیر قهرمان زندگی خودت بشی  نه برای موفقیت ...

ممنونم بخاطر نظرتت کسی ندارم مشاورم نمیشناسم یعنی از چن نفر کمک خواستم ولی همش امروز و فردا کردن

ممنونم بخاطر نظرتت کسی ندارم مشاورم نمیشناسم یعنی از چن نفر کمک خواستم ولی همش امروز و فردا کردن

به ١٤٨٠ زنگ بزن و بگو که  از خودسون کمک میخوای نفرستن پیش کس دیگه و اصرار کن شماره کد مشاور بهت بده که بتونی مجدد پیداش کنی 

به فعالیت فیزیکی در روز داسته باش 

اگه میتوتی هر روز ده دقیقه برقص یا بپر بالا پایین 

اخبار و مطالب منفی رو نخون اصلاااا 

خودت رو مقصر ندون برای زندگی مادر و خانوادت اول خودتو نجات بده وقتی قوی شدی به اونا هم کمک کن کمک فیزیکی بکن وبی توی دلت غصه نخور ...نشخوار فکر نکن ...

خودتو اذیت نکن با خودت مهربون باش ...قدم های کوچیک کوچیک بردار و از هم اون قدم کوچیک خوش حال باش ....

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

برای هر انسانی یک غول چراغ جادویی نهفته است ،
خداوند عاشق ماست و دوس داره که حتما ما به این غول چراغ جادو برسیم  
برای شما این غول چراغ جادو در پس ارتباطتون با خانوادتونه! که از طریق مراقبه و تفکر در این رابطه بدست میاد یا اگه بتونید مستقیم از خدا کمک بخواید که نشانه های غول چراغ جادو رو براتون بفرسته راهنماییتون میکنه خودش شما فقط ارام باشید و نظاره گر خداوند باشید که چگونه شما رو به غول چراغ جادو میرسونه 
لطف خداوند اینقد زیاد هست که اگه نخواین از طریق خانوادتون به این غول چراغ جادو یا آرزوهاتون برسید خداوند ادم هایی رو سر راهتون قرار میده که باز هم همین مشکلات بوجود میاد تا شما دوباره تمایل به رسیدن به آن غول چراغ جادو رو داشته باشید و دوباره پس اون رابطه ها هم غول چراغ جادو نهفته است ..
هدف ازینکار جهان هستی اینه که شما رو به ارزوهاتون برسونه
هر رنجی یک پکیجیه که داخلش گنجی نهفته است
کافیه به آن گنج ایمان داشته باشید
حالا ببینم چکار میکنید

شما این انجام دادین اخه من تسبیح تربت ندارم کسی نددارم برم حزر امامجواد بگیره با دستم بشمارم اشکال د ...

منم تسبیح تربت ندارم واجب نیست با تسبیح معمولی یا صلوات شمار یا هرچی داری بفرست عزیزم، من سه روزه شروع کردم اروم شدم خداروشکر انشالله به زودی به حاجتامم میرسم ، فقط دقیق بخون ببین چی نوشته باید به نیابت از چندتا شهید که خودش گفته بخونی و هدیه بدی به هرکدوم از امام ها که خودت دوست داری بهشون توسل کنی میتونی به چندتاشون توسل کنی ، و اخر صلوات هات و عجل فرجهم هم بگو، اگه حاجتت خیلی سخته روزی کمتر از ۱۰۰۰ تا نگو ، بیشتر بگو ولی کمتر نه ، هرروز باید ادامه دار بگی اگه یه روز نتونستی حتی با یه صلوات چرخه رو حفظ کن انشالله به حق همین شبای عزیز از ته دلم برات ارامش میخوام و هزاران برابر این سختی هات بشه خوشبختی و حال خوب توی ایندت حالا میخواد ازدواجت باشه کارت یا درست ، خیلی درکت میکنم خیلی امیدوارم دلت اروم شه ، هروقت دوست داشتی درخواست بده صحبت کن باهام خواهری 🥺😘

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
برای هر انسانی یک غول چراغ جادویی نهفته است ، خداوند عاشق ماست و دوس داره که حتما ما به این غول چر ...

به به دقیقا ، این دنیا یه نظم خاص داره که همه چیو خیلی به موقع میچینه سرجاش ، نه زودتر نه دیرتر ، از اونجایی که خداوند خیر مطلق هستش پس نتیجه ی همه ی فشارهایی که تحمل میکنیم میشه پاس کردن درس هایی که داریم و بالارفتن  لول اگاهی 💚

خودت با این ختم حاجت گرفتی?

عزیزم من دو سه روزه شروع کردم ولی خیلیا  حاجت روا شدند و دائم دارن واسه حاجت های بزرگ و کوچیک نذر میکنن ، اولین چیزی ک بهت میده ارامشه شک نکن و انجامش بده انشاالله که حاجت روا میشی عزیزدلم 

منم تسبیح تربت ندارم واجب نیست با تسبیح معمولی یا صلوات شمار یا هرچی داری بفرست عزیزم، من سه روزه شر ...

خدا هرچی میخوای بهت بده اسمت یادم میمونه هرموقع رفتم حرم (حالا یا امام رضا یا امام حسین) برات دعا میکنم